Razgovor sa suradnikom:Dorian1

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Button sig.png na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! Dtom

Stranica suradnika[uredi]

Želimo ti preporučiti da nešto napišeš na svojoj stranici suradnika. Možeš napisati što želiš (npr. nešto o sebi) i postaviti možda neki od ponuđenih suradničkih okvirića koji ti se sviđaju ili koji te najbolje opisuju. Lijep pozdrav. --Roberta F. 10:50, 2. ožujak 2007. (CET)

Slike[uredi]

Information.svgDobrodošli na wikipediju! Molimo vas da prilikom postavljanja slika slijedite upute koje možete pročitati pri samom postavljanju. Vaša slika nije propisno označena, što znači da predložak {{Infoslika}} nije ispunjen u potpunosti, pravilno ili nikako, i/ili slika nije pravilno licencirana. Sve slike koje su nepropisno postavljene se brišu. Hvala na razumijevanju.


Nuvola apps important.svgMolimo vas da ne ignorirate upute koje možete pročitati pri postavljanju slika. Vaša slika nije propisno označena, što znači da predložak {{Infoslika}} nije ispunjen u potpunosti ili uopće nije postavljen. Sve slike koje su nepropisno postavljene se brišu. Uporno kršenje pravila o postavljanju slika može rezultirati i blokiranjem suradnika. Hvala na razumijevanju.

Molim da ovo shvatite ozbiljno.

pPored toga, molim vas da smanjite slike na 250 do 300 px jer je ovako stranica Motor nečitljiva. --Pancho W. Villa (razgovor) 20:41, 8. listopad 2007. (CEST)

Žuti kartonPosljednje upozorenje za nepriopisno postavljene slike. Ili ih sredi, ili predloži za brisanje (sa {{bris}} ili blokiram. Ne volim ponavljati stavri treći put.

Pozdrav. --Pancho W. Villa (razgovor) 21:28, 8. listopad 2007. (CEST)

Prikaz[uredi]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--D tomAero-stub img.svg 21:05, 8. listopad 2007. (CEST)

Slike, upute[uredi]

Wikipedija:Tečaj (Slike). Pozdrav. --Pancho W. Villa (razgovor) 23:51, 8. listopad 2007. (CEST)

izvor=Privatno?[uredi]

Bok,

Što znači "izvor = privatno"?

Vlastite fotografije? Fotografije iskopane sa hard diska? Može malo opširnija {{infoslika}}? --Pancho W. Villa (razgovor) 01:31, 10. listopad 2007. (CEST)