Razgovor:Nogometna Superliga Kosova

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Nogometna Superliga Kosova.
Rad na člancima
Pismohrane:

Detalj[uredi kôd]

Nije vam palo na pamet da pomenete da Liga nije priznata od Fifa i UEFA? Smatrate to nevažnom stvari (i nemojte opet onu demagogiju da ako JA nešto vidim mogu i sam da upišem - jer su tu Kubura, Speedy, Starčevićanac i ostali koji to sve odmah obrišu).— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 109.121.95.9 (razgovordoprinosi)

Bit će da si navodio izvore kad si pravio izmjene i ovako usput prozivao, da ne kažem kakvu težu kvalifikaciju.--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 14:09, 6. lipnja 2014. (CEST)

Neće bit[uredi kôd]

Neće biti da je zbog toga, nego je nekima lakše da obrišu ceo članak ili tekst od 30 rečenica, nego da stave slovo S ispred reči "liči" jer ne postoji neko ko nije profesor hrvatskog jezika ko do perfekcije poznaje sva pravila hrvatskog jezika (zbog raznolikosti i uticaja drugih jezika, te veštačkoj standardizaciji i izmišljanju reči koje niko ne koristi)...a kako ja nisam profesor hrvatskog jezika desi se da umesto "sliči" napišem "liči" ili napišem ime ruskog trenera na latinici "Aleksandar Gomeljski" kako se piše na srpskoj latinici (a u originalu na ruskoj ćirilici "Гомельский Александр". Ne znam da li može da se prevede na Hrvatski drugačije, osim da se eventualno dopiše J na kraju prezimena pa da bude Aleksandar GomeljskiJ... ali to dotičnu gospodu mrzi da poprave, ili ni sami ne znaju pravila jer je zaista konfuzno (piše se Washington i izgovara -Vošington da bi se sačuvala autentičnost ali se zato piše Pariz i izgovara Pariz iako je original drgačiji..a papa se zove "Franjo" iako mu je ime prilično drugačije)...i onda optuže da sam nacionalista i obrišu ceo tekst. I moram da primetim da si ti MaGa uvek korektan/na...i da kad ti uređuješ ili kontrolišeš ono što pišem, da je uvek rezultat pozitivan (iako si verovatno iste nacionalne, etničke, verske, političke orijentacije kao i dotična gospoda). — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 109.121.95.9 (razgovordoprinosi) 17:05, 7. lipnja 2014.