Razgovor:Mrzilačka skupina

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Mrzilačka skupina.
Rad na člancima
Pismohrane:

Ti radovi u tijeku ne mijenjaju činjenicu da kržiš sama pravila Wikipedie.— Prethodni nepotpisani komentar napisao/napisala je 85.94.138.58 (razgovordoprinosi)

Cekaj malo. Pise ti tu radovi. 24 h. Pa vidimo dalje --Croq (razgovor) 23:30, 3. studenog 2013. (CET)

I što vidimo? 24 sata kako budete kršili pravila Wiki? Upozorio sam vas ovdje, a najmanji mi je problem dokazati da su vam stajališta sve samo nepristrana. Ili dokažite da je to govor mržnje enciklopedijskim dokazima, ili ga uklonite. Nema između.— Prethodni nepotpisani komentar napisao/napisala je 85.94.138.58 (razgovordoprinosi)

Dakle, u ovom je problem:

"Kampanja Jutarnjeg lista iz 2013. koji sugerira kako je hrvatska Wikipedija proustaška, etiketiranjem suradnika kao "radikalni desničari", "ustaše" i manipuliranjem čitateljstvo navode na pogrešan zaključak.

Ku Klux Klan (napadi na Afro-Amerikance)

[1]Hategroup na Facebooku

Protagora (organizacija) (napadi na katoličku crkvu)"

1. Što se JL tiče, obrazlagati teme na Wiki na način da se preko onoga što bi trebala biti ENCIKLOPEDIJA obračunava s neistomišljenicima je u najmanju ruku upitno. A uspoređivati jedne dnevne novine, štogod ti o njima mislio, s KKK je jednostavno zlobno.

2. Protagora je UDRUGA, ne mrziteljska skupina. Gdje su relevantni dokazi za ovakve tvrdnje? Vlastiti stavovi u enciklopediji nemaju mjesta, molim autora da svojem desničarenju ugađa negdje drugdje, a ne na onome što bi, po zadnji put, trebala biti ENCIKLOPEDIJA!— Prethodni nepotpisani komentar napisao/napisala je FidelisSilver (razgovordoprinosi)

Nemoj se tako ljutiti. Cekaj malo, tek sam poceo. Bit ce to vrlo velik clanak i znacajan clanak. Sve s izvrsnim izvorima.--Croq (razgovor) 09:46, 4. studenog 2013. (CET)

Ako si tek počeo, čisto me strah kako ćeš završiti. I potpunom laiku je jasno da je uspoređivanje dnevnih novina i civilne udruge sa skupinom rasista, nasilnika i ubojica potpuno apsurdno.— Prethodni nepotpisani komentar napisao/napisala je FidelisSilver (razgovordoprinosi)

Zar nije apsurdno suradnike wikipedije usporedivati s ubojicama, nasilnicima, rasistima? Zapravo dobro da si me nadahnuo. Ima vrlo puno izvora na kojm upravo takve stvari pisu. Sve ce to u clanak. Hvala ti lijepa!--Croq (razgovor) 09:56, 4. studenog 2013. (CET)

Ne Croq, apsurd je da nešto tako pozitivno kao što je online enciklopedija uništavaš glupostima i egotripovima. Eh da, a po prijašnjim iskustvima, ovo "Sad je u izradi, pa vidimo dalje" obično znači "ja ću napisat što hoću, ako netko ispravi ili obriše blokirat ću ga". Vrlo znanstven pristup, nema što.— Prethodni nepotpisani komentar napisao/napisala je FidelisSilver (razgovordoprinosi)

Evo kao sto vidis maknio sam predlozak radovi. Sad se ti lijepo pridruzi i napisi nesto pametno (kad po tebi ja vec to neznam)... --Croq (razgovor) 10:05, 4. studenog 2013. (CET)

Nisam rekao da ne znaš, nego da iz loše namjere ne želiš. To je vrlo bitna razlika. I da, dopunit ću članak bez problema, čim ga dovršiš.— Prethodni nepotpisani komentar napisao/napisala je FidelisSilver (razgovordoprinosi)

§1:Clanci nisu nikada gotovi! Znanje se udvostrucuje svakih par godina. Dakle kreni odmah!--Croq (razgovor) 10:12, 4. studenog 2013. (CET)

Po meni vrlo dobri primjeri:

Ti se upravo hvalis na hategroup stanci "...Fidelis Raven Evo prepucavam se s Croqom na tu temu upravo... Koja idiotarija. Sviđa mi se"... Hm. ([3]). Aj sad imas priliku pokazati da li znas vise neko sudjelovati na hategroup-u? --Croq (razgovor) 10:19, 4. studenog 2013. (CET)

To nije hvaljenje, to je činjenica. A ti počni raditi razliku između mrzilačkih skupina, i skupina s kojima se ne slažeš. Nije dobro generalizirati, a politika "tko nije sa mnom, protiv mene je" nikad nikome nije donijela ništa dobro. Toliko.— Prethodni nepotpisani komentar napisao/napisala je FidelisSilver (razgovordoprinosi)

Croatian Wikipedia 2013 Controversy? E ovo je da se čovjek prekrsti. Znači dokumentirani wiki članak je poziv na mržnju? Skupine s kojima se ne slažeš je jedno, a ovo je nešto sasvim drugo. I zašto govoriš nekome nešto s facea, na wiki vrijedi samo ono što se napiše na wiki? Ili nije?— Prethodni nepotpisani komentar napisao/napisala je 85.94.138.58 (razgovordoprinosi)

Ako ti engleski nije jaca strana moze ti pomoc google translator. --Croq (razgovor) 11:18, 4. studenog 2013. (CET)

Croq, ne trolaj. Ad hominem napadi, skretanje pažnje s biti problema i hvatanje za sitnice nimalo ne pridonose kvaliteti Wikipedije.— Prethodni nepotpisani komentar napisao/napisala je FidelisSilver (razgovordoprinosi)