Razgovor o kategoriji:Nedostaje infookvir

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ovo je stranica za razgovor za raspravu o stranici Kategorija:Nedostaje infookvir.
Rad na člancima
Pismohrane:

Pretrpana i nepregledna ... stvarno treba biti wikimajstor i poloviti ovdje ko kuda gdje pripada :-|

Divna Jakšić 21:57, 10. prosinac 2007. (CET)

Preko 700 članka u ovoj kategoriji .... čak i ono malo dobrovoljaca u dodavanju infokutije, odustaje kada vidi ovu hrpetinu. U svakom slučaju smisliti bolju kategorizaciju preko predložaka. Ja nisam majstor u tome, ali znam da ih ima :-)

Divna Jakšić 20:49, 22. siječanj 2008. (CET)

tematska kategorizacija[uredi kôd]

po meni, trebalo bi infokutije kategorizirati prema temama, npr. glazba, film, zemljopis i slično, a unutar tih kategorija možda i detaljnije, posebno za svaki predložak koji nedostaje (npr. predložak glazbenik, grad, jezero, itd.)--finding myself (razgovor) 10:16, 5. srpanj 2008. (CEST)

Problem je što se članci s predloškom {{Dodaj infookvir}} kategoriziraju automatski, pa je jedino moguće ili ih ostaviti ovako ili ih podkategorizirati po svakom mogućem infokviru koji nedostaje.
Drugo rješenje je da ih se složi po imenu predloška koji nedostaje, što ću ja napraviti za početak. No, problem je što promjene neće biti vidljive zbog cache-a. Da bi bile vidljive, potrebno je otvoriti i snimiti, bez promjena, svaki pojedini članak! --Ante Perkovic (razgovor) 13:04, 5. srpanj 2008. (CEST)
Uh, pa ovo drugo već postoji :-/! --Ante Perkovic (razgovor) 13:05, 5. srpanj 2008. (CEST)
Eventualno vratiti članke s {{taks+}} u staru kategoriju, ovako su na kraju i ne znam primjećuje li ih netko uopće. Za članke s {{tab-predl}} radim predloške kad stignem i najlakše su uočljivi tako na početku. Ostali su članci složeni po imenu predloška i pod gotovo svakim slovom nalazi se samo po jedan predložak (iznimka su nogometni klubovi i nesamostalni teritoriji). Možda bi bio dobar jedan prolazak botom koji bi članke kategorizirane pod malim slovom prebacio pod veliko slovo pa da sve bude na kupu. Pospremanjem svih tih članaka u nove kategorije skrivamo cijelu stvar, a gubi se i vrijeme koje je bolje potrošiti na pražnjenje kategorije. Osobno se lakše snalazim u ovome nego što bih se snašla u deset ili više potkategorija. --MayaSimFan 17:46, 5. srpanj 2008. (CEST)