Razgovor Wikipedija:ČKNMNW

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Wikipedija:ČKNMNW.
Rad na člancima
Pismohrane:

Osim "Mace"! Maca je dirljiva... Ygraine 21:10, 27. svibanj 2007. (CEST)Ygraine

zašto micanje brisanja? naime, ovakvi članci, osim konja i one divizije, zaslužuju brisanje, a i kategorija o pravilu i smjernicama mi je smiješna. --West Brom 4ever ® 22:27, 27. svibanj 2007. (CEST)

Nisi naveo zašto ovi članci zaslužuju brisanje...
Još je jedna kategorija koju nisi primjetio (ili ju nisi htio primijetiti...), a ta je humor. Prikupljanje ovakvih članaka ne šteti samoj Wikipediji, a jedini cilj ČKNMNW-a jest nasmijati suradnike, i istovremeno im pokazati kakvim člancima nije mjesto na Wikipediji (zato i je postavljena kategorija pravila i smjernice Wikipedije u članak). --Treecko 22:42, 27. svibanj 2007. (CEST)

naravno da je humor, ali pravila i smjernice nemaju veze sa humorom. ili? obrisao sam danas 4 članka koji su u najmanju ruku uvredljivi ili odaju privatne informacije, a nalazili su se u ovom dijelu pravila i smjernica. :-) --West Brom 4ever ® 22:59, 27. svibanj 2007. (CEST)
Ne volim citirati samoga sebe...
a jedini cilj ČKNMNW-a jest nasmijati suradnike, i istovremeno im pokazati kakvim člancima nije mjesto na Wikipediji (zato i je postavljena kategorija pravila i smjernice Wikipedije u članak).
Članci koji ulaze u ČKNMNW nisu uvredljivi, niti odaju neke privatne informacije (bar ne ovi koji su ovdje). I dalje mi nije jasan razlog zašto želiš da članak bude izbrisan. :-/--Treecko 23:12, 27. svibanj 2007. (CEST)
PROTIV PROTIV Uvredljivo nije isto što i zabavno. Uvredljivo se ovdje ne stavlja. Ne budi takav zadrti birokrat, nije ovo ministarstvo pravosuđa. Rosier 23:52, 27. svibanj 2007. (CEST)
Protiv brisanja sam, da budem malo jasniji... Rosier 23:53, 27. svibanj 2007. (CEST)

Ja sam student iz Makedonije , Skopje jako bi je bitno da nadjem sve za Upravno sudstvo u Engleskoj zasto u ponedeljak moram predati za to i dobiti bitni poena , molim vas pomozite ako pronacite nesto pratete mi na ivanazlatkova@yahoo.com ... srdecni pozdrav - popraćeno uz robertin komentar mali biser. doista ne znam čemu ovakvi članci kada je objašnjeno u pomoći i uvodnom tečaju, a o izbrisanim člancima prijavljeni suradnici uredno se obavještavaju (kada su oni autori). ako citiraš samoga sebe znači da ti nestaje ideja i argumenata? --West Brom 4ever ® 22:07, 28. svibanj 2007. (CEST)

Riješeno Riješeno postignut je kompromis.. --West Brom 4ever ® 23:12, 28. svibanj 2007. (CEST)

"Einsatztruppenovi mrtvački odjeli"[uredi kôd]

Bonc, evo ti jos jedan predlozak za Tvoj "Hall of Fame": https://hr.wikipedia.org/wiki/Schutzstaffel#Osobno_Himmlerovo_upravljanje. Ne samo taj, no pogotovo taj, odlomak je, po mojem misljenju, "grubo silovanje hrvatskog jezika". --Mark7747 (razgovor) 16:17, 21. lipnja 2020. (CEST)[odgovori]