Razgovor:Ante Bilobrk

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Ante Bilobrk.
Rad na člancima
Pismohrane:

Ovaj članak je prijevod sa sr wiki. --Dome (razgovor) 10:17, 27. studenog 2010. (CET)

Ne treba otvarati razgovornu stranicu ako si već u sažetku naveo podatak o izvoru iz kojega si preveo i prilagodio. -- Bugoslav (razgovor) 11:07, 27. studenog 2010. (CET)
Sažetak je vidljiv samo pregledanjem prošlih izmjena. Nisam napisao radi nas koji znaju pregledat promjene nego radi drugih koji ne umiju. Hvala svejedno. :) --Dome (razgovor) 12:36, 27. studenog 2010. (CET)
Potpuno je nepotrebno pisati na razgovor o člancima ovakve navode odakle je koji članak. To bi bilo opravdano samo u slučajevima prevođenja i prilagođavanja više izvora, iz više wikipedijâ. To znači u slučajevima kad se u sažetku ne može nabrojati što se sve s člankom radilo.
Dome, ako se već moraš zahvaljivati netkomu, zahvali se autoru članka na nekoj wikipediji. I to možeš također načiniti u okviru sažetka. A navođenje t.zv. sh wiki ostavi za sažetak.
Toliko, za sad. -- Bugoslav (razgovor) 13:24, 27. studenog 2010. (CET)
Nije sh već sr wiki. Al nema veze. Reka bi ti da si u pravu al mi se ne da, jer ja sa člankom radim što me volja, bio on preveden ili ne, ima on ili nema stranicu za razgovor, otvorio je ja ili netko drugi, imam pravo napisati što god da želim. Ako ti bode oči, zažmiri ponekad. Ne uzimaj za zlo. Zahvalio sam bio tebi na opaski, autorima članaka ne zahvaljujem nikada. --Dome (razgovor) 14:29, 27. studenog 2010. (CET)