Razgovor sa suradnikom:161.53.180.21

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Testiranje u članku Ero s onoga svijeta[uredi kôd]

Nuvola apps important.png Molimo Vas, ne nastavljajte s dodavanjem besmislenog sadržaja na Wikipediju, jer se takva uređivanja smatraju vandalizmom. Vaše testiranje na stranici Ero s onoga svijeta upravo je uspješno uklonjeno. Ukoliko želite i dalje testirati, molimo Vas rabite stranicu za vježbanje. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 10,23; 26. veljače 2020. (SEV)

Testiranje u članku Platon[uredi kôd]

Nuvola apps important.png Molimo Vas, ne nastavljajte s dodavanjem besmislenog sadržaja na Wikipediju, jer se takva uređivanja smatraju vandalizmom. Vaše testiranje na stranici Platon upravo je uspješno uklonjeno. Ukoliko želite i dalje testirati, molimo Vas rabite stranicu za vježbanje. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 10,09; 26. veljače 2020. (SEV)

Brisanje sadržaja u članku Platon[uredi kôd]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju. Možda niste to učinili namjerno, ali vaša je nedavna izmjena uklonila sadržaj na stranici Platon. Kako takvi postupci mogu izgledati kao vandalizam, molimo vas da ih izbjegavate bez obrazloženja. Možete pogledati i uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 10,09; 26. veljače 2020. (SEV)