Razgovor:Marinko Čabo

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Marinko Čabo.
Rad na člancima
Pismohrane:

Nedostaju važni detalji u sportskoj karijeri (godine i federacije)[uredi kôd]

  • članak, odnosno izvori 1 i 2 tvrde "prvi profesionalni svjetski prvak u kickboxingu"

o kojoj se federaciji radi?? (ima ih više od 20!) koja godina? ovako je to nemoguće provjeriti, a i tvrdnja je sumnjiva.

  • članak, odnosno izvori 1 i 2 tvrde "Ujedinio je svjetske naslove i osvojio tri svjetska pojasa, odnosno bio je svjetski prvak u tri saveza"

o kojim se federacijama/savezima radi? amaterski ili profesionalni naslovi (prema posljednjoj točki ovdje čini se kao profesionalni naslov, ali trebalo bi potvrditi neovisnim izvorom)? godine titula?

  • Čabo kaže ovdje "bio u ful-kontaktu i kasnije kik-boksu i karateu."

"ful-kontakt" može značiti Full contact ili American kickboxing što je inačica kickboxinga ili Full contact karate. čime se bavio?

  • Čabo kaže ovdje "Najveću zaradu imao sam kad sam prešao u profesionalni boks 1985. godine."

u članku nedostaje dio o boksačkoj karijeri.

  • Čabo kaže ovdje "Bio sam amater, bio sam prvak bivše Jugoslavije, Hrvatske, Europe, pa svijeta i onda prešao u profesionalce. prešao sam u profesionalce i osvojio naslov prvaka Europe, prvaka svijeta i ujedinio svjetske naslove, tri svjetska pojasa"

prema ovome se čini da je bio i amaterski i profesionalni prvak svijeta. u kojoj federaciji amaterski prvak svijeta i koje godine? Setenzatsu.2 (razgovor) 01:57, 22. kolovoza 2021. (CEST)[odgovori]