Razgovor sa suradnikom:Edgar Allan Poe/Arhiv 11

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Obavijest[uredi kôd]

Srediti ću Obotea, a Ngo dinh Diem mi je također na popisu. Jesi li gledao film "Posljednji kralj Škotske"? Ako nisi, pogledaj, Whitaker je sjajan, a i ostali.--Al Bundy 16:35, 27. kolovoz 2007. (CEST)

Julius Nyerere[uredi kôd]

Sredi i ovog afričkog političara.--Al Bundy 16:51, 27. kolovoz 2007. (CEST)

Ernest Shonekan[uredi kôd]

Sredi, kategorizioraj, ubaci sliku i tako dalje. Titanic je Oscara zaslužio samo zbog Kate Winslet, a ona ga nije dobila. Sramota, zar ne?--Al Bundy 20:28, 27. kolovoz 2007. (CEST)

Nagrada[uredi kôd]

Ej! Htio sam ti zahvaliti na IRC-u ali te sad nema pa ću ovdje. Hvala. Face-grin.svg Nadam se da ćemo još komunicirati Face-wink.svg... Pozdrav!--Tonian 19:34, 28. kolovoz 2007. (CEST)

Abdou Diouf i Idriss Deby[uredi kôd]

Sredi ove članke,a Gowona i Diema ću napisati. Mogao bi otvoriti i kategoriju Predsjednici Južne Koreje.--Al Bundy 21:12, 28. kolovoz 2007. (CEST)

Šaroliki predlošci[uredi kôd]

Jesi li sad sretan kada te nitko ne ometa u postavljanju šarolikih predložaka u biografske članke? Još kada bi ih sve koje editiraš provjeravao i dodavao u Popis osoba (naravno bez izmišljanja novotarija), ....

Duh Svemira 19:00, 30. kolovoz 2007. (CEST)
ps. radujem se početku nove školske godine, a posebno prvom tromjesečju :-)

ajme, stvarno ti se treba sve nacrtati !

  • početak školske godine - obveze u školi, manje ces se nakenjavati na hr:wiki
  • tromjesečje - valjda će te još manje biti
Duh Svemira 19:10, 30. kolovoz 2007. (CEST)

Seretse Khama[uredi kôd]

Edgare, sredi ovaj članak, kako si sredio i onaj o Umaru YAr'Adui. Potpuna oprema slike i onaj info okvir. Zahvalan, Al Bundy. Večeras ću biti na TV-u.

Abdullah Gul[uredi kôd]

Sredi, kako samo ti znaš

Joseph Arthur Ankrah[uredi kôd]

Sredi, opremi i učini me ponosnim.


Ovo je dopis koji sam poslao Perkoviću u vezi s mojom redakcijom Zhou Enlaia --- a vrijedi i za sve ostale kineske tekstove.

Žalim, ali nemaš pravo, a sad je na tebi hoćeš li vratiti moju verziju ili nećeš, a prije toga prouči argumente.

Usput, pogledaj malo u neki atlas pa pogledaj je li između kontinentalne Kine i Tajvana morski prolaz ili možda zaravan, kako se tebi čini. Ja mislim da je ono plavo more, a kad si već iz Splita to bi mogao znati.


Zhou Enlai nije engleska transliteracija. To je zapis po pinyinu, službenom kineskom pomoćnom latiničnom pismu. Teško je opisati jedinstveno zadovoljstvo koje čovjek ima kada nađe da se svi naši pravopisi u nečemu slažu, a i Babić itd., i Anić-Silić, i Pravopis Matice hrvatske slažu se u tome da kod kineskih vlastitih imena (imena ljudi, geogr. imena) koristimo pinyin, jednako kao što pišemo New York ili The Beatles. Druga je stvar što svaki od njih različito opisuje što je pinyin - transliteracija ili transkripcija, a nije zapravo ni jedno ni drugo. Usput, ja sam sredio članak o pinyinu, pa se tamo može pogledati. U zborniku “Trava od srca : Hrvatske Indije II”, koji je Sekcija za orijentalistiku Hrvatskoga filološkog društva pripremila za 70. rođendan akademika Radoslava Katičića (ur. Zdravka Matišić i dr.) napisao sam oveći prilog “Kineski zapisan slovima”, u kojemu sam detaljno analizirao pinyin i moguću našu transkripciju. Naša transkripcija kineskih imena dolazi u obzir i dobro bi bilo da se primjenjuje u tekstovima koji se čitaju na radiju i televiziji, u scenskom izvođenju, možda u prijevodima za manju djecu, ali ona ne zamjenjuje upotrebu pinyina kao bilo koje druge normalne latinice, bilo engleske, španjolske, njemačke ili ma koje. Također ti mogu reći da sam bio na studiju u Kini i vjeruj mi da pinyin Zhou nije nikako Žu, kao što ti misliš, nego je Džou. E, sada, nije da se vrijeđam, ali ja zbilja nemam vremena ispravljati sva kineska imena po našoj Wikipediji na pinyin. Inače pinyin su usvojili i narodi koji imaju mnogo dulju sinologiju od naše i danas se samo rijetko mogu vidjeti te njihove transkripcije. Za primjer - pinyinsko Zhou Enlai je po ranijoj engleskoj Wade-Gileovoj transkripciji Chou En-lai; dakle to bi bila engleska transkripcija. A ruska je Чжоу Ен-лай, a francuska je Tcheou Ngen-lai... oćeš još? Dakle, trebalo bi pisati po pinyinu i Mao Zedong itd. itd. ---- ponavljam, to nije engleski. Ako te volja sada možeš i ukloniti ono “pogrešna transliteracija”, a možeš i ostaviti. Pozdrav!

Kate Winslet[uredi kôd]

Edgare, opremi članak kako mu i dolikuje. --Al Bundy 16:57, 2. rujan 2007. (CEST)

Hello[uredi kôd]

Obavijest za edgara->ovih dana ću postaviti članak Amarcord, a to ti govorim zato što sam primjetio da ti je to bila jedna od želja!!Pozdrav!! --Aqua byte 12:45, 3. rujan 2007. (CEST)

Mitt Romney[uredi kôd]

Sredi, dopuni, opremi.--Al Bundy 13:01, 5. rujan 2007. (CEST)

pazi![uredi kôd]

Žuti kartonkubura, ne žuri sa političkom netrepeljivošću, čekaj 10. --> smatra se maltretiranjem. slični ispadi neće biti tolerirani. West Brom 4ever 19:30, 5. rujan 2007. (CEST)

Pravopis[uredi kôd]

Molim pogledaj kako je izgledao tvoj članak Elizejski ugovor. Od kuda si samo izvukao komemorira? Riječ komemoracija se (uglavnom) upotrebljava kod obilježavanja preminulih osoba, i prečesto je rabljena u socijalizmu za bezbrojne komemoracije. Ali glagol od komemoracije se ne rabi u hrvatskom jeziku, nego rabimo glagol obilježavati (google daje 526 - komemorira, 244 tisuće - obilježava). Lijepo te molim ako ne znaš prevesti neki članak, ili nisi siguran da li si ga dobro preveo, pitaj nekog, a ne da ovakve besmislice stoje na Wikipediji. Hvala. SpeedyGonsales 21:07, 7. rujan 2007. (CEST)

Halo kolega[uredi kôd]

..sta se radi. Ej moram te pohvalit za članak Zakon i red: Odjel za žrtve, odličan je kao i serija, koju sam prije redovno pratio. Nadam se da će biti izabran!! :) --Aqua byte 21:13, 10. rujan 2007. (CEST)

Yakubu Gowon[uredi kôd]

Sredi ovaj članak, kako samo ti znaš.--Al Bundy 21:53, 10. rujan 2007. (CEST)

Još jedno ja[uredi kôd]

Nego htio sam ti reći dvije stvari:

1.Čim bude moguće imaš moj glas za članak Bitka za Verdun, koji sam pročitao i mogu ti reći kako je odličan.

2.Želim ti samo reći nešto u vezi glasanja za članak Srbija i to iz razloga jer ne bi želio da me se smatra nekakvim nacionalistom ili nečim sličnim. Naime, ja o takvim ljudima (nacionalistima isl.) nemam baš lijepo mišljenje. No, ono što sam ti htio reći, tj. ponoviti jeste kako ja nisam glasao protiv članka Srbija zato što se ovdje radi o Srbiji, već zbog toga što znam da hrpa tih statističkih podataka ne odgovara činjeničnom stanju, jednostvano kad vidim da nešto nije točno ne mogu tome dati prolaznu ocjenu i da još kažem isto bi postupio da je u pitanju bilo koja druga država pa čak i Hrvatska ili Mađarska (svugdje se ti podaci na ovaj ili onaj način friziraju). Isto tako da toga nema u tome članku, dao bi glas za jel je članak u najmanju ruku dobar. Čisto da se zna zašto sam glaso kako sam glaso, jer ne bi htio da me se poistovjeti s nekim koji jasno navode da su protiv članka samo zato što se radi o Srbiji. Eto toliko i još bi te samo zamolio ako bi mi mogao podrobnije objasniti jel to zabranjeno stavljati na izbor članke poput Hitlera, Mussolinija i slično ili što. Jer su meni takvi članci vrlo simpatični za pročitati pa mi nije jasno. Sorry na smetnji ali jednostavno morao sam ovo reći!!Lijep pozdrav!! --Aqua byte 19:49, 11. rujan 2007. (CEST)

ok onda je riješeno-prethodnu poruku sam ti ostavio ne zato sto sam mislio da me optuzujes vec zato sto ne zelim biti etiketiran kao nacionalist ili nesto slicno (ne kazem da si ti to radio, vec sam to napomenio za svaki slucaj), a to u vezi svjetski poznatih zločinaca mi nije jasno, meni osobno je vrlo zanimljivo procitati nesto sto ne znam o recimo Hitleru, Castru ili nekom drugom poznatom liku, sta ja znam meni je to ok, ja na to gledam kao na znanje a znanje ne može biti loše, tj. ako su informacije iz kojih ono proizlazi točne i objektivne. Recimo o Hitleru ima mnogo toga zanimljivog za reći, znam jer sam radio maturalni rad na temu Hitlera i to ne zbog toga što ga veličam, već zbog toga što sam htio shvatiti što čovjeka vodi kada radi takve stvari. Jednostavno rečeno mene vodi ono da ljudi pa i cijelo čovječanstvo može izbjeći ponavljanje prošlih tragedija samo kroz znanje, koje proizlazi kroz hladne i čvrste činjenice. Toliko od mene a što se tiče članaka o Hitleru, Rommelu ili bilo kom drugom ja ću glasati za, ukoliko članak po kvaliteti bude zadovoljavajući. Lijep pozdrav!!--Aqua byte 00:25, 12. rujan 2007. (CEST)

Severo Ochoa[uredi kôd]

Doradi ovaj članak, molim te. Hvala.--Al Bundy 08:40, 14. rujan 2007. (CEST)

Predsjednici Gane[uredi kôd]

Edgare, molim te otvori ovu kategoriju ispod članka o Nkrumahu. Bio bih ti zahvalan ako bi mi udovoljio. Tvoj kolega, --Al Bundy 21:26, 14. rujan 2007. (CEST)

John Agyekum Kufour[uredi kôd]

Sredi i ovaj članak.--Al Bundy 21:28, 14. rujan 2007. (CEST)

Patrick Swayze[uredi kôd]

Sredi ovaj članak koji treba stilsku doradu.--Al Bundy 07:33, 15. rujan 2007. (CEST)

Akwasi Afrifa[uredi kôd]

Sredi članak.

Charlton Heston, Lee Marvin, Jeri Ryan[uredi kôd]

Hestona i MArvina doradi, a na članak o Sedmoj od Devet stavi njenu sliku, ako uspiješ.--Al Bundy 12:48, 15. rujan 2007. (CEST)

Anton LaVey[uredi kôd]

Sredi, dopuni, ubaci sliku, itd.ZAhvalni kolega,--Al Bundy 12:58, 16. rujan 2007. (CEST)

Jerry Rawlings[uredi kôd]

Ubaci sliku Jerrya, molim te. Ako ih uspiješ naći, ubaci slike i ostalih poglavara Gane.--Al Bundy 15:55, 17. rujan 2007. (CEST)

Gana[uredi kôd]

Bok,

ne zaboravi drugi put. --Pancho W. Villa (razgovor) 10:55, 18. rujan 2007. (CEST)

CPP[uredi kôd]

Sredi, kako najbolje znaš.--Al Bundy 19:04, 18. rujan 2007. (CEST)

Fred Akuffo[uredi kôd]

Sredi ovaj članak. Zahvalan,--Al Bundy 13:35, 21. rujan 2007. (CEST)

Brisanje[uredi kôd]

Ako se slika ne koristi, ne treba je stavljati na led 14 dana. Moze se doma brisati. --Pancho W. Villa (razgovor) 19:24, 24. rujan 2007. (CEST)

Slike[uredi kôd]

Kako znaš od kuda je netko postavio slike? Molim te nemoj to raditi. Ovo možeš smatrati upozorenjem --Suradnik13 19:59, 24. rujan 2007. (CEST)

Evo ja ti kažem da to ne radiš. Onaj tko je postavio sliku vjerojatno zna i od kud ju je uzeo. Ako nema izvora, bit će obrisana. --Suradnik13 20:14, 24. rujan 2007. (CEST)

Postoji jasna politika licenciranja slika i svi su dobili upozorenje da sve slike koje su postavili na wikipediju usklade s tom politikom, s upozorenjem da će iste u suprotnom biti obrisane. To što su se mnogi oglušili, nije moj problem. Ja nemogu čitat tuđe misli, a vjerujem ni ti. Molim te da ne izmišljaš izvore i da ih ne stavljaš ispod tuđih slika. To bi bilo sve od mene --Suradnik13 20:40, 24. rujan 2007. (CEST)

Budući da nigdje nisam vidio da su ti oni to rekli, a i konzultirao sam se s njima, kažem ti da nemožeš postavljati izvore na tuđe slike. Sljedeći put slijedi blokada. --Suradnik13 21:28, 24. rujan 2007. (CEST)

Slike za brisanje[uredi kôd]

Ajde molim te nemoj micati slike predložene za brisanje iz članaka ako se ne radi baš o očitom kršenju copyrighta (a onda se slike ioanko brišu odmah). Puno je lakše adminu, barem meni, maknuti sliku koja ni nakon 14 dana nema izvora iz članka nego sliku kojoj u tih 14 dana netko nađe izvor vraćati natrag u članak. Naime, slike većinom nemaju nazive koji ih lako povezuju s nekim člankom, a vremena za kopanje po doprinosima nemam. Hvala --MayaSimFan 22:01, 24. rujan 2007. (CEST)

Slike[uredi kôd]

Pogle ovak, Slika 1. - autor slike nije Duh Svemira, ne znaš autora slike, a stavljaš ju pod copyright (kako uopće znaš da je copyrightana?), dakle, za brisanje. Slika 2. - Željac je autor? Slika je cropana? Kak znaš, jel ti rekao? Izvor ne može biti link u prazno odnosno samo na sliku bez ikakvih popratnih dijelova stranice (to ponavljamo i ponavljamo, ali rijetki slušaju). Opet, kako znaš da je copyrightana? I nastala je 2006.? Pa Željac putuje kroz vrijeme, baš fora :) Slika 3. - i wba putuje kroz vrijeme, vidiš ti te naše wikipediste kak oni to znaju. I kak ti znaš da ju je on pokupio baš s tog izvora? S obzirom na to da nije neaktivni suradnik možeš ga pitati otkud mu slika. Dakle, neću nikog revertati, možeš im lijepo staviti {{slika za brisanje}}. Pozdrav Face-smile.svg --MayaSimFan 12:37, 25. rujan 2007. (CEST)

Hamani Diori i Habib Bourguiba[uredi kôd]

Edgare, sredi ove članke, na svoj dobro poznati način.--Al Bundy 12:38, 25. rujan 2007. (CEST)

Ne Win[uredi kôd]

Sredi ovaj članak, a poslije javi. Zahvalan, tvoj kolega --Al Bundy 20:19, 25. rujan 2007. (CEST)

Derg[uredi kôd]

Doradi i opremi ovaj članak, pa kasnije javi. Sjajan posao o Ne Winu. Tvoj kolega,--Al Bundy 10:34, 26. rujan 2007. (CEST)

Alfred Kinsey, Philibert Tsiranana[uredi kôd]

Sredi i ove članke kad nađeš vremena. Poslije mi javi. Hvala, --Al Bundy 10:59, 27. rujan 2007. (CEST)

Felix Houphuet -Boigny, Milton Obote i Seretse Khama[uredi kôd]

Drago mi je što uživaš u poslu kojeg ti zadajem. Konfucije bi bio ponosan. Sredi i opremi ove članke na način kako je uređen onaj o Mobutuu. Inače, zašto si maknuo moju nadopunu članka o Ne Winu? Tvoj zahvalni ali i zbunjeni kolega,--Al Bundy 14:22, 28. rujan 2007. (CEST)

Ignatius Kutu Acheampong[uredi kôd]

Sredi i ovaj članak kad stigneš.--Al Bundy 14:51, 28. rujan 2007. (CEST)

Rafael Leonidas Trujillo[uredi kôd]

Sredi, kako misliš da treba. --Al Bundy 13:21, 29. rujan 2007. (CEST)

Ketumile Masire[uredi kôd]

Sredi i ovo, molim te. Tvoj kolega,--Al Bundy 13:05, 30. rujan 2007. (CEST)

Sergije III.[uredi kôd]

Sredi i ovaj članak, ako stigneš.--Al Bundy 16:42, 30. rujan 2007. (CEST)

Siad Barre[uredi kôd]

Sredi i dopuni, kako i običavaš.--Al Bundy 11:19, 2. listopad 2007. (CEST)

Slika:Ernst.jpg[uredi kôd]

Ok, ajde prouči ovo što piše ispod slike. Kako ono opet znamo da je pravni status slike baš taj? =) Onda mi reci čemu ovo Korisnost slike: Minimalna (1 članak). Znam da znaš brojati. A onda mi nije jasno čemu ovo ~ Slika poštuje zadate uvjete poštene upotrebe. Prosvijetli me Face-smile.svg I wba je živ i zdrav koliko vidim. --MayaSimFan 21:27, 2. listopad 2007. (CEST)

E vidiš, izjave ti nikako ne stoje ~ Nije ju moguće zamjeniti slobodnom slikom koja bi imala istu edukacijsku primjernu kao ova jer je takva slika nije dostupna. JD slika postoji. Dakle, nećemo koristiti PU sliku (copyright joj vrijedi još dva mjeseca, što se moglo vidjeti tek kad si stavio ime autora - zato se i inzistira na stavljanju tog podatka). Mogla bih lagano početi voditi evidenciju kršenja PU. Pozdrav --MayaSimFan 17:27, 3. listopad 2007. (CEST)

autor = ? Naravno da ne može ostati. --MayaSimFan 13:51, 4. listopad 2007. (CEST)

Edgare, ajd mi reci kako znati je li slika JD ili PU (pa bilo to danas, sutra ili za 300 godina, da, Gundulić...) ako ne znamo autora? Cijeli zakon o autorskim pravima temelji se na osobi koja je vlasnik autorskih prava. (to ti je ono jd-stara-50, 70, kolko već) Bez tog podatka ne možeš znati pod kojim uvjetima možeš koristiti sliku. Dakle stvarčice tipa autor nepoznat, izvor je internet, slika je s googlea ne toleriram. Face-smile.svg A ono {{srediti slike}} (kojim se obavještava suradnika o krivo postavljanoj ili opisanoj slici) u dovoljno velikim količinama na nečijoj suradničkoj stranici za mene je ravno kartonu neke već boje. Pozdrav --MayaSimFan 12:16, 5. listopad 2007. (CEST)

Slika[uredi kôd]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.
Nuvola apps important blue.svg

Slika/e će biti obrisana/e ako se do ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

--MayaSimFan 21:24, 5. listopad 2007. (CEST)

...

Al Bundy[uredi kôd]

Bok,

Vidi Razgovor_sa_suradnikom:Al_Bundy#Mohammed_Siad_Barre.

Pozdrav. --Pancho W. Villa (razgovor) 12:21, 6. listopad 2007. (CEST)

Popularni pokret revolucije i Aden Abdullah Osman Daar[uredi kôd]

Edgare, dobro obavljen posao na dosadašnjim člancima. Molim te sredi i ova dva. Tvoj kolega,--Al Bundy 21:21, 6. listopad 2007. (CEST)


Dubrovačka republika[uredi kôd]

Molio bih te da me podržiš u anketi za preimenovanju članka Republic of Ragusa u Republic of Dubrovnik na en.wiki --Anto 08:31, 10. listopad 2007. (CEST)

Edgare, ovo gori je bilo "canvassing". To se ne smi. Ovo je ispalo kao friziranje glasova. Bila bi drukčija priča, da si pri surađiva na članku, pa te nije bilo, pa te čovik zva. Ali, nima te nigdi, nigdi nikoga sa hr.wiki (oni časni suradnici sa hr.wiki, koji rade na en.wiki, znaju na što mislim) za surađivat na en.wiki, a onda se pojaviš na glasovanju, nakon ovakveg poziva? Ne smiš tako. Samo šćetiš. Kubura 16:22, 12. listopad 2007. (CEST)

Tandja Mamadou[uredi kôd]

Edgare, molim te, sredi ovaj članak na svoj način.--Al Bundy 15:24, 11. listopad 2007. (CEST)

Predložak:Umjetnik[uredi kôd]

Razgovor o predlošku:Umjetnik --Pancho W. Villa (razgovor) 18:20, 16. listopad 2007. (CEST)

Janica[uredi kôd]

Wikicitati »PROTIV - dok se slike ne srede. nijedna nije pravilno označena«
(E.A.P.)

više ne stoji. --MayaSimFan 21:56, 18. listopad 2007. (CEST)

Mape[uredi kôd]

Ti si osoba na hrvatskoj wiki koja se najviše bavi slikama i sličnim stvarima. Zanima me da li znaš izvršiti malene promjene na slici/mapi koja je na wiki ? Rjecina 23:00, 19. listopad 2007. (CEST)

Slika je na commonsu ali pa ću ti ovdje pokazati poveznicu [1] . Dečki su napravili kartu po kojoj su Baranja i Vukovar dijelovi Srbije 1918 godine. Pokušaj brisanje karte je bio odbačen riječima da se oni ne bave s tim da li je karta POV, ima loše motive ili što slično pošto je ona prikaz stvarnog srpskog projekta 1918 godine. Nužne promjene su:
Pokrajinu "Banat, Bačka i Baranja" prikazati drugom bojom. Tekst dolje napisan treba biti: Hungarian territory under Serbia military control
Pokrajina "Syrmia". Tekst:State of Slovenes, Croats and Serbs territory under Serbia military control.
Montenegro. Tekst:Montenegro under Serbia military control
Da li ti možeš tako nešto napraviti ?
U savršenoj situaciji ja bi tražio da i gradove Pecs i Timişoara dodas na prava mjesta na karti ali ne smije se nikad tražiti previše -- Rjecina 23:25, 19. listopad 2007. (CEST)
Pošalji mi emailom na rjecina@hotmail.com . -- Rjecina 16:36, 26. listopad 2007. (CEST)
Problem je što se na slici ne može ništa pročitati bez obzira na uvećanje. Nema veze. Sada se zabavljam s pokusajem stvaranja povjesnih karti Hrvatske pošto ih niti jedna wiki nema...-- Rjecina 18:30, 9. studeni 2007. (CEST)

Apirana Ngata[uredi kôd]

Edgare sredi molim te, ovaj članak.--Al Bundy 14:48, 25. listopad 2007. (CEST)

vikipedija je sa tobom prosvjetljena.Hvala ti brate:)

hrcko[uredi kôd]

da... stvar je da ja to ne bih znao posložiti. Ja znam uređivati, ali ne mogu ga izraditi. Svaka pomoć je uvijek dobrodošla :) --Hrcko 15:00, 5. studeni 2007. (CET)

imam gmail, a i msn, al mi ga ne uspijeva skinuti. probaj za 10 min na hrvojekorbar@hotmail.com --Hrcko 15:05, 5. studeni 2007. (CET)

imaš slušalice i mikrofon. Hrcko 15:08, 5. studeni 2007. (CET)

a[uredi kôd]

web cameru? evo sdd mi se instalira messenger, javi se za 5 min na onu adresu ili mi daj svoju. Hrcko 15:15, 5. studeni 2007. (CET)

GLAZBA[uredi kôd]

EAP, molim te da do sutra završiš izgled portala i javiš mi gdje je da mogu na onoj stranici za predlaganje iznijesti članke i slike koje udovoljavaju uvjetima. Hrcko 19:26, 5. studeni 2007. (CET) JAVI SE što prije, molim teHrcko 19:26, 5. studeni 2007. (CET)

glazba?[uredi kôd]

ej molim te javi se kad dovršiš ja sam rješio ono sve drugo, s člancima i sl. --Hrcko 20:12, 5. studeni 2007. (CET)

jesi tu?? odi na msn imam 10-15 min Hrcko 15:20, 6. studeni 2007. (CET)

Bill Nighy i Liam Neeson[uredi kôd]

Edgare, molim te sredi ove članke, izgledaju kao da ih je pisao Don Pedone.

Vukovar[uredi kôd]

Moram te upozoriti da je na wikipediji sadržaj ispred forme!

Ako nisam jasan, slijedi pojašnjenje: na stranici Bitka za Vukovar si radi pišljive tablice izbacio važne podatke, i sad je nakon tvojeg dizajnerskog zahvata stranica ljepša, ali neobjektivna, čak lažna. Molim te ako ne znaš nešto učiniti kako valja, pitaj druge, jer ovakve gluposti nam nisu potrebne. Primijetih da si koji sat kasnije (sve se zbivalo u srpnju ove godine) u članku Opsada Dubrovnika naučio što i kako, ali zanemario si da to treba primijeniti i na prethodnom članku. Znam da si blokiran radi nepoštivanja pravila, ali moram te upozoriti da su ovakvi prekršaji bitno teži, jer ovdje se ne radi o kršenju pravila, nego samih principa Wikipedije. Uništavaš informacije jer se tebi neka tablica ili sličica više sviđa. Molim te da ispraviš svoju grešku u najkraćem mogućem roku! SpeedyGonsales 00:59, 19. studeni 2007. (CET)

Helen Clark[uredi kôd]

Edgare, molim te sredi ovaj člana, jer izgleda loše i nedorađeno.--Al Bundy 11:28, 25. studeni 2007. (CET)

Bill Nighy, Helen Clark, Kategorija Turski predsjednici[uredi kôd]

Edgare, stari moj, evo ti malo posla, ako si raspoložen i zainteresiran. JAvi kad središ, molim te. Zahvalan unaprijed.--Al Bundy 16:04, 16. prosinac 2007. (CET)