Razgovor sa suradnikom:89.164.11.174

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Pristupili ste Wikipediji s IP adrese s koje je netko učestalo vandalizirao Wikipediju, zbog čega je pristup Wikipediji s ove adrese blokiran na duži rok ili na neograničeno vrijeme.

Ako je ovo vaša stranica za razgovor, znači da je Wikipedija vandalizirana s računala na kojem upravo radite.

Molimo vas obavijestite lokalnog administratora o zlouporabi računala.


Testiranje u članku Tomislav Ivišić[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju, zahvaljujemo na vašem testiranju. Vaš je test na stranici Tomislav Ivišić uspio i upravo je uklonjen. Ako želite i dalje testirati, činite to na stranici za vježbanje, a možete i pogledati kratki uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Ako se niste do sada prijavili možete to učiniti ovdje. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 23,38; 14. listopada 2018. (SEV)

Vandalizam u članku Tomislav Ivišić[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose na Wikipediji, vaša nedavna izmjena u članku Tomislav Ivišić nije izgledala konstruktivnom i zbog toga je uklonjena. Ako želite, možete testirati na stranici za vježbanje i pogledati uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 23,38; 14. listopada 2018. (SEV)

Životopisi živućih osoba[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pozornost da budite pažljivi s pisanjem životopisa živih osoba jer oni moraju biti pisani nepristrano te izvori za njih moraju biti prikladni. Molimo vas ne postavljate životopise onih osoba koje ne zadovoljavaju Wikipedijine kriterije. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 23,38; 14. listopada 2018. (SEV)