Razgovor:Pokolj u Ivanovom Selu 21. rujna 1991.

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Pokolj u Ivanovom Selu 21. rujna 1991..
Rad na člancima
Pismohrane:

U referencama se ne pominju nigde Česi, a ovde se pominju imena nastradalih, i nijedno ime mi ne deluje kao češko. Možda biste razmislili i sredili ovaj članak i dodali podatke iz ove reference, na primer: http://www.hic.hr/ratni-zlocini/hrvatska/banovina/kronologija.htm --Maduixa (razgovor) 15:05, 17. studenog 2011. (CET)

Takođe vam ne radi ovaj link, tako da ga treba ukloniti: http://www.hic.hr/ZZ-spomenar24.htm HIC --Maduixa (razgovor) 15:09, 17. studenog 2011. (CET)

A ova vam je referenca blago rečeno, kretenska. http://www.index.hr/sport/clanak/bbb-se-susrecu-s-ljubiteljima-karadzica-i-mladica/400226.aspx --Maduixa (razgovor) 15:11, 17. studenog 2011. (CET)

Maduixo, nije lijepo tako govoriti. Nazivati "kretenskim" - nikako nije u redu. U jednu ruku, tako si nazvala autora i sve one koji su se složili s onakvim izvorom.
Možeš se ne slagati i tražiti bolji izvor, to bi bilo u redu.
Ovo ovdje [1] ti nije u redu, jer si "velikosrpski" promijenila u "srpski". Tako si okrivila sve Srbe, što nije pošteno prema Srbima koji nisu stali uz velikosrpski projekt, odnosno prema tim ljudima koji su ostali čista obraza prema svojim susjedima tijekom rata. Neki su i izgubili život jer su do kraja ostali uz svoje susjede Hrvate.
Podatak o najstarijoj češkoj zajednici si imala na članku o Ivanovom Selu. Kubura (razgovor) 15:32, 17. studenog 2011. (CET)

Poveznica radi. http://www.hic.hr/ZZ-spomenar24.htm Možda je kratkotrajno bila nedostupna. Usput, i ondje piše da je Ivanovo Selo "najstarije selo s češkim stanovništvom u Hrvatskoj". Kubura (razgovor) 15:34, 17. studenog 2011. (CET)