Razgovor:Dubrovačko-neretvanska županija

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Dubrovačko-neretvanska županija.
Rad na člancima
Pismohrane:

Dubrovnik prima sve tri hrvatske televizije:RTL,HTV i Nova TV.On također ima 2005.osnovanu Dubrovačku televiziju koja se prima samo do mosta.Zračna luka Dubrovnik,potpuno devastirana tijekom rata 2003.je obnovljena i nalazi se u Ćilipima.Autobusni kolodvor Dubrovnik dugo je stajao na neprimjerenoj otvorenoj lokaciji na poluotoku Lapad,a sad je premješten na primjerenu lokaciju na istom tom poluotoku,samo na drgom mjestu.To je najmoderniji hrvatski autobusni kolodvor.Ovo su stari autobusni kolodvori:Autobusni kolodvor Vela Luka,Autobusni kolodvor Korčula,Autobusni kolodvor Metković i Autobusni kolodvor Ploče.Pošto je dubrovačko područje brdovito,šumovito,primorsko i zbijeno ceste su stare i istrošene,a željeznice od rata nema.No,postoje Željeznički kolodvor Ploče,a željeznica prolazi i kroz Opuzen i Metković.Luke su Ploče,Dubrovnik,Komolac,Lapad,Gruž.

Tko ovo piše? Taj je nepismen a što je najgore ne zna uopće o čemu piše. Dubrovački kolodvor nije nikad bio niti je sad na poluotoku Lapad. Cijeli članak je smiješan i kao da ga je pisalo dijete od 4 godine starosti. Bracodbk

Riješeno Riješeno Dio iskorišten, ostalo možemo brisati. --Tycho Brahe 07:12, 7. ožujak 2007. (CET)

samo da spomenem kako je ovo toliko očajno napisano i nudi toliko malo podataka da bi ovaj članak trebalo potpuno izbrisati i napisati novi. ne znam kako je u drugim županijama jer nisam od tamo, ali ovo je sramota. ako već krećete pisati članak o nečemu, onda se prvo INFORMIRAJTE. ne pišite ovakve gluposti. --Jaganjac (razgovor) 01:23, 11. studenog 2009. (CET)

Apsolutno se slažem pa sam čak jednom i ja napisao slično razmišljanje. Čim uhvatim vremena ovaj ću članak sredit i preuredit jer je katastrofalan.-- Braco (razgovor) 01:27, 11. studenog 2009. (CET)

Ja sam već počeo pomalo skupljati podatke o drugim mjestima županije... Mljet mi je vrlo poznat, ali drugi djelovi baš i ne. Ako krenem pisati prije tebe, osjecaj se slobodnim nadodavati podatke. Nema mi gore stvari vidjeti malen, ali očajan članak. Od toga me hvata jeza. --Jaganjac (razgovor) 01:20, 12. studenog 2009. (CET)