Razgovor sa suradnikom:95.178.146.56

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Molimo Vas prestanite s nekonstruktivnim doprinosima na Wikipediji. Vaše je neenciklopedijsko uređivanje na stranici Pavo Barišić upravo uspješno uklonjeno. Takvi doprinosi smatraju se vandalizmom zbog kojeg možete biti blokirani. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 21,31; 6. ožujka 2017. (SEV)

Molimo Vas prestanite s nekonstruktivnim doprinosima na Wikipediji. Vaše je neenciklopedijsko uređivanje na stranici Pavo Barišić‎ upravo uspješno uklonjeno. Takvi doprinosi smatraju se vandalizmom zbog kojeg možete biti blokirani. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 21,28; 6. ožujka 2017. (SEV)

to nije zanimanje, niti je definitivno potvrđeno.

Dobro došli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose na Wikipediji, vaša nedavna izmjena u članku Pavo Barišić nije izgledala konstruktivnom i zbog toga je uklonjena. Ako želite, možete testirati na stranici za vježbanje i pogledati uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 21,24; 6. ožujka 2017. (SEV)

Dobro došli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pozornost da budite pažljivi s pisanjem životopisa živih osoba jer oni moraju biti pisani nepristrano te izvori za njih moraju biti prikladni. Molimo vas ne postavljate životopise onih osoba koje ne zadovoljavaju Wikipedijine kriterije. Hvala na razumijevanju.-- Nesmir Kudilovič (razgovor) 21,24; 6. ožujka 2017. (SEV)