Razgovor:Ante Gugo

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Ante Gugo.
Rad na člancima


Pristrani članak[uredi]

Ante Gugo sam uređuje stranicu o sebi? :D Netko ne shvaća baš pojam neutralosti enciklopedijskog teksta. Ni Ante ni njegovi obožavatelji među adminstiratorima očito :)--Čačvina (razgovor) 15:29, 24. rujna 2015. (CEST)

Dodavanje obične činjenice kao što je izlazak iz tiska nove knjige nije uređivanje teksta o sebi jer ne komentira činjenice, nego samo kronološki navodi ono što je neosporno. Tvrdnju o tome da sam uređujem tekst o sebi smatram krajnje zlonamjernom i običnom podvalom. (109.60.61.20 21:05, 24. rujna 2015. (CEST))

Molim administratore da iz teksta o meni, kojemu sam osobno doprinio samo s nekoliko kronoloških navoda vezano uz izdanja koja sam potpisao, maknu sve ono što nije istinito ili što nije moguće provjeriti i dokazati. Također ih molim da svaki neistini navod kojeg sam osobno upisao o sebi istaknu kao takav i neka ostane da ga cijeli svijet može vidjeti. Molim administratore, ako se pokaže da sam to napravio, da mi blokiraju suradnički pristup Wikipediji. Očekujem, naravno, da se jednako postupi i prema osobi koja je insinuirala da sam o sebi dodavao nešto što nije istina želeći mene, ali i same administratore diskreditirati u javnosti. Ante Gugo (109.60.61.20 16:01, 25. rujna 2015. (CEST))

U najmanju ruku je samodopadno pisati enciklopedijski članak o sam o sebi. A tragikomičan je vaš zahtjev da me se blokira jer sam ukazao na činjenicu da se ne poštuju pravila Wikipedije.--Čačvina (razgovor) 16:39, 20. listopada 2015. (CEST)
Samodopadno ili ne - može se pričati (mada u svemu ovome uopće nije bitno). Slijedi par pitanja za tebe. Tko zapravo piše članak? Baš je to osoba koja je predmet članka ili netko tko se predstavlja kao takav ili (što je isto moguće) netko tko ima isto ime i prezime? Tragikomično je što ti pričaš o obožavateljima među administratorima, sve ostalo je nebitno.--MaGaporuči mi 18:36, 20. listopada 2015. (CEST)