Razgovor sa suradnikom:Ionic22

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Ionic22, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Ionic22") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! Maestro Ivanković 21:48, 9. veljače 2021. (CET)

Samo hrabro![uredi kôd]

Bez straha! Ako se i pogriješi, lako je popraviti. --Jure Grm, 9. dana mjeseca veljače, godine Gospodnje dvijetisućedvadesetprve u 23:27.

Jure Ok hvala na podrsci. Ionic22 (razgovor) 23:36, 9. veljače 2021. (CET)

Način izražavanja / jezik[uredi kôd]

Ionic22, molim te da se ubuduće suzdržiš od ovakvih kratica / načina izražavanja na hr.wiki. Hvala na razumijevanju --Mark7747gremlin me 20:03, 14. veljače 2021. (CET)

Festival dalmatinskih klapa - Omiš[uredi kôd]

Festivale sam maloprije riješio botom. Što se tih članaka o pravu tiče, želiš li da i njima stavim mrva-predloške ili? --Neptune, the Mystic 13:23, 26. veljače 2021. (CET)

Izvor[uredi kôd]

[1] Bok Ionic22, možeš li u izvor koji si dodao, zbog lakše provjerljivisti, dodati stranice djela gdje se nalaze potvrde tvojih dodataka članku? Lp.--Rovoobob Razgovor 09:04, 2. ožujka 2021. (CET)

RovoobobTo se upisuje pod ref dio u kodu jel tako? Evo sad cu. Ionic22 (razgovor) 09:58, 2. ožujka 2021. (CET)
Jest, u svaki izvor navedi i stranicu iz toga djela gdje se nalaze podatci koji podržavaju tvoje dodatke članku, kako bi onaj čitatelj članka koji bi želio provjeriti to lakše pronašao.--Rovoobob Razgovor 10:04, 2. ožujka 2021. (CET)

Npr. vidi izvor 27: Ivan Košutić, Hrvatsko domobranstvo u Drugom svjetskom ratu, Zagreb, 1994., knjiga 2., str. 292.--Rovoobob Razgovor 10:07, 2. ožujka 2021. (CET)

Rovoobob Stavio sam stranice, ako su oni detalji na kojoj je stranici koji podatak pretjerani, izbrisi ih (ili reci pa cu ja). Ionic22 (razgovor) 10:37, 2. ožujka 2021. (CET)

Humor 1[uredi kôd]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju. Malo humora uglavnom ne škodi, no s obzirom da stvaramo enciklopediju, molimo vas da ne stvarate sadržaje koji su možda duhoviti, ali ne spadaju u enciklopediju. Možete pogledati kratki uvodni tečaj gdje je objašnjeno kako doprinositi Wikipediji. Eventualna pitanja možete postaviti ovdje. Hvala na razumijevanju.--Mark7747gremlin me 21:33, 8. ožujka 2021. (CET)

I rate 8/8. Ionic22 (razgovor) 21:34, 8. ožujka 2021. (CET)