Razgovor:Nada Klaić

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Nada Klaić.
Rad na člancima
Pismohrane:

Ovdi ima prikoromantizirano. Ova je unakazila hrvatsku povisnu znanost, svjesno okljaštrila hrv. povist. Nacional-minimalist hrv. povisne znanosti. Kubura 16:07, 28. veljača 2008. (CET)

Napiši što točno nije točno u ovom članku, inače ću maknut predložak. Članka može biti POV, odnosno pristran, ali za to postoji drugi predložak. Nemožeš samo tako puknut predložak na članak. --Suradnik13 16:43, 28. veljača 2008. (CET)
I navodi pouzdane i provjerljive izvore. Rosier 17:32, 28. veljača 2008. (CET)


Nada Klaić je veoma utjecala na hrvatsku historiografiju. Ali, kakve sada veze ima to kako je ona utjecala na historiografiju BiH, pa ovo je Hr Wiki. I trebalo bi doraditi tu "svađu s Dominikom Mandićem" jer ovako ispada da je u njenom životu najvažnija stvar ta polemika. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 93.141.13.150 (razgovordoprinosi)

Članak govori o Nadi Klaić i njenom cjelokupnom djelovanju, a ne samo i isključivo u Hrvatskoj. Uostalom, takvi su i ostali biografski članci ili bi barem trebali biti. Naravno, više se pozornosti posveti hrvatskom "aspektu", no to nipošto ne znači da treba zanemariti sve ostalo. A glede polemike s Mandićem, svatko tko ima izvore i literaturu slobodan je to urediti. --Flopy razgovor 20:22, 5. studenog 2010. (CET)

Izvori za zadnji dio teksta[uredi kôd]

Ako netko to moze pronaci bilo bi dobro, ja nisam uspio. S obzirom da je ovo jedan od CEE clanaka hr verzija bi trebala biti potkrijepljena. Sredio sam malo stil pisanja, iako iskreno pojma nemam sto je pjesnik htio reci s onim "tuk na utuk", prvi put sam se danas s tim izrazom sreo, internet mi bas nije pomogao da shvatim je li to "nacelno neslaganje", "nacelno slaganje" ili nesto trece. Ionic22 (razgovor) 14:46, 21. ožujka 2021. (CET)[odgovori]

https://hjp.znanje.hr/index.php?show=search_by_id&id=f19gURd9 Jasmina Ravnjak (razgovor) 01:22, 5. siječnja 2024. (CET)[odgovori]