Razgovor sa suradnikom:Edgar Allan Poe/Arhiva 3

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Kvaka[uredi]

Nemoj molim te o kvakama i bravama jer ću ja početi o licencama slika koje si postavio. --Andrej Šalov 14:03, 3. kolovoza 2006. (CEST)

Klubovi ?[uredi]

Jer misliš na klubove (Arsenal, Liverpool...), a ostale slike su prvjerene, samo grbovi ne !

--Edgar Allan Poe 14:04, 3. kolovoza 2006. (CEST)

Rekao sam molim te nemoj me povlačiti za jezik u svezi slika jer ćeš ubrzo dobiti objašnjenje za to. --Andrej Šalov 14:05, 3. kolovoza 2006. (CEST)

U redu ![uredi]

U redu :)

--Edgar Allan Poe 14:07, 3. kolovoza 2006. (CEST)


Zastavice[uredi]

U kaficu se prica o predloscima sa zastavicama. --Tycho Brahe 13:22, 3. kolovoza 2006. (CEST)

Razlika je u slijedecem:
  • umjesto da radis 300 promjena na 300 predlozaka samo zato jer si odlucio staviti okviric, sve bi se moglo rijesiti sa jednim pametnim kolektivnim find-replace u jednom jedinom predlosku, zbog cega Posebno:Recentchanges ne bi bio zatrpan ko sada. A i ustedilo bi se mnogo vremena
  • ne bi imali ovoliko suvisnih predlozaka. Nedavno smo bili odlucili kategorizirat i predloske, pa bi bilo mnogo lakse kad bi ih bilo 300 manje.

Predlazem da malo stanes na loptu dok ne vidimo sto cemo, a mozes i prouciti predloske koje je spomenio Andrej. Zapravo, kolio sam ja vidio tamo, sve te zastave se mogu rijesiti i sa postojecim predloskom koji je napravio Andrej. --Tycho Brahe 13:30, 3. kolovoza 2006. (CEST)

Nisam ga napravio ja nego Sasa Stefanovic vidi ovo--Andrej Šalov 13:52, 3. kolovoza 2006. (CEST)
NE IGNORIRAJ TYCHO-v PRIJEDLOG!!! --Andrej Šalov 13:56, 3. kolovoza 2006. (CEST)
Nema nikakva kvaka nego treba napravit 2 predloska, sto je znatno manje od 460. A i zastavice za nogometne saveze - opet bolje 3 predloska nego 690.

A da malo stanes dok ne vidimo sto je najbolje? --Tycho Brahe 14:09, 3. kolovoza 2006. (CEST)


P.S.

Zaboga, pa ne arhiviraj stranicu u pola razgovora!!! --Tycho Brahe 14:09, 3. kolovoza 2006. (CEST)

Povijesne države[uredi]

Nemoj još raditi predloške pov.zastava. To ćemo riješiti sa "prekidačem". Kubura 14:27, 3. kolovoza 2006. (CEST)

Zamolit ću po zadnji put[uredi]

Zamolit ću te po zadnji put da prestaneš uplodati nove predloške sa zastavicama dok se ne dogovoriš sa Kuburom i vidiš što on radi. Ometaš i njegov rad u ovom trenutku. --Andrej Šalov

Molim te nemoj da te moram blokirati na sat ili dva dok Kubura ne riješi što ima. --Andrej Šalov 14:27, 3. kolovoza 2006. (CEST)

Ti i dalje po svome??? --Andrej Šalov 17:27, 3. kolovoza 2006. (CEST)

Opomenuo sam te. Blokiran si na jedan sat. --Andrej Šalov 17:27, 3. kolovoza 2006. (CEST)

Povijesne zastave[uredi]

Govorim ti o povijesnim zastavama, ne o povijesnim državama.
Na to sam mislio. Kubura 14:33, 3. kolovoza 2006. (CEST)

Ma, neeee.
Govorim ti o slučajima država koje su mijenjale zastavu.
Znači, ista država, druga zastava.
Njemačka je nekoliko puta mijenjala zastavu u 20. stoljeću, Mađarska isto, Grčka, Rumunjska i t.d.
Iznimku sam učinio kod Kraljevine Italije i Kraljevine Jugoslavije.
Jugoslavija, SSSR, DR Njemačka i sl. su bile države koje su nestale. Kubura 14:52, 3. kolovoza 2006. (CEST)

Postave[uredi]

Polako, jucer si me izmorio. Kubura 13:11, 4. kolovoza 2006. (CEST)

Prostor i Danci[uredi]

Ono je za unijeti povijest, dosadašnje uspjehe ne EP, SP, OI...
A ubacio sam ga jer jer ona crta ružno "rezala" stranicu preko.
Ukratko, u praznom prostoru će se unijeti ono gore rečeno. Dancima neću raditi onako posebno skockanu skrižaljku, jer iste skrižaljke pravim samo kod postava za velika natjecanja. Kubura 15:03, 6. kolovoza 2006. (CEST)

sad ta slika Škotske će mi prisjesti,kome smeta moj komentar ili se tako tu svi prave pametni i važni.Zvučite ko monarhisti,demos je za vas šaka jada.Slike su Vam gospon Edgar,pomno izabrane i krasne.Baš me interesira,hoću li ući u one dvije mile,dvostruke vitičaste zagrade.-Ines-

Godišnjice[uredi]

Godišnjice su ti super, samo sam ih malo mijenjao, dodavao hrvatske teme i slično. Inače, iduća dva tjedna sam na odmoru i bez pristupa kompjuteru, pa kako godišnjice radimo samo nas dvojica, pokušat ću napraviti što više mogu do nedjelje, a ako nešto preostane, probaj to riješiti sam. --Zmaj 14:00, 10. kolovoza 2006. (CEST)

Hitchcocka ću opet skratiti jer, kao što sam već jedanput rekao, "meni se taj sviđa" nije kriterij. I ja bih rado u izabranim godišnjicama hvalio moje omiljene autore stripova ili bendove iz 80-ih, pa to ipak ne radim. Glavno pravilo je objektivnost. Što se tiče slike, admini su se dogovorili da barem na glavnoj stranici ne smije biti slika bez poznata izvora. Poznati izvor znači da je autor (fotograf) izričito dopustio da se slika koristi. Ako ne nađeš tako nešto, Hitchcock opet leti van. Dakle, ne "gledaj, nema copyrighta" nego "autor slike izričito dopušta da se slika koristi". --Zmaj 23:05, 10. kolovoza 2006. (CEST)

Inače, što se tiče Hitchove slike, možemo iskoristiti nešto od ovoga: [1]. Druga slika po redu mi izgleda najbolja, nju sam bio stavio i za izabrani članak. --Zmaj 23:12, 10. kolovoza 2006. (CEST)

E, kad već uređuješ, daj pogledaj i Wikipedija:Izabrane_godišnjice/26._svibnja. Puškin hara po godišnjicama, hehe... Idem spavati, laku noć. --Zmaj 23:16, 10. kolovoza 2006. (CEST)

Općenito, kad stavljaš pojmove na izabrane godišnjice, uvijek je dobro u njihovim člancima kliknuti "Što vodi ovamo" da provjeriš je li dotični pojam već bio stavljan na godišnjice. Svi se pojmovi na godišnjice trebaju stavljati samo jedanput, osim širih pojmova kao što je npr. 2. svjetski rat. --Zmaj 11:36, 11. kolovoza 2006. (CEST)

Ha, ha... koji si ti lik... Ne, ona slika ne može. Apsolutno je sigurno da će je izbrisati s commonsa. Što se tiče Victora, Antona i Sergeja, sve je OK. "Montana je postala savezna država"? Aaargh... Vidim da si stavio Mozartovo rođenje, ali za njega već imamo godišnjicu: praizvedbu "Figarova pira". Inače, uvijek je bolje za slavne ljude stavljati godišnjicu nekog njihova pothvata nego rođenje, koje je dosadnije. Isto vrijedi za Houdinija. Na kraju, nemoj za ljude stavljati prazne fraze tipa "najpoznatiji austrijski i jedan od najboljih svjetskih skladatelja". Da nije poznat, ne bismo ga ni stavljali u izabrane godišnjice, zar ne? Bolje je staviti nešto kratko i informativno, npr. "majstor klasicizma". --Zmaj 13:22, 11. kolovoza 2006. (CEST)

Bok Edgare[uredi]

Hvala što si napisao članak o mom najomiljenijem piscu, ali kritika na dnu teksta ne odgovara, i smatram je osobnim mišljenjem lošeg kritičara, ne znam je li to tvoje osobno mišljenje ili nečije tuđe, ali nije mu mjesto u tekstu. Zolu tko ne čita ne može ga ni kritizirati, a ako ga čita, mora mu odat priznanje. Uvijek je iznova zanimljiv. -Tko mi ne vjeruje neka proba izabrati koje njegovo remek-djelo. --Zeljko 15:28, 11. kolovoza 2006. (CEST)

Zola[uredi]

I ja. Postoje njegovi životopisi po nekim knjigama, pa se može nadopuniti. -ja ga čitam već 30 godina, i uvijek iznova. -Prema meni kritika ostane onakva kakvu neko želi napisati, i njegovog je ukusa, može biti, zla ili zlobna, i ovisna je o mentalitetu naroda, koji piše tu kritiku .U svakom slučaju je osobna . Zola da nije takav, ne bi ni valjao. Njegova snaga je baš u tome kako se i predstavio sa svojim junacima u Nani, Čovjeku zvijeri, Trbuhu Pariza, etc. Pozdravljam te, i pročitaj od njega sva što još nisi . --Zeljko 15:40, 11. kolovoza 2006. (CEST)

Suradnička[uredi]

Vidim da te muči suradnička stranica. Napravi si copy/paste sa moje stranice i čini mi se da si zalutao. Na mojoj stranici ima puno stvari koje tebi ne trebaju (zakomentirane su) :-), pa možda zato se ne možeš snaći. Moja suradnička je verzija ove suradničke stranice suradnika sa en:wiki, malo se potrudi da ne izgleda 100% kao moja :-))).

Trenutno ti suradnička bježi u desno zbog tvojih predložaka koji guraju onu verziju suradničke koju si uzeo od mene u desno. Pogledaj gornji link pa ćeš vjerujem uspjeti, jer svoje predloške trebaš uklopiti u izgled stranice.

--Andrej Šalov 10:49, 13. kolovoza 2006. (CEST)

Hoću pomoći ću. A pogledaj i link na en:wiki ona stranica je iz tri dijela. Baci oko pa ti se možda još nešto svidi.

--Andrej Šalov 11:25, 13. kolovoza 2006. (CEST)

Uređenje vlastite stranice[uredi]

Pozdrav,

gdje da nađem kodove i uputstva za uređenje vlastite korisničke stranice, da bih uradio nešto slično tome što ti jesi.

Hvala,

Armin Dado Markišić 04:30, 14. kolovoza 2006. (CEST)

Hvala[uredi]

Edgar,

hvala puno :)

Armin Dado Markišić 19:38, 14. kolovoza 2006. (CEST)

na pravoj stranici[uredi]

eto,lijepo pozdravljam vaše mlade godine,imam jednu sugestiju,sve aforizme ,koje navodite ,a odnose se na Vaše trenutno odabrane velikane,mogli bi svako drugi dan zamijeniti novim,od istih autora.ništa mi ne pišete za Škotsku....baš,a ova nova slika već mi se vrti u glavi kad gledam čistoću boja,šta bi tek bilo da se provozam.ne znam da li ste sa onim nepismenim kucanjem tipkovnice htjeli dokazati vaše godine ili vašu sklonost čašici.molim u gostima sam ništa ružno ne mislim samo ukazujem na sve veći postotak alkoholnih ovisnika.eto sad ću se vratiti na početnu stranicu (Vašu) i mislim da bi jedna dublja studija pokazala kako je veličina tih velikih bila u njihovim stimulansima.ipak enciklopedijsko znanje nikada se ne može mjeriti sa autorstvom.da li Ste slikar,pisac,putopisac,matematičar,toliko Vas toga zanima,kakav um.posjetiti ću i stranicu o mjernom sustavu.vidite,ludo zvuči,ali sve te brojke,ima nešto senzualno muškog u njima.ne kažem pokojna Marija Kiri,kužila je kemiju i jednadžbe,ali ipak je svijet brojaka muški princip.hvala vam što Ste mi dozvolili da pišem i nadam se da će te se kandidirati ,tu za nekog predsjednika,ako Vas to uopće zanima.opet se moram vratiti na sustav elemenata,ali sigurno slušate rock.stavili ste gluhog kompozitora kao predstavnika klasične glazbe uopće.to me raduje.ako nisam krivo vidjela.eto,hvala,i samo da pitam,je smijem u jednom danu dati više osvrta,ako.s poštovanjem Ana Ahmatova — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Ana Ahmatova (razgovordoprinosi)

Vidi suradničku[uredi]

Bježala ti je u desno radi onih suradničkih predložaka, jer su bili u tri stupca. Prebacio sam ih u dva stupca, a one babilon predloške sam ti stavio u desni stupac suradničke. Sad puno bolje izgleda.

--Andrej Šalov 12:42, 15. kolovoza 2006. (CEST)

Nepotpisani suradnici[uredi]

Egar, molim te ako možeš svoj razgovor sa suradnicom Anom Ahmatovom staviti na njezinu stranicu za razgovore, jer se suradnica još nije naučila potpisivati, niti se očigledno svaki put prijaviti, a kako vidim ti si joj se najviše dopao od svih suradnika, pa ako ju usput možeš naučiti i kako se potpisuje na wikipediji. Hvala i lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 17:41, 15. kolovoza 2006. (CEST)

Edgar, Ana Ahmatova ne voli pravila koja postoje na Wikipediji, a ja volim pravila i kao adminica želim da naša wikipedija bude što bolja. Pravila nam upravo pomažu da lakše radimo, kao što i svaka igra ima pravila, onda ona pri uređivanju wikipedije nečemu služe, neka osnovna pravila postoje od prije, a neka sitna pravila, sam znaš, donosimo dogovorom svih suradnika. Moguće da je Ana Ahmatova samo mene primijetila kako nekome dajem savjete o radu, ali i to znaš da je lakše odmah na početku nekoga naučiti kako da radi, jer tako se skraćuje svima nama vrijeme koje trošimo na ispravljanje nekih loših članaka. Vidiš također da je svakodnevno sve više novih suradnika, koje treba upućivati kako se uređuju i pišu članci. Zato i surađujemo svi međusobno kako bi nam wikipedija bila bolja i ljepša, a onome kome to smeta, zaista ne mora sudjelovati. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 18:43, 15. kolovoza 2006. (CEST)

Predlosci[uredi]

Bok,

Zasto opet eksperimentiras sa predloscima? Sta fali postojecim? One boje su mi posve bezveze. Kako odrediti jel nekome ide zuta ili roza??? --Tycho Brahe 15:28, 16. kolovoza 2006. (CEST)

I daj napokon pocni prevodit stvari koje ukrades od Srba ili Bosanaca! --Tycho Brahe 15:43, 16. kolovoza 2006. (CEST)

Prijevodi sa negleskog[uredi]

Po 501. put ti kazem - ako nisi siguran da znas engleski (a po meni - ocito ti ne ide najbolje), koristi rjecnik!!! "briefly" definitivno ne znaci "detaljno"! Zar ti se sve mora reci po 500 puta? --Tycho Brahe 14:52, 17. kolovoza 2006. (CEST)

Ajde objasni .-))[uredi]

Ovu izmjenu sa ovoj suradničkoj stranici. Ok je što si maknuo ono što je linkalo na tebe, ali postavio si mu predloške nove??? Možeš mi odgovoriti i na e-mail, ako je ono što mislim, da ne vide svi odgovor. Hvala. --Andrej Šalov 18:30, 21. kolovoza 2006. (CEST)