Razlika između inačica stranice »Kalamarko Pipkavac«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Dodano 2.206 bajtova ,  prije 3 godine
bez sažetka
m (→‎Izgled: ispravci oko riječi "hobotnica")
 
* U epizodi '''"Dome slatki ananasu''', bio je sretan kad su [[oblići]] pojeli Spužva Bobov ananas i napravio si je tulum, slaveći njegov odlazak zauvijek. Kasnije je izbacio Spužva Boba i Slavka iz kuće van, na hladnu noć, te je veselo plesao dok je Spužva Bob odlazio.
 
* U epizodi '''"Sudar kultura"''', htio je voditi talent show u Rakovoj poslastici kako bi postao zvijezda, i odbijao je Spužva Bobove ponude da sudjeluje.
 
* U epizodi '''"Kalamarko neprijateljski duh"''', iskorištavao je činjenicu da Spužva Bob i Patrik vjeruju da je on [[duh]], te ih je maltretirao i davao im nemoguće zadatke, kao da su [[Robovlasništvo|robovi]]. Sudbina ga je stigla kad su ga Spužva Bob i Patrik pokušavali "smiriti".
 
* U epizodi '''"Zaposlenik mjeseca"''', varao je kako bi osvojio nagradu za Zaposlenika mjeseca.
 
* U epizodi '''"Kad sam bio Slavko"''', obećao se brinuti o Slavku ali to nije učinio pa je jadni [[puž]] nekoliko dana gladovao.
 
* U epizodi '''"Prvi april"''', iznervirao se gledajući Spužva Boba kako zbija sitne šale pa mu je namjestio vrlo okrutnu šalu. Nakon toga su se svi kupci i građani okrenuli protiv njega.
 
* U epizodi '''"Rakburger ludilo"''', zajedno s g. Kliještićem ismijavao je Spužva Bobovu ideju o lijepim rakburgerima.
 
* U epizodi '''"Bakine puse"''', ismijavao je Spužva Boba zajedno s ostalim kupcima jer je na čelu imao poljubac od svoje bake.
 
* U epizodi '''"Pritisak"''', ismijavao je Lunu tvrdeći da su [[More|morska]] stvorenja bolja od [[Kopno|kopnenih]].
 
* U epizodi '''"Nepoznati umjetnik"''', ismijavao je Spužva Boba jer je bio ljubomoran na njegov [[Umjetnost|umjetnički]] talent. Kasnije je tvrdio kritičaru da je on napravio veliki kip, a ne Spužva Bob. Sudbina ga je stigla kad se kip razbio, a Spužva Bob nije mogao napraviti novi jer je pročitao sve Kalamarkove knjige i više nije bio maštovit te otvoren.<ref>"Artist Unknown". SpongeBob Squarepants. Nickelodeon. September 21, 2001. Television.</ref>
 
* U epizodi '''"Imaš ča sitnog?"''', bio je jako grub prema [[Eugen Kliještić|g. Kliještiću]], koji je sumnjao da mu je on ukrao njegovu prvu zarađenu [[Lipa (novac)|lipu]]. Kad je dobio otkaz, smjestio se u Spužva Bobovu kuću i ubrzo ga pretvorio u svog slugu. Njegova zloba u toj epizodi dokazuje i činjenica da je to valjda jedini put u seriji da se Spužva Bob ljuti na njega (osim u epizodi "Dah novog Kalamarka").
 
== Izvori ==
[[Kategorija:Glavni likovi iz serije Spužva Bob Skockani|Kraković, Kalamarko]]
[[Kategorija:Muški likovi iz serije Spužva Bob Skockani|Kraković, Kalamarko]]
[[Kategorija:Građani Bikini doline|Kraković, Kalamarko]]
3.320

uređivanja

Navigacijski izbornik