Razgovor:Široki Brijeg

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Široki Brijeg.
Rad na člancima
Pismohrane: 1
Izabrani članak Izabrani članak Transparent.gif
Široki Brijeg je izabrani članak; odabrala ga je (ili njegovu prijašnju inačicu) zajednica kao jedan od najboljih članaka na Wikipediji na hrvatskom jeziku zbog njegove točnosti, wikipediziranosti, neutralne točke gledišta i samog stila članka. Ipak, ako ga možete nadopuniti ili poboljšati, molimo vas da to i učinite.

Ovaj je članak bio na Wikipedijinoj Glavnoj stranici u studenom 2009.


Donji Crnač. U Hercegovini sjeverno od Širokog Brijega, pa sve tamo dokuda dopire pogled gledano s juga prema sjeveru, na nadmorskoj visini približno od 500 do 1500 metara, nalazi se mjesto Crnač, koji je podijeljen na dva dijela: Donji i Gornji...— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 83.131.32.92 (razgovordoprinosi)

Ostatak teksta o Donjem Crnaču premješten je na stranicu Donji Crnač.--Donatus 09:47, 22. veljača 2007. (CET)


Hrkač ili Hrkać[uredi]

Na telefonskom imeniku nima nikog sa prezimenom Hrkač u ZHŽ.Ima nekoliko sa prezimenom Hrkać u HNŽ ima i jednih i drugih. u HBŽ ima samo Hrkač.--Àntó Añtó 12:54, 30. siječnja 2010. (CET)

Izdvajanje sadržaja o župama[uredi]

Većinu sadržaja o župama treba premjestiti u pripadajuće članke, jer nemaju što raditi u članku o Širokom Brijegu.--MaGaCroatian squares Ljubicic.pngporuči mi 12:21, 22. prosinca 2014. (CET)