Razgovor:Američki stafordski terijer

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Američki stafordski terijer.
Rad na člancima
Pismohrane:

Prepisano sa [http://www.forum.hr/showthread.php?p=4804168 Powered by vBulletin Version 3.6.4 (hrvatski) Copyright ©2000 - 2007, Jelsoft Enterprises Ltd.] --Zeljko 20:04, 22. veljača 2007. (CET)

1. Na dnu članka piše izvor http://ironamstaff.freehostia.com/o_stafordima.html. Valjda njih treba tražiti dozvolu. Na stranici ne piše ništa tipa Copyright ili Powered by. Informacije o autorima na http://ironamstaff.freehostia.com/O_Nama.html.
2. Na forum.hr u potpisu (sigu) tog post-a korisnika Zlurpi ima link http://free-vt.t-com.hr/did/index.html. Na toj stranici na dnu piše doslovno: "(C)2006 D&D. All Rights Reserved. www.angelpride.cim".
Sad nek kontaktira ko hoće kak hoće, i ako treba promijenite predložak (copyright?). --SvekY 02:50, 23. veljača 2007. (CET)

Vrlo jednostavno: ukoliko nitko za 14 dana ne dobavi dozvolu, članak će biti izbrisan. Tko je postavio članak, mora tražiti i dozvolu za korištenje sadržaja. Činjenica da ne piše Copyright na samoj stranici, ne znači da se tekst smije preuzeti. Uvijek je potrebna dozvola.--Donatus 08:27, 23. veljača 2007. (CET)

I sam naziv članka ne valja. Nazivi od pasmina se privodidu na hrvatski. Sukladno tome, naziv bi triba bit "američki stafordširski terijer". Naziv se fonetizira, isto kao što se fonetizira naziv svinjske pasmine jorkšira.Kubura 09:02, 23. veljača 2007. (CET)

Stafford[uredi kôd]

Tekst na tim stranicama je moj a stranicu http://free-vt.t-com.hr/did/index.html sam upravo ugasio, stranica http://ironamstaff.freehostia.com/o_stafordima.html. je moja, na http://www.forum.hr/showthread.php?p=4804168 se ja prestavljam kao Zlurpi, a kako da promjenim naslov u "Američki Stafordski Terijer". --Stafford 09:30, 23. veljača 2007.

Umetni predložak sa tekstom "{{Bolji naslov}}". Vidi kako izgleda predložak (template) na stranici Predložak:Bolji naslov. Koliko ja znam, samo administratori mogu mijenjati ime članka, a ovako njima daješ obavijest i suradnici raspravljaju o novom naslovu.

Inače, na stranicama za razgovor se potpisuj sa ~~~~, a gumb iznad okvira sa izvornim kodom teksta sa slikom rukopisa će ti dodati potpis, također. Vidim da si dobio tekst dobrodošlice na svojoj str. za razgovor Razgovor sa suradnikom:Stafford do koje možeš doći i linkom na vrhu "moj razgovor" (nakon ulogiravanja). Tu imaš osnovne upute za korištenje wikipedije i linkove na tečajeve.
Vidim da si novi, pa možda još nisi primjetio te stvari.

Dobrodošao na wikipediju. --SvekY 11:07, 23. veljača 2007. (CET)

Admin preimenovao. --SvekY 11:15, 23. veljača 2007. (CET)