Razgovor sa suradnikom:Češljugar

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošli na Wikipediju! Treba pomoć oko slika? Uvodni tečaj - pod slike. Članak Požega je sve bolji i bolji! SpeedyGonsales 09:35, 2. siječanj 2009. (CET)

slike[uredi kôd]

bok! vidim da te muče te slike ;-) kad postaviš sliku na Commonse onda je ovako postaviš u članak. lijep pozdrav --zhile 17:49, 2. siječanj 2009. (CET)

Sretna Nova 2009![uredi kôd]

Nadam se da si shvatio da ne možeš na Wikipediji rabiti slike koje NISU snimljene na Wikipediju. Kad je slika snimljena na Wikipediju, onda je možeš staviti lijevo, desno, promijeniti veličinu slike itd, a kako se to radi ti piše ovdje. Sretno! SpeedyGonsales 11:27, 3. siječanj 2009. (CET)

Molba[uredi kôd]

Molio bih te dvije stvari:

Rečenice koje su prepisane sa internetskih stranica treba izmijeniti ili izbrisati jer je prepisivanje na wikipediju zabranjeno radi autorskih prava.
molim te počni malo više koristiti:

Pozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--D tom 12:47, 3. siječanj 2009. (CET)

pa to i radim,izmjenjujem sad malo ono što piše na internetskim stranicama.imao sam puno izmjena,da,pa mi se sad potkrala greška na samom kraju odjeljka 'povijest'.

Vidim da izmjenjuješ i zato tekst nije obrisan, jer se po pravilu svi kopirani tekstovi brišu. Molba je samo dobronamjerna uputa. Ali ipak malo pripazi na ovo "prikaži" jer zadaješ probleme onima koji kontroliraju promjene. Za sada predložak o kopiranju ostavi a kad završiš neko će ga maknuti. Pozdrav--D tom 13:07, 3. siječanj 2009. (CET)

Dakle,što trebam još napraviti da se ovo što je napisano ne briše?

Trebaš se potruditi ono što si pročitao na Internet stranicama grada Požege napisati svojim riječima. Kolege na Wikipediji će ti pomoći. Savjet koji ti dolje daje Vatrena ptica (o predlošcima) je u redu kad pišeš novi članak, ali za ovaj postojeći baš i nije primjenjiv. Ono o Wordu je dobro. Bitno je da se potrudiš, a drugi će ti pomoći ako zapneš. Lijep pozdrav! SpeedyGonsales 02:20, 4. siječanj 2009. (CET)

Savjet[uredi kôd]

Trebaš samo u članak staviti predložak {{radovi}} ili {{radovi24}}, ovisno o tome koliko ćeš raditi na članku. Tako možeš biti uvjeren da, dok radiš na članku, admini neće obrisati taj članak. Ako se pitaš kako možeš poraditi na članku, evo: u svoj program za pisanje (najbolje Word) dodaš izmijenjen tekst, i, kad završiš, samo kopiraš svoju inačicu članka na Wikipediju. Pozdrav.--Vatrena ptica (razgovor) 16:46, 3. siječanj 2009. (CET)

evo,izmjenio sam tekst maksimalno,dodao podatke iz drugih izvora itd.

-dakle,što bih sad još trebao da članak ostane ovakav? -dobro,ja ću ostaviti ovako,a vi kako oćete...

Ja sam sredio do kraja, tebi savjet: poslije zareza i točke stavlja se razmak (ako ga nema tekst je nepregledan). SpeedyGonsales 19:08, 9. siječanj 2009. (CET)

-ok,hvala.

Nestanak[uredi kôd]

A di si nan nesta skoro tri godine [1]? Kubura (razgovor) 04:29, 13. listopada 2011. (CEST)[odgovori]