Razgovor:Abu Dhabi (emirat)

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Abu Dhabi (emirat).
Rad na člancima


U člancima Abu Dhabi i Abu Dhabi (emirat) se nalazi Predložak:radovi24, koji je u tim člancima postavljen od 27. travnja 2010. godine. Mogu li se u prethodno navedenim člancima ukloniti prethodno naveden predložak? Molio bih pomoć oko toga. Hvala i lijep pozdrav. -- Bugoslav (razgovor) 18:35, 29. travnja 2010. (CEST)

Već duže vrijeme vidim da me uhodiš. Ne znam što te spopalo da uređuješ baš one članke koje i ja uređujem. Uhvatio sam se pisanja članaka o UAE u nadi da ću se uhvatiti malo jednostavnih tema i maknut od nekih suradnika. sad od jednom su svi stručnjaci za Emirate. Uređuj. Tko ti brani.--Ex13 (razgovor) 18:51, 29. travnja 2010. (CEST)
Isključiva moja namjera bila je samo uklanjanje te oznake, jer ovako šalje određenu poruku ostalim suradnicima, ali i čitateljstvu. Za članak sam saznao preko nedavnih promjena, a iz mog uređivanja se vidi isključivo i samo dobra vjera, koliko znam nije bilo uređivačkoga sukoba. Iz mojih dosadašnjih doprinosa vidljivo je da sam pomogao u razrješavanju određenih jezičnih pitanja glede nazivlja pojedinih zemljopisnih pojmova, i to je sve. Uopće se ne ću pokušavati opravdavati zašto sam konstruktivno dijelio svoja razmišljanja. Iz, i tvojih i mojih doprinosa se vidi da nam se teme baš i nisu previše preplitale. Uostalom gdje je problem, u mom slaganju s tvojim stavom u Razgovor:Abu Dhabi sigurno nije. :) Lijep pozdrav, -- Bugoslav (razgovor) 19:07, 29. travnja 2010. (CEST)