Razgovor:Državni ateizam

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Državni ateizam.
Rad na člancima

Mislim da za izvore ne treba previše teksta, a što se tiče nepristranosti, odjeljak je napisan isključivo kao kritika državnog ateizma u SFRJ, potpuno jednostrano bez da se ulazilo u osnovne političke razloge i pozadinu cijele pojavnosti, već se samo navodila kritika i primjeri (navodne - naime, dok se ne potkrijepi izvorima, navodno je) represije, ergo prikazano je iznimno jednostrano i neobjektivno --Biljezim se sa štovanjem,Poe 12:04, 14. veljače 2011. (CET)

@Poe:Zar to mislis stvarno ozbiljno sto tu pises? Zar nisi nikada citao o toj tematici? Mogu samo klimati glavom s nevjericom...--Croq (razgovor) 00:01, 15. veljače 2011. (CET)

Ovo nije - Sunce izlazi na istoku, pa da ne treba izvor. Što sam ja, ili nisam, čitao nije ovdje bitno, dakle, kad je podatak koji nije opće poznat (a tvoje mjerilo nije relevantno, kao ni moje, u uostalom, ali ja ovdje zahtijevam poboljšanje članka, ne unakazivanje - što je opće ne određujemo ni ti ni ja), treba izvor. Poznatija je činjenica da je Ivan Šarić bio ustaški kolaborator, pa sam isto morao nabaviti izvore za te podatke... --Biljezim se sa štovanjem,Poe 00:44, 15. veljače 2011. (CET)
Edgare, ovo bi se moglo shvatiti kao inaćenje, ništa dugo. Ovo jesu općepoznate stvari i nema se tu što osporavati točnost. Izvori su uvijek poželjni, ali stavljati predložak točnost te fact nije potrebno. --Flopy razgovor 10:22, 15. veljače 2011. (CET)


Ali za ovu temu bi tribalo dodati ponešto iz ostalih zemalja. ovako ispada da je samo SFRJ progonila vjernike i sl. A bilo je po svijetu puno gorih primjera.--78.3.29.179 12:40, 14. studenog 2011. (CET)