Razlika između inačica stranice »Kalamarko Pipkavac«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Dodano 1.267 bajtova ,  prije 3 godine
bez sažetka
* U epizodi '''"igra imena"''', ukrao je tuđu osobnu iskaznicu i prešao ulicu dok je bilo crveno svjetlo, zbog čega je dobio 10 godina zatvora.
 
* U epizodi '''"Što se dogodilo Spužva Bobu?"''', bione samo da je ljutnakratko bio bijesan na [[Spužva Bob Skockani (lik)|Spužva Boba]], uništioveć je Luninstvarno aparati želio da se on nikad ne vrati. Uništio je Luninu napravu za traženje i[[Spužve|spužvi]] išaogolemim ga tražitičekićem samo kako se Spužva Bob ne bi mogao vratiti u Bikini dolinu. Također, jedini razlog zbog kojeg se složio da dobijeode tražiti Spužva Boba jest zato što mu je Kliještić obećao posebno ukrasno jaje ako to učini.
 
* U epizodi '''"Vakuumska simfonija"''', bacio je Spužva Boba i Patrika kroz prozor, zbog čega se Patriku slomila guzica.
 
* U epizodi '''"Špranj"''', lagao je Spužva Bobu da će ga Kliještić otpustiti s posla ako ima trn samo kako bi se on uznemirio. Također, iza leđa je šaptao Kliještiću za trn.
 
* U epizodi '''"Skockani ili ne"''', loše je utjecao na Spužva Boba i poučavao ga je lošim stvarima kao ljenčarenje i ismijavanje kupaca.
 
* U epizodi '''"Profesor Kalamarko"''', lagao je da je on [[Kalamirko Fensijević]] kako bi dobio posao na elitnoj glazbenoj akademiji. Kroz cijelu epizodu se pretvarao da je on Kalamirko, ali kad se pojavio pravi Kalamirko, policija je uhapsila Kalamarka.
 
* U epizodi '''"Spužva Bob naivac"''', koristio je činjenicu da je Spužva Bob šef kako bi uveo kaos u restoran i mogao se odmoriti, zbog čega je restoran postao prljav, kupci uplašeni a jedan od njih je bio postavljen za roštilj-kuhara.
 
== Izvori ==
3.320

uređivanja

Navigacijski izbornik