Razgovor:Vaterpolo klub Partizan Beograd

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Vaterpolo klub Partizan Beograd.
Rad na člancima
Pismohrane:

A zašto ste sklonili to da je aktualni prvak Evrope? Zar nije?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 79.101.58.194 (razgovordoprinosi)

Osjećam se prozvanim na ovome članku, pa ću se samo osvrnuti na jednu sitnicu koju sam uklonio: "...jedan od najtrofejnijih klubova u povjesti..." Najtrofejniji klub Europe, SFRJ, ili već čega? Ovakve izjave ipak trebaju biti puno određenije. Hvala na razumijevanju!--MaGa 20:59, 11. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]

Pa najtrofejniji klub Evrope, najviše puta je uz Zagrebačku Mladost osvajao naslov prvaka Evrope. Nema veze, ako Vi mislite da imate neke koristi od takvog ponašanja (to je inače redovna pojava da se sve vezano za bilo kakve uspehe ljudi iz Srbije umanjuje, omalovažava ili jednostavno ignoriše), onda samo izvolite. Hteo sam da pomognem, uredio sam preko 100 članaka na hrvatskoj Wikipediji (ali sa mnogo različitih računara i IP adresa), vezanih za sve teme..i po pravilu one koje nemaju veze sa Srbijom ili Bosnom ostavljate, a ove brišete.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 79.101.58.194 (razgovordoprinosi)

Recimo da ja nemam pojma o sportu... Zar je teško bilo dodati "najtrofejniji klub Europe"?--MaGa 07:36, 12. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]

Pa mislio sam najtrofejniji uopšte, u Evropi, svetu, SFRJ, SRJ, Srbiji... a ako nije bilo teško mogao si i sam da dopišeš, i ne moraš ništa da znaš o sportu, sve si mogao da vidiš u članku. Ne bih da se ovo pretvori u besmisleno prepucavanje.