Razgovor:NATO-ovo bombardiranje SRJ

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku NATO-ovo bombardiranje SRJ.
Rad na člancima


Ispravio sam faktografsku pogrešku na par mjesta gdje je netočno a možda i tendenciozno bilo navedeno JNA umjesto Vojska SR Jugoslavije kako je jedino ispravno jer JNA tada te 1999. više ni u formalnom obliku nije postojala. Winner (razgovor) 19:36, 28. kolovoza 2013. (CEST

Istinitost?[uredi]

" Oko 750.000 protjeranih Albanaca moglo se potom vratiti natrag na Kosovo, ali je oko 100.000 Srba od straha napustilo to područje" - Iako članak obiluje neistinama i pristrasnim komentarima i zaključcima, ovaj deo bi mogao da se nazove sramnim. Možda je na Kosovo 1999. došlo 750.000 Albanaca, makedonskih i kosovsko-metohijskih Šiptara iz razloga što su dolazili i oni koji nikad nisu živeli na Kosovu. "Slučajno" ste zaboravili da navedete pravi broj Srba koji su napustili Kosovo i Metohiju, ali ne od straha kako ste ovde tendenciozno napisali, nego pod direktnom pretnjom smrću. Takođe niste naglasili da su pored Srba proterni i Romi i Goranci, Jevreji, Egipćani...svi nealbanci, i da je broj više nego duplo veći od ovog vašeg sramotnog. I još jednu "sitnicu" ste zaboravili da pomenete. Broj obolelih od raka, leukemije i sličnih bolesti koji je udesetostručen nakon 1999. godine a kao direktna posledica bombardovanja.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 109.121.95.9 (razgovordoprinosi)

Slučajno nema nikakve koristi od nabrajanja ovdje, već se izmjene unose u članak, i naravno pri tome treba navesti izvore, da ne bi slučajno bilo krivih podataka. Ako i postoje krivi podatci u članku, nitko Vam ne brani ispraviti, uz (opet) navođenje izvora. Hvala na pažnji.--MaCroatian squares Ljubicic.pngGa 14:07, 6. lipnja 2014. (CEST)

Ne brani?[uredi]

Nitko mi ne brani, ali čim ja to uradim netko vrati na staro. Pogledajte članak o Zemunu i povijest stranice pa će vam sve biti jasno. Dakle navodio sam izvore, ignorisali su ih, prepravljao sam naistinite članke, vraćali su na staro uz nedostatak izvora...ostavljao sam dobronamerne kritike, brisali su ih. Mislite da ima smisla da ovde nešto pokušavam kad je poznato da će odmah biti uklonjeno?