Razgovor sa suradnikom:Dracula77

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!

(poruka automatski generirana od strane bota EmxBot 16:00, 27. travanj 2007. (CEST))

wikipoveznice[uredi kôd]

Prerevan si :). Stavi wp samo na one pojmove o kojima ima smisla napisati članak. --Tycho Brahe 09:26, 28. travanj 2007. (CEST)

Prikaži kako će izgledati[uredi kôd]

Molim te pokušaj što više koristiti opciju , napravi što više izmjena u članku , provjeri kako izgleda i tek kada si zadovoljan, onda snimi, u protivnom se nepotrebno zatrpava povijest stranice. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 14:30, 28. travanj 2007. (CEST)

postavljanje slika[uredi kôd]

Dobrodošli na wikipediju! Molimo vas da prilikom postavljanja slika slijedite upute koje možete pročitati pri samom postavljanju. Vaša slika nije propisno označena, što znači da predložak {{Infoslika}} nije ispunjen u potpunosti, pravilno ili nikako, i/ili slika nije pravilno licencirana. Sve slike koje su nepropisno postavljene se brišu. Hvala na razumijevanju.


Hvala na razumijevanju. --Tycho Brahe 16:02, 28. travanj 2007. (CEST)

kategorije[uredi kôd]

pozdrav. krivo radis kategorije. ne stavljamo kategorije na svaku osobu koja je vezana za dinamo jer to lici na nepouzdani engleski sustav. vratit cu tvoje izmjene. --West Brom 4ever ® 21:11, 28. travanj 2007. (CEST)

kategorije 2[uredi kôd]

Nemoj raditi kategorije za osobe, to nam u ovom trenutku i na sreću nije potrebno. Vidi moje objašnjenje brisanja na Razgovor o kategoriji:Marko Perković Thompson. Isto tako, kad već napraviš kategoriju kao npr. kategorija:hladno oružje ona treba također biti kategorizirana u neku širu kategoriju, u ovom slučaju kategoriju:oružje. Više o tome ovdje. Ako imaš pitanja pitaj Pozdrav --MayaSimFan 16:16, 29. travanj 2007. (CEST)