Razgovor:Subliminalna poruka

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Subliminalna poruka.
Rad na člancima
Pismohrane:


(bez naslova)[uredi kôd]

Cemu brisanje ove cinjenice koja dolazi s engleske wikipedije?

Ovaj eksperiment nije nikada ponovljen s istim rezultatom, sam Vicary je kasnije priznao da je sve bio dio marketinga za njegovu posustalu tvrtku. <ref>[http://en.wikipedia.org/wiki/James_Vicary]</ref>— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 207.198.105.22 (razgovordoprinosi) 01:51, 17. travnja 2015.

Wikipedija nije sama sebi izvor. Kubura (razgovor) 06:42, 17. travnja 2015. (CEST)Odgovor[odgovori]

I stoga je jednostavnije obrisati novu informaciju, nego dodati referencu koja se nalazi na engleskoj inacic wikipedije? Mozete li dodati link na tu uputu u kojoj se zabranjuje tranzitivnost. I.e. Ako stranica A ima referencu na X, a stranica B referencira stranicu A, u tom slucaju informacija iz X vise nije primjerena. Druga stvar, pravila wikipedije vjerojatno imaju nekakav prioritet. Cini mi se da za brisanje informacije treba postojati visi standard nego za dodavanje informacije. U svakom slucaju - prilicno primitivna reakcija na rad wikipedija volontera.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 207.198.105.23 (razgovordoprinosi) 18:11, 21. travnja 2015.

Vaša reakcija je napadačka i niska. Svoje volonterstvo dižete na pijedestal, premda neuredno pridonosite, dok druge volontere koji pokušavaju održavati projekt, omalovažavate nazivate primitivcima, zato što ne lete kako Vama pada na pamet.
Zašto se sami niste potrudili navesti te referencije s engleske Wikipedije, nego očekujete od drugih volontera da to obave umjesto Vas?
Umjesto da ste napisali gornju napadačku poruku, mogli ste se potruditi pronaći tu referenciju s engleske Wikipedije i prenijeti je ovdje. Kubura (razgovor) 06:51, 22. travnja 2015. (CEST)Odgovor[odgovori]