Razgovor:.NET Framework

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku .NET Framework.
Rad na člancima
Pismohrane:

I don't read Croatian, but shouldn't this be at .NET? .net and .NET are not the same thing – .NET is a Micro$oft Framework, while .net is a top level domain. Jon Harald Søby 12:55, 19. kolovoza 2006. (CEST)[odgovori]

It's fix. Thanks. --Andrej Šalov 13:06, 19. kolovoza 2006. (CEST)[odgovori]
Correction .NET is the general name. And with the word Microsoft or Framework is about the Microsoft products. Carsrac (razgovor) 19:46, 18. studeni 2008. (CET)

Loš uvod[uredi kôd]

Uvod u članak je jako loš, 99% uvoda govori o internet tehnologijama, koje i jesu implementirane u .NET tehnologiju, ali se .NET tehnologija ne koristi samo za internet. Ista stvar bi bila kada bi napisali identičan uvod za članak o računalima, da, računalo može poslužiti za korištenje interneta, ali se računalo može također koristiti za puno više stvari od samog internet pregledavanja. .NET tehnologija je nešto puno više od pukog pisanja programa i podrške za internet projekte, .NET može puuuuuuno više, tako da mislim da bi uvodni članak trebalo promijeniti, ako ne i drastično skratiti, kao primjer uvoda u .NET tehnolgiju možete pogledati englesku verziju.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Bojan385 (razgovordoprinosi)

Wikipedija:Budite odvažni--MaGaporuči mi 16:55, 20. kolovoza 2016. (CEST)[odgovori]