Razgovor o predlošku:Infookvir zemlja svijeta

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Trebalo bi dodati redak "Električna struja", kao što imaju na engleskoj wikipediji. Imate li još kakve zamisli, recite to ovdje.Kubura 02:04, 9. listopada 2005. (CEST)

Predsjednik Vlade[uredi]

Vezano za podatak - predsjednik Vlade. Predlažem da se uvede mogućnost promjene naziva ove titule, kao što to postoji za šefa države (ovdje navedenog kao predstavnika). Naime, totalno je bezveze (ali i krivo), da u država s predsjedničkim sustavom, a takve su gotovo sve u obje Amerike, Africi i sl., da se predsjednik Republike navodi i kao predsjednik Vlade. Bolje bi bilo navesti potpredsjednika. Isto tako u zemljama Commonweltha, u kojima je engleska kraljica nominalni vladar, trebalo bi dopustiti mogućnost upisivanja guvernera koji je predstavlja, a zatim i premijera. Na kraju, nemaju sve zemlje predsjednika Vlade - postoje kancelari, predsjednici Vijeća ministara, npr. državni tajnik u Svetoj Stolici i sl.--Suradnik13 15:27, 17. veljača 2007. (CET)Još jednom predlažem da se razmotri mogućnost kakva postoji na en.wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Template:Infobox_Country.

Naime, vrlo je nezgodno, a i blesavo, kod država s predsjedničkim sustavom navoditi pod predsjednik države i predsjednik Vlade jedno te istu osobu. S druge strane ne dopušta se mogućnost upisivanje npr. generalnog guvernera u zemljama Commonweltha, već se svodi na improvizaciju.

Ja se dobrovoljno javljam da naknadno provjerim sva državna vodstva u člancima o državama (već sam jedan dio država provjerio)--Suradnik13 15:09, 2. svibanj 2007. (CEST)

Zatrpavanje infookvira[uredi]

Ovom izmjenom je infookvir zatrpan nepotrebnim podatcima. Hoće li svaki suradnik kad/kakogod mu padne na pamet dodavati personal touch?  • Bonč (razgovor) • Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  13:41, 15. svibnja 2020. (CEST)