Razgovor:Ulica grada Vukovara (Zagreb)

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Ulica grada Vukovara (Zagreb).
Rad na člancima
Pismohrane:

Zagreb, Split, itd.[uredi kôd]

Nema većeg hrvatskog grada koji nema Vukovarsku ulicu, npr. u Splitu je jedna od najdužih i spaja zapad i istok grada. Treba preimenovati u Ulica grada Vukovara (Zagreb) ili Vukovarska ulica (Zagreb). --Orijentolog (razgovor) 17:44, 22. svibnja 2012. (CEST)

Hvala na opasci, prvotno sam planirao napisati članak pod tim naslovom ali sam se zbrzao i zaboravio. Bit će ispravljeno. --Plamen (razgovor) 22:10, 22. svibnja 2012. (CEST)

Ulica grada Vukovara ili Vukovarska ulica[uredi kôd]

Ulica grada Vukovara i Vukovarska ulica nisu iste ulice. Članak je o Ulici grada Vukovara, dok u Zagrebu postoji i Vukovarska ulica (u Dubravi). Predlažem da autor članka provjeri i promijeni. Kralj01 (razgovor) 13:58, 19. studenog 2015. (CET)

Nedostaju izvori[uredi kôd]

Izvori koji su na ovoj stranici su neispravni, pa sam ih zamijenio s druga dva. Ovaj članak mora imati izvore koje potvrđuju: "postojanost ulice", "važnost funkcije ulice" i "promet ulice". Tj. u ovome članku treba biti više od dva izvora. Pa sam neke zamijenio, a neke mi ne želi dodati, znate li zašto? Lijep pozdrav Uspjeh je ključ života (razgovor) 00:27, 19. veljače 2018. (CET)