Razgovor:Mikluševci

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Mikluševci.
Rad na člancima
Pismohrane:

Gospodin MaGA mjenja pojam Mikluševci selo u Hrvatskoj u Vukovarsko-srijemskoj županiji sa pojmom da je u sfrj bilo u bivšoj općini Vukovar Napomena:Ovo je hrvatska Wikipedija okanimo se jugonostalgičara i Jugoslavije recimo ljudima gdje se selo stvarno nalazi.Pronađite prave poveznice za opis o selu. Đuro Biki Predsjednik Mjesnog odbora Mikluševci od 1987godine punih 23 godine.najviše o povjesti i podacima znam upravo ja također i o poveznicama o raznim pojmovima. Knjiga koju ste naveli kao poveznicu saveza rusina i ukrainaca RH napisao sam ja. Dozvolite da unaprijedim i poboljšam ovu stranicu. Ako spominjemo neko drugo selo sigurno ne asociramo gdje je ono bilo za vrijeme SFRJ nego gdje se uistinu nalazi za informaciju drugima . Hvala.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 78.0.84.141 (razgovordoprinosi) 13:30, 23. kolovoza 2010.


Ostavit cemo kako ste vi napisali, ali bilo bi dobro da se registrirate pa da možemo lakse komunicirati.--Sokac121 (razgovor) 13:52, 23. kolovoza 2010. (CEST)[odgovori]


Razlog zbog čega sam napravio revert je isključivo što se piše nešto što već postoji u samom infookviru, dakle u pitanju je ponavljanje informacija. Ukoliko su Mikluševci u vrijeme SFRJ bili u sastavu općine Vukovar, ne znam u čemu je problem?

Poveznica na knjigu koju spominjete je stavljena već kod stvaranja članka (pogledajte povijest uređivanja članka), a ako ste željni doprinijeti ovom (i drugim) člancima, svakako ste dobro došli!

Nadam se da se ono o jugonostalgičarima ne odnosi na mene. Ugodan dan!--MaGa 14:26, 23. kolovoza 2010. (CEST)[odgovori]