Razgovor:Primorsko-goranska županija

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Primorsko-goranska županija.
Rad na člancima
Pismohrane:

Od: Gordana Begić <gordana.begic@pgz.hr> Dodaj u adresar Za: <enona@net.hr> Naslov: FW: Zamolba za dozvolu upotrebe materija sa službene web stranice županije Datum: Tue, 29 Nov 2005 14:38:54 +0100


Poštovani, kopiranje sadržaja (teksta)s web stranica Primorsko-goranske županije (http://www.pgz.hr) dozvoljeno je ali preuzeti tekst ne smijete mijenjati bez odobrenja te morate kao izvor navesti službene stranice Primorsko-goranske županije.

S poštovanjem,

Webmaster PGŽ


Original Message -----

From: "enona" <enona@net.hr> To: <zupan@pgz.hr> Sent: Wednesday, November 16, 2005 6:01 PM Subject: Zamolba za dozvolu upotrebe materija sa službene web stranice županije


Poštovani! Kao urednici Wikipedije na hrvatskom jeziku (http://hr.wikipedia.org), angažirali smo se u izradi ove slobodne enciklopedije. U ovu enciklopediju dostupnu svima želimo uvrstiti i materijal sa službene stranice vaše županije.

Vaš materijal bi bio korišten pod uvjetima GNU-FDL licence (http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Text_of_the_GNU_Free_Documentation_L icense).

Također Vas pozivamo da slobodno koristite tekstove iz našeg stalno rastućeg fonda članaka.

Ukoliko dozvolite korištenje vašeg materijala, na našim stranicama će biti kao izvor navedena službena stranica vaše županije. To će istoj svakako povećati rejting, jer je Wikipedija jedan od 100 najposjećenijih Internet site-ova (jedan od onih sa najdinamičnijim rastom), dok su njeni članci uvjek među prvim pogotcima na pretraživačima.

Uz srdačan pozdrav unaprijed zahvaljujem,

Andrej Šalov (sysop)




Što raditi u ovim situacijama? Prepisati je ok, ali ne i mijenjati? Da zaštitimo članak ;)? Ili da sve pobrišemo i pustimo nekog da napiše iz početka?

Sombrero

Ovo je protivno zakonu. --dnik 10:14, 17. prosinac 2007. (CET)