Razgovor o kategoriji:Morski organizmi

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Kategorija:Morski organizmi.
Rad na člancima
Pismohrane:
   Ovo je razgovor o kategorizaciji wikipedije.

Mislim, da se riječ "organizmi" ne može koristiti za tzv. "više životinje". Od svega u ovoj kategoriji, mislim da se naziv morski organizam ne bi mogao koristiti za niti jednu navedenu vrstu. Koliko ja znam, morski organizam je spužva, koralj i, u ovom mi času ne pada na pamet, vjerojatno još puno toga. Mislim, da bi "morske životinje" bio primjereniji naziv kategorije, bar u ovom trenutku kada su tu navedene vrste koje jesu. Jer, i spužva i koralj su isto životinje, ali imaju neke druge osobine kojima se razlikuju od drugih morskih životinja, recimo, nisu pokretne, no o morskim životinjama, osim morskih sisavaca, ne znam dovoljno da bih se usudila dalje nabrajati razlike. Ako netko ima bolji prijedlog, mene će radovati. Branka France 00:26, 31. kolovoza 2006. (CEST)[odgovori]

Kategorija:Živi svijet u moru ili nešto slično? Ne znam što ćemo sa živim svijetom u tekućicama. --Pancho W. Villa (razgovor)
Ma, nisam baš više sigurna u to što sam gore napisala..... Možda postojeći naziv i nije loš. Branka France (razgovor) 20:29, 21. lipanj 2008. (CEST)
Sad sam uklonio prijedlog za bolji naslov, stoji već dvije godine. --Dalibor Bosits © 13:24, 16. studeni 2008. (CET)