Razgovor:NK Tompojevci

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku NK Tompojevci.
Rad na člancima

Predložak[uredi]

Zašto se u predlošku za nogometne klubove vidi samo nekoliko informacija? Može li netko podesiti (pošto ja ne znam, novi sam) da se vide sve informacije, a ja ću ih popuniti?

Postoji razlika između Predložak:Nogometni klub (koristi se za veće i poznatije klubove) i Predložak:Nogometni klub županije (koristi se za hrvatske niželigaške klubove). Razlozi za uklanjanje podataka, tj. njihovo neprikazivanje u drugom slučaju, možeš vidjeti na Razgovor o predlošku:Nogometni klub županije. Ja sam bio protiv toga, ali većina je odlučila drukčije. --Pera detlic (razgovor) 12:55, 13. rujna 2016. (CEST)
Ti slobodno popuni te atribute, koristiće nekome, a možda u nekom trenutku se promjeni politika po pitanju predložaka --Pera detlic (razgovor) 12:58, 13. rujna 2016. (CEST)


Vidim da kod nekih klubova se ipak vidi još poneki podatak, npr NK Meteor Slakovci.... Imam ja još pitanja: Gdje mogu vidjeti šifre boja i uzoraka za dresove, pa da dotjeram malo?

Predložak:Nogometni dresovi/Popis. Imaš na en.wiki veći broj (samo iskopiraš naziv) [1]. Što se boja tiče, ja u webdesign-u koristim ovo: [2] --Pera detlic (razgovor) 14:26, 14. rujna 2016. (CEST)