Razgovor sa suradnikom:Uspjeh je ključ života

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search
Arhiv

Arhiv


1 2 3 4


druge wiki[uredi]

Bog,

Ispravljanje krivih Drina na drugim Wikipedijama (neke povijesne neistine) je uzaludan posao, možeš jedino zaraditi blok ukoliko budeš uporan. Dakle, mani se ćorava posla, radije napiši nešto korisno tamo gdje se to neće brisati. LP --Lasta 13:37, 28. siječnja 2019. (CET)

Re:Splitski gradski kotarevi[uredi]

Bok majstore! Zahvaljujem ti se za oko sokolovo. Kako vidiš, tu sam nešto pobrkao - koristio sam ukupnu površinu grada, a ne gradskog naselja.

Ali površina Pujanke je i prije mog uređivanja iznosila 0,40 km², nisam ja tu ništa mijenjao - podatci su isti kao u prethodnoj tablici. Brojku od 0,33 km² samo možeš pronaći na članku, a taj isti članak tvrdi da gustoća Pujanke iznosi 53.788 stan./km². Tu nešto nije točno.

Srdačan pozdrav, Mateo Katana 14:59, 28. siječnja 2019. (CET)

Zaboravia si dopunit[uredi]

Pure Flix (studio). Kubura (razgovor) 21:21, 4. veljače 2019. (CET)

Bad Blue Boys[uredi]

Moje mišljenje je ovakvo. Bad Blue Boys je naziv za jedan dio navijača Dinama. To je zbirno naziv navijačke grupe i najžešćih navijača i svi znaju kad kažeš BBB na što se misli. E sad kako je opet dio BBB formalno organiziran je stvar trenutka i mislim da nije potrebno ni oportuno da mi kao Wikipedija stalno unosimo te izmjene ovisno kako se oni organiziraju, podijele ili ujedine. Znači Bad Blue Boys je navijačka grupa, a onda u članku ili uvodu spomenemo da su organizirani u Klub navijača Dinama Bad Blue Boys i BBB Fan Club (ne ulazeći u navijačke stvari tko je tu tko, koga ima više itd.) Isto kao što je prije postojala Udruga navijača Dinama i Klub navijača BBB pa su se te dvije udruge ujedinile u jednu. No to je minorna stvar. To možemo mijenjati unutar članka. Ali glupo je naziv članka svako malo mijenjati kad se to i mijenja. A za Bad Blue Boys svi znaju što stoji. Uostalom i sadašnji KND BBB okuplja samo dio BBB-a. Imaš ti i ostale udruge koje su neovisne o njima poput BBB Karlovac, BBB Vukovar, BBB Slavonski Brod koji isto imaju udrugu, prostorije, itd. No to su po meni tehnikalije. Svi su BBB pa ajmo se fokusirati na to. BBB uvijek postoje, a organizacijski oblici udruge su fluidni. Kako to već bude kod navijača. --pp (razgovor) 16:14, 9. veljače 2019. (CET)

Bad Blue Boys[uredi]

A gle tak je kak je. Zato ti kažem nije naše da kao wikipedija ulazimo u to. Mi samo navedemo podatke. U što objektivnijem i realnijem tonu. Nisam ja tu ulazio u neke svoje stavove tko je u pravu, koga ima više. Samo više manje činjenice. A takve članke je teško pisat jel nemaš tu neki službeni sadržaj. Npr. za navijačke podgrupe. Ne znaju ni sami BBB koliko ih ima. Nema tu neke klasifikacije. Pa navedeš sve. Tko ima transparent. A sad jesu oni podgrupa, jel se smatraju tako, tko zna. To je više indikativno. A i naveo sam sve do kojih sam mogao doći. S tim da sigurno to nije potpuno. Nek doda svatko tko misli da što treba. Ali ovo Bad Blue Boys mislim da je bolje jer je Bad Blue Boys širi pojam od KN BBB. KND BBB je samo dio BBB. Isto mislim i za Torcidu. Torcida svi znamo na šta se misli. Oni jesu organizirani u KN Torcida, ali imaš i dio Torcide koji nije. Torcida obuhvaća sve torcidaše bili oni u KN Torcida ili ne. To mi je logika. --pp (razgovor) 10:15, 10. veljače 2019. (CET)

Split[uredi]

Grad Split iznosi 79.83 km2 i peti je grad po veličini u Hrvatskoj. Odmah iza Zagreba, Osijeka, Đakova (170 km2) i Vinkovca. Kako bi Split bio drugi grad po veličini veći mora iznositi oko 200 km2, što Grad Split jednoglasno odbija. To bi značilo da Grad Split mora pripojiti Kaštela, Solin, Podstranu i Trogir ili Klis kako bi iznosio 206.04 km2, odnosno 343.04 km2. Lijep pozdrav.-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 19:19, 17. veljače 2019. (CET)

Uopće ne razumijem ništa od ovoga iznad???--Tulkas Astaldo (razgovor) 22:21, 17. veljače 2019. (CET)
[1] A, e. Kubura (razgovor) 02:33, 21. veljače 2019. (CET)

Dalmacija - Nemanjići[uredi]

Možete li pročitati ovaj članak: Dalmatia (theme). Tu piše da je u razdoblju od 11. do 18. stoljeća južni dio Dalmacije bio pod kontrolom Nemanjića. Koliko sam ja učio tu su bili i hrvatski, bosanski i mađarski plemići, te je bila pod kontrolom i Bosne i Hrvatske, ali ne i Srbije? Lijep pozdrav. Uspjeh je ključ života (razgovor) 23:56, 1. ožujka 2019. (CET)

Jako je dugačko razdoblje od 11. do 18. stoljeća. Bilo je svakojakih mijena. A Englezi, ko Englezi. Pišu kako im je draže.--Tulkas Astaldo (razgovor) 10:28, 2. ožujka 2019. (CET)

Odg.[uredi]

[2] O brisanju slučajno stvorene suradničke stranice odlučit će administratori. U drugoj poveznici zamijenio si meni i kolegu Dvanaestog Igrača. --Mateo K 01 (razgovor) 23:17, 6. ožujka 2019. (CET)

Tehnološki institut Georgija[uredi]

Tehnološki institut Georgija - što s ovim?--Man_Usk recider 20:52, 10. ožujka 2019. (CET)

Koliko znam, s ovog suradničkog računa se pisalo na hrvatskom. Članak liči na strojni prijevod i treba ga srediti i prilagoditi. Lijep pozdrav!--Man_Usk recider 22:49, 10. ožujka 2019. (CET)

Kotromanići[uredi]

Bok, zašto si ovo promijenio? Ovdje bi trebalo navesti izvor. --Mateo K 01 (razgovor) 00:31, 12. ožujka 2019. (CET)

[3] Ovdje sam našao izvor s titulum Tvrtka I. ("Kralj Srbljem, Bosni,..."), stranica 69. "Srbljem" ne mora značiti "Srba". Predlažem da vratimo navedene izmjene. --Mateo K 01 (razgovor) 00:49, 13. ožujka 2019. (CET)
[4]. U redu. Onda izvor samo treba još u članku navesti :) --Mateo K 01 (razgovor) 14:20, 15. ožujka 2019. (CET)

Sr.wiki[uredi]

Nema smisla mijenjati nacionalne pripadnosti na drugim wikipedijama. U najboljem slučaju izgubio si bespotrebno vremena, u najgorem slučaju bit ćeš blokiran. Etiketiranje govori dosta u tamošnjim suradnicima. --Mateo K 01 (razgovor) 00:49, 13. ožujka 2019. (CET)