Razgovor Wikipedija:Kontaktirajte nas

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Cijenjena Gospodo!

Hvala Vam na nemalom i slozenom poslu oko predstavljanja bosanskih hrvata pisaca svijetu. Zahvaljujem Vam i na trudu u vezi s navodjenjem i komentiranjem mojih knjiga i ostalih pisanih priloga.

PREDMET ZAMOLBE: Uocio sam kod vecine povjesnicara da zdvajaju oko toga da li anticke titule 'baton' i 'bato' imaju neke uzajamne i posljedicne veze s nasim drednjovjekovnim titulama 'ban' i 'zupan' (odnosno 'veliki ban' i 'veliki zupan').

Ja sam nasao za to nedvojbeni materijalni dokaz i obradio ga u posebnom povijesnom prilogu pod naslovom: "Dokazano podrijetlo titula 'ban' i 'zupan' (kao i 'veliki ban' i 'veliki zupan') s prilogom slike predmeta koji tu vezu nedvojbeno dokazuje. Htio bih Vam poslati taj materijal, a ne znam na koju adresu i kako. Bit cu vam zahvalan ako mi jevite nacin na koji Vam to mogu dostaviti - da izidjemo iz podrucja hipoteze u ocitavanje istine.

Vas

Mirko Vidovic

E-mail: parents@vidovic.org

Bolji naslov[uredi]

Predloženo je da se ovaj članak preimenuje u "Wikipedija:Kontaktirajte nas".

Sadašnji naslov je neprirodan. --Argo Navis (razgovor) 18:30, 1. kolovoza 2014.

Bolji naslov, br. 2[uredi]

Stranicu bi trebalo preimenovati u "Kontaktirajte s nama". Uz glagol "kontaktirati" ne ide dopuna u akuzativu, to je učestalo pogrešno mišljenje. Treba ići u instrumentalu. (Izvor 1, izvor 2) --Neptune, the Mystic 19:51, 1. srpnja 2020. (CEST)

Kako prevede Ivo Vidan:
Jedan je sok u nama, jedan nam je korijen ―
Saobraćajmo.

Naslov bi glasio:
Hvala na razumijevanju. Lijep pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 02,17; 3. srpnja 2020. (SEV)