Razgovor sa suradnikom:MaGa

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
MaGa je odlučio uzeti odmor od Wikipedije, a namjerava se vratiti čim prije uzmogne.
Arhiva 1
2
II./11.
VIII./11.
3
VIII./11.
XI./11.
4
XI./11.
III./12.
5
III./12.
IX./12.
6
X./12.
IV./13.
7
V./13.
IX./13.
8
X./13.
XII./13.
9
I./14.
IV./14.
10
V./14.
XI./14.
11
XII./14.
X./15.
12
XI./15.
X./16.
13
XI./16.
XII./17.
14
I./18.
XII./178

New article

Hello MaGa! Could you please check and correct this subpage and then move it to namespace? Many thanks for you help! Pierre Abbé (razgovor) 22:36, 30. prosinca 2018. (CET)

Pravopis Ivan B(b)ez Zemlje

Poštovani kolega, molim Vas da pogledate moju opservaciju na stranici za razgovor članka Ivan Bez Zemlje (https://hr.wikipedia.org/wiki/Razgovor:Ivan_bez_Zemlje). Nisam stručnjak za pitanja hrvatskog pravopisa, ali mislim da je potrebno uvažiti autoritet i značaj kakav ima (ili bi barem trebala imati) nacionalna enciklopedija. Budući da je Vaše mišljenje u direktnoj suprotnosti s Hrvatskom enciklopedijom, molio bih Vas da objasnite svoju odluku. Lijep pozdrav. Walter9 (razgovor) 16:57, 11. siječnja 2019. (CET)

U redu. Budući da, kako sam već napisao, nisam nikakav stručnjak po pitanju pravopisa, neka ostane kako je. Vjerujem da ste se pri odluci vodili jasno predviđenim i potvrđenim pravopisnim pravilima. Naravno, ukoliko u međuvremenu doznam nešto što bi argumentirano osporilo Vašu odluku, javit ću se prvo Vama da raspravimo. Zahvaljujem na odgovoru. Srdačan pozdrav. Walter9 (razgovor) 17:51, 11. siječnja 2019. (CET)

Razgovori u Kafiću

Trebali ste u slučaju Wiki loga u Kafiću njemu na stranici za razgovoru reći da se ne brine, ne u Kafiću jer je upravo osramoćen (razmislite). Jer (je bio) neupućen na našoj Wikipediji, a da nije pitao niti jednog našeg suradnika o čemu se zapravo radi. Ja sam mu objasnio, objavjestit ću jednog našeg administratora da sam mu to rekao, da ako sam ja šta pogriješio ispričam se Vama i/ili čoviku. Ne želim da se itko naljuti ili uvrijedi, nego samo da razmislimo. Lijep pozdrav.-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 19:49, 16. siječnja 2019. (CET)

Wikipedija:Željeni članci

Dakle sav moj trud si uklonio samo tako. Sve ono što naši suradnici nisu pratili poput nepotpisanih komentara i da li je riješeno ili neriješeno si uklonio, zašto? Ako sam išao pomoć urednosti ti si sve to "hladnokrvno" uklonio ne bi da sam se zezao, a sve što sam želio jest znati gdje smo stali s željama i što je riješeno arhivirati da ne stvaraju gužvu na stranici. Zašto si to morao uraditi? Hoćeš li popraviti i staviti Riješeno Riješeno, Nije riješeno Nije riješeno i pitam se...Nejasno na ispunjenim i neispunjenim željama? Kako bi ti to riješio? Lijep pozdrav.-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 20:08, 17. siječnja 2019. (CET)

Nije jasno je li jedna osoba ili dvije/tri razlicite osobe, nema interpunkcijskih znakova i nema oznaka da li je riješeno ili nije riješeno. Mogu ti dati i primjer:

Dakle sve ovo je jedna osoba, u ovom slučaju Suradnik:Perun, a vidi se da jedna ili dvije osobe nisu upisale datum i svoje suradničko ime! Lijep pozdrav.--Uspjeh je ključ života (razgovor) 20:42, 17. siječnja 2019. (CET)

OK, ali u željama članak propuh mi nema smisla jer je to povezano s člankom vjetar. Tu bih mogao odgovoriti sa "pitam se...Nejasan." ili bi mogao odgovoriti da je to povezano sa tim člankom? Lijep pozdrav.--Uspjeh je ključ života (razgovor) 22:37, 17. siječnja 2019. (CET)

Potrebno je obojati (ukrasiti) bojler i dati mu više (veće) mogućnosti kako bi mogli više zaraditi. Želim reći, ako je netko smislio način kako bi proizvod mogao biti još uspješniji, zašto ga onda ga ne bi pustili (ali ne prije provjere i dogovora). Sistem možda funkcionira sada, ali kasnije kad dođu nove generacije možda neće funkcionirati. Lijep pozdrav.-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 15:53, 20. siječnja 2019. (CET)

Poboljšani bojler bi mogao u slučaju da osjeti požar zvati vatrogasce i/ili aktivirati alarm. Bolji bojler mogao bi biti ukrašen dupinima ili grbovima Hajduka ili Dinama i samo zato bi mogao biti skuplji. Poboljšani bojler bi imao u unutra modernu tehnologiju koja ne bi bila vidljiva osim ekrana pomoću kojeg bismo mogli se kupati i slušati glazbu, imala male reflektore dok slušamo glazbu, a mogla bi... Nove genetacije su sve pametnije i pametnije i siguran sa da ako mladima se pruži prilika bi se mogli dokazati. Poput južnokorejskih izumitelja koji su izumili moderne (suvremene) perilice rublja. Lijep pozdrav.--Uspjeh je ključ života (razgovor) 16:22, 20. siječnja 2019. (CET)

Odgovor na: Postavljanje vlastitih slika

Poštovani MaGa, hvala na opasci. I sam sam razmišljao o tome, ali budući da nisam vičan Zajedničkom poslužitelju, nisam se htio upuštati u pustolovine. Sljedeći put kad ću postavljati datoteku obratit ću se nekom iskusnijem. Molim te, možeš li postaviti sliku na Zajednički poslužitelj. Od srca hvala. Ugodan dan.--Mudroslov (razgovor) 16:30, 20. siječnja 2019. (CET)

Odg.: Wikipedija:Zahtjev za otvaranje stranice

[1] Vidjet ćemo šta će suradnik raditi sa stranicom... --Mateo K 01 (razgovor) 17:57, 20. siječnja 2019. (CET)

Vandalizam na članku Stjepan Razum

Molim da se članak zaštiti od vandaliziranja korisnika Zeljka koji je izvrsno potkrijepljene teze obisao. Kako ne želim pokretati rat uređivaja jer je to protiv pravila wikipedije ovim Vam se putem obraćam kako bih poštovao procedure i hijerarhiju wikipedije, molim Vas da nešto učinite, dakle da vratite moj doprinos članku koji sam dobro primjerno potkrijepio izvorima i da onemogućite daljnje uređivanje i time vandaliziranje, odnosno da opomenete Zeljka. Ukoliko nešto ne poduzmete morat ću o tome obavijestiti osnivača wikipedije. BaruchX (razgovor)

Zvjezdani ratovi

Bog, kolega. Valjalo bi vratiti izmjenu jer se kod ovog popisa radi konkretno o filmovima koji čine serijal (tada bi bilo logično prikazati ih kronološki radnjom). Usput, godina u zagradi otkriva kronologiju snimanja filmova. Da se radi o popisu snimljenih filmova, tada bi izmjena imala smisla. Pozdrav. BlackArrow (razgovor) 21:50, 1. veljače 2019. (CET)

Serijal čini sedam filmova:
 • Zvjezdani ratovi I: Fantomska prijetnja (1999.)
 • Zvjezdani ratovi II: Klonovi napadaju (2002.)
 • Zvjezdani ratovi III: Osveta Sitha (2005.)
 • Zvjezdani ratovi IV: Nova nada (1977.)
 • Zvjezdani ratovi V: Carstvo uzvraća udarac (1980.)
 • Zvjezdani ratovi VI: Povratak Jedija (1983.)
 • Zvjezdani ratovi VII: Sila se budi (2015.)
Snimljeni su filmovi:
 • Zvjezdani ratovi IV: Nova nada (1977.)
 • Zvjezdani ratovi V: Carstvo uzvraća udarac (1980.)
 • Zvjezdani ratovi VI: Povratak Jedija (1983.)
 • Zvjezdani ratovi I: Fantomska prijetnja (1999.)
 • Zvjezdani ratovi II: Klonovi napadaju (2002.)
 • Zvjezdani ratovi III: Osveta Sitha (2005.)
 • Zvjezdani ratovi VII: Sila se budi (2015.)
Primijetiš razliku u ova dva popisa – kod prvog u fokusu je popis filmova iz serijala (za koji je logično da ide kronološki radnjom), a kod drugog je fokus na kronologiji snimanja filmova. U članku se radi o prvom popisu. Nadan se da san uspija dočarati. BlackArrow (razgovor) 16:15, 2. veljače 2019. (CET)

T

Kod kleka se planira izgradnja cvora sa d8 a peljeski most se vec gradi u profilu brze cestemislim da biste vec odavno trebali znati da do dubrovnika nece doci autocesta i to je zadnji stav hac-a Milan Babic (razgovor) 07:39, 16. ožujka 2019. (CET)

RE:Najlakše je izmjenu ukloniti

Bok MaGa, kada bih rekao da nisam pokušao tj. nisam pretražio internet za tu tvrdnju, lagao bih, tako da to neću reći. Pokušao sam i pretražio sam internet, ali na prvoj stranici Googlea nije bio nijedan članak vezan uz tu tvrdnju. Vjeruj mi, svaki put provjerim na internetu da li je određena informacija dodana u članak točna, al' eto ovaj put mi je nekakav izvor za tu tvrdnju promakao. --Dvanaesti Igrač 19:08, 21. ožujka 2019. (CET)

Odg.: Opet brži samari nego konji?

[2] Hvala ti na poruci. U pravu si, trebao sam odmah uputiti suradnika. --Mateo K 01 (razgovor) 19:59, 22. ožujka 2019. (CET)

Mir se prodaje...

[3] Bolje ikad nego nikad Face-grin.svg Iskreno, stvarno ne znam zašto mi je toliko dugo trebalo da se latim toga... Valjda sam tad još uvijek bio na "Vi" s pravopisom pa nisam vidio gdje pišem gluposti... --Pajo Pajimir 15:13, 23. ožujka 2019. (CET)

Brisanje nečega

Nastavno na tvoju poruku: tako sam napravio na ostalim stranicama za koje sam htio da ih se obriše. Čim stranicu otvoriš u imenskom prostoru modul, okvir za uređivanje je drugačiji i softver mi ne da snimiti {{bris}} nego mi javlja grešku u dokumentu. Na primjer pokušaj stvoriti Modul:Bezveze i snimi kao jedini tekst {{bris}} . Već na Prikaži promjene javljat će ti u dnu Error: [1:0] Unexpected symbol '{' near '{', a kad pokušaš i takvo snimiti, javit će ti sustav iskočnom porukom Postoje pogrješke u dokumentu. Jeste li sigurni da ga želite spremiti? i ništa od snimanja. Neće snimiti, okvir će i dalje stajati otvoren a na vrhu stranice će stajati Error: Lua error at line 1: unexpected symbol near '{'. . Nije bilo drugog izlaza nego zatražiti onim putem brisanje.--🌖 Stijenor NGC 🌌 ( Razgovor) 20:23, 27. ožujka 2019. (CET)

Muke s Rokom

Bok!

Ovako, malo sam zbunjen jer se ovoga prije nisam laćao, pa da pitam za stručan savjet... Naime, ova slika nema nikakvu licenciju, što treba napraviti? Treba li ju obrisati? --Pajo Pajimir 12:54, 8. travnja 2019. (CEST)

Zahvaljujem! Face-smile.svg --Pajo Pajimir 11:38, 11. travnja 2019. (CEST)

Discord Wikipedija

Pozivamo Vas da se priključite HR-Wikipedia Discord? Lijep pozdrav. --Kraljnnm (razgovor) 19:11, 14. travnja 2019. (CEST)

Ispravak. Lijep pozdrav.--Uspjeh je ključ života (razgovor) 19:48, 17. travnja 2019. (CEST)
[4] Zašto i drugi suradnici bi mogli upotrebljavati nečije nagrade, pogotovo onih suradnika koji nisu aktivni, odnosno odustali od Wikipedije? Lijep pozdrav.--Uspjeh je ključ života (razgovor) 14:26, 20. travnja 2019. (CEST)
Nagrada je nađena kod suradnika E.colija i bilo bi lijepo kad bi se to moglo upotrebljavati i za ostale povratnike na Wikipediji na hrvatskom jeziku. Molio bih Vas da se ne bunite na kreiranju Vaših nagrada koje niste registrirali u predložcima ili na suradničkoj stranici. Lijep pozdrav.--Uspjeh je ključ života (razgovor) 14:30, 20. travnja 2019. (CEST)
Ja se ispričavam. Smijem li Vas zamoliti smije li se ta nagrada registrirati u predlošcima tako da i drugi suradnici mogu upotrebljavati takvu nagradu za suradnike koje su se vratili Wikipediji? Uostalom neke lijepe tradicije moraju nastaviti. Lijep pozdrav.--Uspjeh je ključ života (razgovor) 14:51, 20. travnja 2019. (CEST)

Odg.: Razgovor:Mate Jerković

[5] Mislim da IP-suradnici ne bi trebali uklanjati poruke administratora. Također vjerujem da se ne radi o "novom" suradniku. --Mateo K 01 (razgovor) 22:24, 25. travnja 2019. (CEST)

[6]
 • a) Ako smatraš navedeno vraćanje nepotrebno, onda me "revertiraj"
 • b) Nije to moj način šale --Mateo K 01 (razgovor) 16:07, 26. travnja 2019. (CEST)

Pomoć

U ovaj predložak pokušavam ubaciti kao ovdje fiksni parametar (govorili smo o tome još 2017. godine), ali mi nešto ne ide. Viška mi bude {{#if:- - - |, a ni ne radi kako treba. Može pomoć? Face-smile.svg--Man_Usk recider 18:56, 14. svibnja 2019. (CEST)

Nemam pojma kako, ali izgleda da sada radi.--Man_Usk recider 21:28, 14. svibnja 2019. (CEST)

Fifi i cvitna ekipa

Ne bih ja, ali mi u tom trenutku neki grmoviti nije dao drugačije i još me podučio tko to nama ispred nosa šetka LaughingOutLoad.gif --Roberta F. 15:45, 18. svibnja 2019. (CEST)

Osnovne škole

Zašto onda Srbi pišu članke o osnovnim školama? Lijep pozdrav.-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 19:56, 23. svibnja 2019. (CEST)

Pišu i Englezi ? LP--Uspjeh je ključ života (razgovor) 20:00, 23. svibnja 2019. (CEST)
Bolje pogledajte ovo prije nego li napište nekakvu glupost. Lijep pozdrav.--Uspjeh je ključ života (razgovor) 20:02, 23. svibnja 2019. (CEST)
Ja Vas itekako dobro razumijem gospodine MaGa. Ali, Wikipedija nije mjesto za raspravu jer kao što vidite gospodine MaGa Osnovne škole iz Srbije i Mađarske nalaze se i na en.wiki, pa zašto se ne bi nalazile i naše Hrvatske osnovne škole..., Naši profesori i ravnajtelji to zaslužuju. Siguran sam da bi i rad stručnih službi u osnovnim školama poboljšao i to ne samo u osnovnim. Wikipedija je utjecajna enciklopedija, ali je neki suradnici uporno blokiraju gospodine MaGa. Lijep pozdrav.--Uspjeh je ključ života (razgovor) 20:25, 23. svibnja 2019. (CEST)
Sve je u redu samo mi nije jasno zašto mi niste prije rekli, jer pravila o osnovnim školama i člancima s jednom nigdje ne pišu? Nadam se da će sljedeći put neki suradnik koji to zna mi to reći brzo, prije nego što napravim 100 članaka o tome ;). Lijep pozdrav.-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 12:54, 24. svibnja 2019. (CEST)

Zašto brišete moje doprinose?

Dijagrami na hrvatskom

Ajde. --Zeljko (razgovor) 18:21, 9. lipnja 2019. (CEST)

 • najmanji stupanj zabrinutosti --Zeljko (razgovor) 19:30, 11. lipnja 2019. (CEST)

Evo ti naše službene nazive za ovo:

 • Izumrla (EX) (orig .Extinct)
 • Izumrla u prirodnim stanštima (EW) (orig. Extinct in the Wild),
 • ugrožena (EN) (orig. Endangered)
 • Kritično ugrožena (CR) (orig. Critically Endangered)
 • Osjetljiva (VU) (orig. Vulnerable)
 • Ovisna o zaštiti (CD) (orig. Conservation dependent)
 • Gotovo ugrožena (NT) (orig. Near Threatened)
 • Najmanje zabrinjavajuća (LC) (orig. Least Concern)

--Zeljko (razgovor) 20:48, 11. lipnja 2019. (CEST)

Pitanjce

Pozdrav, meštre!

Ne želim ispasti picajzla, ali ako se slažeš s ovim prijedlogom, molio bih te da uposliš bota da na članke o albumima dodaje predložak {{naslov u kurzivu}} ondje gdje ga nema. Ako smatraš to prevelikim podvigom, možeš onda i samo na člancima koje smo otvorili ja i Dvanaesti. Dakako, ako se slažeš. Ako smatraš da nije potrebno, nikom ništa. Hvala ti unaprijed! --Pajo Pajimir 19:41, 15. lipnja 2019. (CEST)

Eto mene opet. Sad sam primijetio da dosta članaka ima krivo napisanu riječ "pogodci" odnosno "pogodcima" (prema Hrvatskom jezičnom portalu množina riječi "pogodak" trebala bi biti ili "pogoci" ili "pogodci", ali nikako "pogotci"; isto tako bi trebalo "pogotcima" promijeniti u "pogodcima". Dakako, oblici "pogotka", "pogotku" i "pogotkom" su ispravni). Odlučio sam to prvo sam riješiti, ali kad sam u tražilicu upisao izraz "pogotci", izbacilo mi je stotinjak članka. Možeš li onda i to riješiti botom, molim te? --Pajo Pajimir 21:38, 16. lipnja 2019. (CEST)

Ma nemaš frke, nije ništa hitno. Uglavnom, ovako: ukošeno su prikazane pogreške, a podebljano su prikazane riječi kojima ih treba zamijeniti.

 • pogotci -> pogodci
 • pogotcima -> pogodcima

--Pajo Pajimir 14:39, 18. lipnja 2019. (CEST)

Promjena potpisa

Pozdrav MaGa! Ponizno bih predložio malu izmjenu u potpisu - sadašnji potpis:

<span style="white-space:nowrap">[[User:MaGa|<font color="Grey"><sub>'''MaGa'''</sub></font>]]<font color="#E80911">▀</font><font color="#0C55A3">▄</font>[[User talk:MaGa|'''<font color="Grey"><sup>poruči mi</sup></font>''']]</span>

izmijeniti u slijedeće:

<span style="white-space:nowrap">[[User:MaGa|<span style="color:Grey;"><sub>'''MaGa'''</sub></span>]]<span style="color:#E80911;">▀</span><span style="color:#0C55A3;">▄</span>[[User talk:MaGa|'''<span style="color:Grey;"><sup>poruči mi</sup></span>''']]</span>.

HTML tag font je zastario, i ukida se podrška za njega. Umjesto njega koristi se span, u čijem se style atributu, inline CSS-om, definira boja teksta. Korištenjem starih tagova, radi se višak posla onima koji drže do urednosti projekta našeg svagdašnjeg, jer moraju čistiti i stranice na kojima stoji vaš potpis. Ovom malom izmjenom bi se tome stalo na kraj. Hvala :) --Ivi104 (razgovor) 03:47, 22. lipnja 2019. (CEST)

Kod potpisa ne smije imati više od 255 znakova, pa vam ne stane cijeli HTML kod u polje za unos. To se može zaobići tako da stavite potpis na suradničku podstranicu, i substituirate stranicu u polje za potpis. Pri tome označite "Običan potpis kao wikitekst". --Ivi104 (razgovor) 18:20, 23. lipnja 2019. (CEST)
Tako je. --Ivi104 (razgovor) 18:22, 23. lipnja 2019. (CEST)
Možete iz potpisa izbaciti npr. style="white-space:nowrap", ali onda će vam se potpis prelamati ako je na kraju stranice. --Ivi104 (razgovor) 18:26, 23. lipnja 2019. (CEST)
Odlično, hvala vama, već izgleda puno bolje! --Ivi104 (razgovor) 18:52, 23. lipnja 2019. (CEST)

Ne istina o osnivanju stranke SBHS koju ste upisali

Naime Regionalna stranka SBHS osnovana je 1992 godine i njeni osnivaći su bili.: Ivica Bogadi , satnik ,Dragutin Pocrnić poručnik iz treče gardijske brigade ,Josip Kovačević direktor pivovare Osijek, Pap Stjepan ,Ìstvanović Stijepan, Olvrom Vladimir ,Pauzer Stanko ,Benak Stjepan ,Psihijatar Pavo Filakoviç, Predrag Stojčić ,Marinović Andrija. Nikaki Franjo Hocenski kojeg navodite kao osnivača koji se priključio znatno kasnije kao član— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 89.164.240.156 (razgovordoprinosi)

Uz dužno poštovanje, mislim da ste me zamijenili s nekim drugim.-- MaGaporuči mi 17:26, 27. lipnja 2019. (CEST)

Razgovor od malo prije

[7] Gdje to točno piše? -- Uspjeh je ključ života (razgovor) 19:37, 2. srpnja 2019. (CEST)

Ali moramo napraviti Kriterije za YouTubere... Već smo vodili raspravu o tome u kafiću... Lijep pozdrav.-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 19:27, 5. srpnja 2019. (CEST)

Hadži Luka

Hadži Luka je skroz izbrisao stranicu za vježbanje i zamijenio sa malim tekstom.Hvala!--2A02:27B0:4501:50D0:8459:5D1:E93A:8F05 09:49, 7. srpnja 2019. (CEST)

https://www.fininfo.hr/Poduzece/Pregled/nk-neretva/Detaljno/704496

evo dokaza, molim te budi pošten i stavi da je neretva reosnovana 2017 — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 93.143.96.29 (razgovordoprinosi) 00:42, 9. srpnja 2019.

Wikiodmor, ali u drugom smjeru

[8] Moram likovati Face-espiegle.svg A zašto mi nisu skinuli sve ovlasti kad sam tražio, ne znam. Nisam tražio vraćanje statusa, niti ću, ne mi treba, neću se pretrgnem.  • Bonč (razgovor) • Ah! Kad te nema u blizini, nisu mi sve ovce na broju. •  23:03, 13. srpnja 2019. (CEST)

[9] U tvojoj rečenici i ja podrazumijeva da sam tražio vraćanje prava (pa bi i ti za sebe) te sam se morao čiftati. Smiley.svg  • Bonč (razgovor) • Nekad sam bio neodlučan. A možda i nisam? •  12:02, 14. srpnja 2019. (CEST)

Ophodnja

Šteta da si sebi čak i ophoditeljska oruđa skinuo, ovako moram(o) označavati svaku promjenu koju si ti već pregledao. --Mateo K 01 (razgovor) 22:06, 22. srpnja 2019. (CEST)

Da bi vuk bio sit a koza cijela...

[10] Ja??? A zašto ne ti? Isti razlog, rekao bih Face-wink.svg  • Bonč (razgovor) • Quod licet Iovi, non licet bovi. •  23:43, 24. srpnja 2019. (CEST)

Odg: Premještanje članaka

Hvala na napomeni. Upoznat sam, no nije mi dozvolilo premještanje. --IndexAccount (razgovor) 16:53, 5. kolovoza 2019. (CEST)

Odg. Ti stvarno nisi normalan

Dakle ti daješ ultimatume člancima napisanim 27. ožujka 2018., a sad je 7. kolovoza 2019. Prošlo je godinu i pol i onda kažeš da ne zadovoljava kriterije. Članak je prepisan i preveden iz en.wiki. Ja ga neču uređivati, stoga, ako ti nije stalo da Hrvatska ide naprijed slobodno izbriši. Lijep pozdrav.-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 10:54, 7. kolovoza 2019. (CEST)

Mislim da se to zove Wikiuhođenje. I zašto me ne želite na Wikipediji, zašto želite da ja odem i napustim Wikipediju? Lijep pozdrav.--— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Uspjeh je ključ života (razgovordoprinosi) 11:09, 7. kolovoza 2019.
OK, što se tiče odlomka Titule i ostale nagrade ja tu ne mogu prevoditi naslove Heavyweight Championship jer je to službeni naziv naslova, a nemamo jedinstveni naziv za tešku kategoriju, a imena su tako registrirana. Isto tako ne mogu prevesti River Championship Wrestling jer je to naziv promocije, tj. obrta, poduzeća ili trgovačkog društva. LP.-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 17:30, 7. kolovoza 2019. (CEST)

Može i 1. lice jednine

[11] Promijenio mišljenje??? [Preko lijevog ramena] pu-pu-pu daleko bilo! Jednostavno, nisam mogao ostaviti onako ružan članak, ružan skoro kao Glavna stranica prošlog tjedna Face-espiegle.svg  • Bonč (razgovor) • Bolje biti malo glup, nego malo pametan. •  23:12, 9. kolovoza 2019. (CEST)

Ptičice

Dobro je da ih ima, inače ne bih znao da me ogovaraju. Wikibizut.svg SpeedyGonsales 00:21, 10. kolovoza 2019. (CEST)

P.S. A što će zli jezici tek reći o internetskim stvarima odnosno internetskoj stvarnosti, što je moguće bolji prijevod? O tome više kad se naspavam (nisam neprijatelj, koji nikad ne spava :). SpeedyGonsales 00:21, 10. kolovoza 2019. (CEST)

Glavni članak

Hvala Vam na tom savjetu, upotrebljavat ću ga i uredio sam članak.Lordluka99 (razgovor) 20:51, 21. kolovoza 2019. (CEST)

Dorade na člancima

Pozdrav,

vidim da ste radili mini-dorade na dosta članaka koje sam ja pisao, pa mi slobodno napišite ako nešto krivo radim, da to popravim. Druga stvar, interesira me pod kojim uvjetima se smiju prevoditi članci s drugih Wikipedija, npr. engleske (ako se uopće smiju), pošto sam jedan imao u planu prevesti. Lp Franjo Tahy (razgovor) 21:53, 22. kolovoza 2019. (CEST)

Pitanje (a ima veze s Wikipedijom)

[12] Zašto postavlhate tako neozbiljna i privatna pitanja? Lijep pozz.-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 20:21, 26. kolovoza 2019. (CEST)

Re:Čemu žurba

Istina. Malo sam se požurio.-Kraljnnm (razgovor) 09:24, 8. rujna 2019. (CEST)

Odg. Brisanje članaka?!

[13] Pa slično kao što biste obrisali članak Mario Bokara. Ako se članci ne poprave neki članci se brišu, a nekima dodaju predložci. Isto tako neki se suradnici i blokiraju. Lijep pozz.--Uspjeh je ključ života (razgovor) 17:01, 8. rujna 2019. (CEST)

Mislim da prvenstveno nema potrebe za takvim tonom razgovora, sve se to moglo izreći i na ljepši način. Osobno me ovo itekako odbija od doprinosa. Dakle brojka je za 4 milijuna (cijela jedna populacija Hrvatske) točnija od prethodno navedene brojke. Možda bi idealno bilo za sve navesti izvor, ali češće sam vidjela cenzus naveden bez izvora nego sa. Kao što smjernice kažu 'Dužnost navođenja izvora leži na suradniku koji dopunjuje članak. Općepoznate činjenice nije potrebno potkrjepljivati izvorima, ali svaki citat ili podatak koji ne spada u opću kulturu mora biti potkrijepljen vjerodostojnim izvorom.' Javni cenzus bi lako mogao biti smatran općepoznatom činjenicom. Da, i nisam muško. Comprende? Plastic pony (razgovor) 18:27, 8. rujna 2019. (CEST)

Razumijem poantu i vjerujem da smo na istoj strani u ovoj raspravi. Kad sljedeći put budem imala nešto vremena mogu dodati i izvor. Iz prvog komentara je teško razlučiti da se ne radi o patroniziranju iliti soljenju pameti. Nadam se ugodnijim raspravama u budućnosti, pozz— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Plastic pony (razgovordoprinosi) 19:35, 8. rujna 2019.

Znam da volite uklanjati dvostruka preusmjeravanja pa sam Vam dao popis. Ugodan Vam dan želim... ili noć Face-badtooth.svg. Lijep pozz.-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 23:36, 9. rujna 2019. (CEST)

Stranice za razgovor

[14] Mislim da je poželjno i na stranicama za razgovor rabiti hrvatski jezik. Ali i bez obzira na jezik uređivanje suradnika nije bilo konstruktivno. Naročito ovaj osvrt ne spada u wikipediju (ili na tu SZR). --Mateo K 01 (razgovor) 20:57, 13. rujna 2019. (CEST)

Kolajna ili slično

Na vrhu ovog gumna nisi na vrijeme doratu stavio košaru Face-wink.svg  • Bonč (razgovor) • !?!?oarid ovo tepo ej okt aP .uder u ejin otšen onvitinifeD •  01:22, 18. rujna 2019. (CEST)

Špija

[15] Dobro si obavješten Face-wink.svg Ali, neću ga predložiti, da ne bismo došli u situaciju da obustavimo izbor, kao što je objasnio urednik u ovom tekstu Face-grin.svg  • Bonč (razgovor) • Bolje biti malo glup, nego malo pametan. •  00:35, 30. rujna 2019. (CEST)

Gospon Agad

Hvala na obavijesti. Sa slikom bi stranica zacijelo izgledala puno atraktivnije. Vidjet ću što mogu učiniti u vezi toga. U svakom slučaju ću vas kontaktirati prije navedenog datuma. Lp Šaholjubac (razgovor) 17:34, 30. rujna 2019. (CEST)

Čitaj upute gdje su upute

[16] Zašto ne pratiš upute, jasno piše vidi stranicu za razgovor za detalje Face-grin.svg

Otvorio sam stranicu, ali ne i kôd (doduše, navisk mi ga nakratko pokazao Face-wink.svg). Ako sam slučajno i rabio neki od tih predložaka "citiranje", nek' mi Manitu oprosti! Iskreno se kajem i obećavam da neću više. Čak ni uređivati.

Predložak je vjerojatno kopiran (pretpostavljam i otkud), pa za izradu dokumentacije ne treba prčkati po kôdu... ako bi mi nekad i zatrebao, tamo negdje slijeva su upute Face-grin.svg  • Bonč (razgovor) • Bolje biti malo glup, nego malo pametan. •  23:50, 12. listopada 2019. (CEST)

[17] Nisi našao upute na SZR? Nemoguće! Zašto onda u predlošku stoji poveznica na nju? Face-angel.svg
Suština je: neću raditi dokumentaciju. Kako ne rabim te predloške, nisam ni znao da postoji duplikat. Stoga mi je prva pala na pamet mogućnost koju sam spomenuo, da se slijeva izabere predložak na engleskom. Pogledaj i usporedi {{Citiranje knjiga}} s predloškom {{Citiranje knjige}} Smiley emoticons doh.gif  • Bonč (razgovor) • Da sam normalan, poludio bih. •  15:23, 13. listopada 2019. (CEST)

re:Molba

Pogled je sa Makljena, ovo dolje kuća je Prozor. Lijevo sa snijegom je Prenj, a desno Čvrsnica.--Man_Usk recider 18:36, 23. listopada 2019. (CEST)