Razgovor:Vrijeme (fizika)

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Vrijeme (fizika).
Rad na člancima


Dodavanje praznih stranica, molim vaše mišljenje[uredi]

Za dodavanje praznih stranica se svi slažemo da nema smisla, ali ne znam kako da se postavimo prema ovim slučajevima, gdje nema teksta, već samo stub template i kategorije. Po meni, bilo bi bolje da se ovakve stranice ne otvaraju jer su praktički kontraproduktivne.

Što ostali misle o tome? --Ante Perkovic


Pa, rekla bih da su i to na neki način isto "prazne stranice", nadam se samo da ne mislite sad i na ono malo teksta koji sam napisala o Amazoni :-( Branka France 14:19, 3. svibnja 2006. (CEST)

Zrno po zrno pogača, riječ po riječ od "stuba" do članka, "stub" po članak kategorija. Kubura 04:50, 6. svibnja 2006. (CEST)


kretanje u vremenu jednako moguće kao i kretanje u prve tri dimenzije

ima li ljubazan netko ko bi mi mogao objasniti što znači kretanje u prve tri dimenzije?

ili pak autor želi upozoriti da je možda moguće postojati 'unatrag', tako nešto?

hvala unaprijed :D

guest

p.s. ukoliko prethodno pitanje u ovom razgovoru, iz 2006. (:o) referira na to je li bolje ne imati ništa na stranici od toga da za neke pojmove s velikim značanjem stoji našvrljano nekoliko provizornih gluposti, onda - da, bolje je da stoji prazno, barem netko možda pomisli da se radi o tehničkoj grešci 83.131.73.141 16:32, 4. listopada 2010. (CEST)

Operativno uređenje članka[uredi]

Bez ambicija da napišem sveobuhvatni članak o temi "vrijeme" u fizici (to bi bio veliki posao, pozivam sve zainteresirane da se uključe), ja sam samo izbacio očigledne gluposti. Nakon općeg ali vrlo kratkog uvoda u temu, preostali doprinos ima svrhu da opiše i razjasni operativne pojmove trenutak i vremenski interval, koji se najviše koriste u praktičnim primjenama.--Ilevanat (razgovor) 02:44, 24. kolovoza 2012. (CEST)