Razgovor sa suradnikom:Lordluka99

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Arhiv

Arhiv


1


Arhiviranje[uredi]

O5 ja Smiley.svg

Vidim da si arhivirao svoju SSZR. Uobičajeno je na arhiviranu stranicu staviti par predložaka, {{ArhivPočetak}} i {{ArhivKraj}}.  • Bonč (razgovor) • Mumija je posljednji stadij u razvoju faraona. •  13:09, 7. listopada 2019. (CEST)

Uređivanje koje narušava neutralnost članka Za dom[uredi]

Cijenjeni, Lordluka99,

za vaše uređivanje članka Za dom držim da narušava neutralnost prethodno navedenoga članka. Sukladno etici wikipedista obavještavam Vas o tome da sam pokrenuo raspravu na stranici Razgovor:Za dom (razl), te očekujem da dođemo do konsenzusa o uklanjanju iste izmjene. Iako suradnici imaju svako pravo ukloniti svaku izmjenu kojom se narušava neutralnost članaka, i kojom se enciklopedičnost wikipedije narušava, nadam se da ćete svoju izmjenu sami ukloniti. Kako god odlučio, tu izmjenu treba ukloniti, pa i da milijun korisnika tvrdi da je potrebno zadržati takvo tumačenje.

Wikipedija ima neutralno gledište, zapisano je u WP:5S (2. stup wikipedije), Wikipedija nije politička enciklopedija neke ideologije. Wikipedija na hrvatskome jeziku nije wikipedija hrvatskoga naroda, nije ni wikipedija Republike Hrvatske, wikipedija ne služi kao kulturološki dokumenacijski projekt neke društvene zajednice, skupine. Wikipedija na hrvatskome jeziku je enciklopedija. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 18,55; 23. listopada 2019. (SEV)