Razgovor sa suradnikom:Flopy/Arhiv 8

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Pr. kr. 2

Bok,

Daj mi pojasni sto su ti tocno birokrati obecali u vezi godina i kako bi se na kraju trebali zvati ti clanci. Ja nisam u tijeku. --Ante Perkovic 14:28, 30. srpanj 2007. (CEST)

Ja te jos jednom upozoravam da ne mijenjas notaciju za godine bez prethodnog dogovora. --Ante Perkovic 14:49, 30. srpanj 2007. (CEST)

pozdrav!

zahvaljujem na dobrodošlici ;) ovdje sam došao kako bi napisao nešto o građevini :D Bully 15:24, 31. srpanj 2007. (CEST)

Reference

Bok Flopy. Kada na neku od tražilica ukucaš Hundred Year´s War dobit ćeš takvu količinu članaka i materijala da ti ne treba niti jedna knjižnica da bi kompiliranjem istih napravio članak. Što se tiče suradnika koji traže reference uopće se nema smisla na njih niti obazirati. Dovoljno je čitati njihove članke pa shvatiti da jedan od njih već godinama tipka imena igrača sovjetskih kuglačkih momčadi iz 1938. godine, a drugi još uvijek nije savladao gramatiku. Nema veze, ljeto je, nećemo se valjda nervirati zbog toga. Kad ideš na more? Jesi počeo raditi? --Wenders 05:26, 1. kolovoz 2007. (CEST)

Želim ti sve najbiolje što se tiče posla. Život se kad se zaposliš istinski promijeni. Poslije nekog vremena život počneš gledati iz druge vizure. Samo naprijed. Srdačni pozdrav.--Wenders 15:03, 1. kolovoz 2007. (CEST)

Jezična pitanja

Zaključana su jer su postala poligon za iživljavanje neprijavljenih ili tek nedavno prijavljenih suradnika bez drugih doprinosa. To nije bila njihova prvotna svrha. Pravi smisao jezičnih pitanja bila je pomoć suradnicima kod uređivanja članaka, a ne odgovaranje na sva moguća pitanja s područja jezika. Za takva pitanja postoje bar dva bloga i bar jedan forum (koliko je meni poznato), pa se takvi ljudi mogu onamo obratiti. Mi koji pišemo članke već ćemo se snaći i međusobno savjetovati.--Donatus 13:27, 1. kolovoz 2007. (CEST)

Hvala! Od svih navedenih jezika, njemački mi je najslabiji (naučio sam ga na Göthe Institutu u Jeruzalemu :)--Donatus 12:26, 2. kolovoz 2007. (CEST)

Vidjeh da ti je Donatus odgovorio :-)) --Roberta F. 02:11, 3. kolovoz 2007. (CEST)

Patrijarhat

Carigradska biskupska stolica podignuta je na čast patrijarhata 451. godine, na Kalcedonskom saboru, a to je nakon Nestorijeva doba.--Donatus 14:36, 2. kolovoz 2007. (CEST)

Welcome back :)

ili dobro došao nazad :) --Suradnik13 12:00, 3. kolovoz 2007. (CEST)

Hallo :)

Please help me to edit some artikels about fantastic author Balder... More on english and spanish one!! Nice to meet u!!--Yhtr 13:10, 3. kolovoz 2007. (CEST)

Doduše to mi izgledao kao neki dobar marketinški potez. Tip nije napisao bogzna što, već se fura na J.K.R. i Harryja Pottera --Suradnik13 13:39, 3. kolovoz 2007. (CEST)

Godine prije nule

Dva puta sam ti rekao na svojoj stranici da si zaslužio blokadu zbog vrijeđanja.

Lijepo sam ti rekao i napisao što sam napravio ali evo ponovit ću:

  • godine oblika 1 p.n.e premještene na oblik 1. p. n. e.
  • oblik godine 1. pr. Kr. preusmjeren na oblik 1. p. n. e.

I onda ja sam se udružio s nekim u vezi nečega.

Konzultacijom sa Spidijem nakon tvog opetovanja oko godina prije nule doznao sam što ti je obećao. A to nije ni u kom slučaju ono što sam ja radio sa tim istim godinama.

Nesporazumi se javljaju ali za ovaj nesporazum ja nisam kriv, niti me imaš pravo prozivati.

Kažeš da sam bahat, osoran i drzak i da sam nekomunikativan. Kako komunicirati kad si sam priznao Spidiju da si mislio da će godine biti po tvom a iz konzultacija koje sam obavio sa Spidijem u vezi tvojih tvrdnji da ti je on obećao to, to nešto što ti je obečao je potpuno druga stvar.

I opet ću reći ja nisam kriv što se stvorio gluhi telefon između vas dvojice i neshvaćanje o čemu se radi i traži i obećava.

Nitko se ne bi bunio za godine, pa nitko se i ne buni ni sada.

Ispričavam se ja i tebi što ću te blokirati zbog maltretiranja i vrijeđanja. Dok ti traje blok imaš vremena razmisliti što ti je obećano i nadam se shvatiti da se ispuhuješ na krivoga.

Andrej Šalov 16:48, 3. kolovoz 2007. (CEST)

Zaboravio sam reći. U slučaju da dobijem (ili doznam) ikakve poruke prijetećeg sadržaja, vrijeđanja, ili sličnih poruka bilo gdje na wiki (u vezi ovog tvog nesporazuma sa Spidijem), e-mailom ili na ircu, od tebe, drugih suradnika ili IP adresa smatrat ću tebe odgovornim, i produžavat ću ti blok dok god to ne prestane.

Andrej Šalov 16:51, 3. kolovoz 2007. (CEST)


(sad) (pret) 10:52, 6. kolovoz 2007. 161.53.241.131 (Razgovor | blokiraj) (61 bajtova) (Andrej me otjerao.) (ukloni ovu izmjenu)

Mislim da sam rekao nesto za ovakve fore Flopy. A kad rečem to i napravim. Produžujem ti blok na mjesec dana. Andrej Šalov 16:25, 6. kolovoz 2007. (CEST)

Blok

Flopy, nemoj gubit živce. Junački istrpi, uživaj u litu. Kubura 16:38, 6. kolovoz 2007. (CEST)

Slažem se s Kuburom... Živce treba čuvati, nije vrijedno. :D --Sanja Simat 17:40, 6. kolovoz 2007. (CEST)

Dragi Flopy, baci oko na mail. Ygraine 18:21, 6. kolovoz 2007. (CEST)

Dobro došao nazad

Dobro došao nazad :).

Nadam se da si se malo odmorio od wikipedije i da si spreman za nove radne pobjede :).

--Ante Perkovic 10:38, 13. rujan 2007. (CEST)


Zrinsko-frankopanska urota

Zahvaljujem ti se na provjeri članka, a suradnicu sam već upozorila. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 13:53, 17. rujan 2007. (CEST)

Mletački duždevi i Neretvani

Flopy, uvik malo pričekaj, jesi li promislia da suradnik možda radi na članku?
Inače, ja san zgotovia, pa ti sad čini šta te volja. Kubura 09:13, 20. rujan 2007. (CEST)

Istina je, mogao sam, ali ima i nepisano pravilo... pričekaj neko vrijeme (15 min do jedne ure, procini sâm).
Ovo sa nepisanin pravilima je malko nezahvalno, ali to ćeš najbolje primijetit ako je netko zareda sa nekoliko snimanja na sličnin tematskin područjiman.
Zagriješ se radeć na tin člancima, da bis na koncu pozaboravlja di si sve stavia oznaku "radovi".
Ipak, ovo nepisano pravilo ćeš najbolje shvatit kada se ti najdeš u toj situaciji. Nisi namirava, primjerice, toliko se zadržat, a jesi, jer si dosta poispravlja, i onda kad si iša snimit, dočeka te "istovrimeno uređivanje". Živia mi, Kubura 09:22, 20. rujan 2007. (CEST)

Šefe mogu li upitati razlog zašto se izgubio knez Branimir iz članka o Neretvanima i bitci kod Makarske ?!?! --Jure Grm 10:41, 20. rujan 2007. (CEST)
OK, očito sam gledao pogrešan izvor! pozdrav --Jure Grm 00:04, 21. rujan 2007. (CEST)

Kroatizacija imena

Hej! Možeš li kroatizirati imena u članku Kraljevina Sicilija. Piše da članak treba doradu zbog katastrofalnih imena, a kako si mi davno obećao pomoć oko toga ja ti se sada javljam. Hvala unaprid. Ideeeš!!! 09:57, 24. rujan 2007. (CEST)

Eneagram

Slobodno nastavi rad na članku Eneagram, jer ja sam ga samo započela i treba opisati svih devet tipova osobnosti s njihovim dilemama, potrebama i obraćenjem. Dan Hrvatske ratne mornarice uvršten je u godišnjicu 18. rujna na prvom mjestu, a u članku je objašnjeno zašto je upravo taj dan određen za dan Hrvatske ratne mornarice. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 11:45, 24. rujan 2007. (CEST)

Sretan rođendan!

 :-)) --Roberta F. 04:07, 27. rujan 2007. (CEST)

Od srca sve najbolje, sreću i radost želi ti-- Branka France 09:08, 27. rujan 2007. (CEST)

Sve najbolje i od mene--Suradnik13 09:37, 27. rujan 2007. (CEST)

Karlo Veliki

Molim te od kuda ti ovaj podatak :"Još istoga dana u Rim je došla jedna delegacija iz Jeruzalema (koji je tada bio u arapskim rukama) i Karlu u ime jeruzalemskog patrijarha predala zastavu i ključeve Svetoga groba, Kalvarije i samoga grada Jeruzalema. Tako je sada cijelo kršćanstvo Zapada i Istoka (osim onoga koji je bio vlašću Bizanta) priznavalo Karlovu vrhovnu vlast." Možda griješim ali ovo mi izgleda kao katolički fundamentalizam bez da spominjem kršćane u Siriji, Egiptu i Armeniji koji su pod arapskom vlašću (izvan dohvata Bizanta) Ako gledam Bizantsku povijest mi imamo 3 velike "biskupije". Carigradsku, Aleksandrijsku i Antiohijsku. Ako izuzmemo to stvarno me zanima poslanstvo iz Jeruzalema koje dolazi specijalno na krunidbu ?? --Rjecina 18:44, 30. rujan 2007. (CEST)

Hvala na dobrodošlici.

Cijenjeni Flopy ispričavam se što nisam na vrijeme ugledao poruku dobrodošlice. Inače wikipediju.hr nisam posjetio već duže vrijeme, a vidim da ste jako uznapredovali i ovom prilikom želim pohvaliti vaš rad i zaželit vam uspješnu budućnost. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Marin12 (razgovordoprinosi)

Prijava

Dobro Jutro Flopy.

Evo da Ti se kratko javim, bolje da kažem, prijavijo sam se:). ljep pozdrav --Žabac 06:12, 7. listopad 2007. (CEST)


Dubrovačka republika

Molio bih te da me podržiš u anketi za preimenovanju članka Republic of Ragusa u Republic of Dubrovnik na en.wiki
--Anto 08:34, 10. listopad 2007. (CEST)

Čuj, ovo je "canvassing". Ovakvo pozivanje na glasovanje je friziranje glasovanja, postupak koji nije dopušten (skupljanje birača za svoju stvar sa svih strana). Ipak, poziv nije "canvassing", ako se zove suradnika koji je surađivao na rečenom članku (a jedno ga vrime ni bilo). Tad to već izgleda kao obavješćivanje izravno uključene strane, i nije nikakvo krivotvorenje glasovanja.
Na žalost, ovaj poziv je ugrozio ovaj slučaj: možda nisi doprinosio na članku, ali si pratio članak i razgovor. I pratio si moguća glasovanja, na koja bi se uključio (neka nisi doprinosio na članku i razgovoru). I sad, ovakvi poziv, okaljava iskrenost prijašnje mogućnosti.
S te strane, nemoj glasovati (osim ako zbilja nisi pratia članak i razgovor).
Eh, sad. Zapadnjaci možda rabidu izraz "Republic of Ragusa", za staru Dubrovačku Republiku, ali u novijim izdanjima, uvažavaju hrvatsko ime, kao što to čini Robin Harris u knjizi "Dubrovnik - A history" (privedena i na hrvatski).
Također, virujen da autori iz bivšeg istočnog bloka, ali i iz nesvrstanih (možda ne svih), kada pišedu na engleskom jeziku, govoreći o staroj Du. republici, rabidu izraz "Republic of Dubrovnik". Kubura 08:17, 18. listopad 2007. (CEST)

Zvonimir

Zanimljivo. U tekstu su napisali da je krunisan 8 listopada, a u godišnjicama 9 :)) Zvuči neugodno, ali povijest Hrvatske me nikada nije zanimala pošto smo uvijek plesali kako neko drugi svira.--Rjecina 16:10, 11. listopad 2007. (CEST)

Godišnjice

Flopy, imam privatnih obveza, često sam na putu, ne radim na Wikipediji neprekidno, a mogao si primijetiti da i drugi administratori ponekad urede neku godišnjicu. Ako neki događaj nije ove godine izabran, možda bude slijedeće. Kako se pišu novi članci, tako ima i novih materijala za uvrštavanje u izabrane godišnjice. Lijep pozdrav :-)--Roberta F. 00:28, 21. listopad 2007. (CEST)

365 godišnjica x 4

Dragi Flopy, vidim da si prestrašno nezadovoljan onim što smo do sada napravili Zmaj, Edgar, Donatus, Conquistador, Kubura, Ante, Speedy i ja s Izabranim godišnjicama, pa te ponovno pozivam, napravi svih 365 godišnjica na stranice za razgovor i naravno, ako prosvjeduješ da neke nisu mijenjane od prošle godine, onda usput napravi uz 4 događaja za 2007. godinu (po mogućnosti: jedna smrt, jedno rođenje, dva događaja, a da svi budu spomenuti uglavnom jednom kroz godinu, tj. da ne bude ponavljanja) i 4 potpuno nove za 2008. godinu. Lijep pozdrav --Roberta F. 14:34, 26. listopad 2007. (CEST)

Obljetnice

Vidim da daviš Robertu u vezi s obljetnicama. Obljetnice nisu najbitnija stvar na wikipediji. Najbitnija stvar je pisanje članaka. Izabrane obljetnice su zaključane upravo zato da ne bi svako mogao stavljati razne gluposti. To što ti nemaš ovlasti ne spriječava te da pišeš komentare na stranici za razgovor. Netko će već pročitati, kao što sam ja neki dan pročitao. Svojevremeno je Ante iznio prijedlog u Kafiću, međutim nekakvim izmotavanjem odbio si suradnju, niti si predložio drugi način, osim otključavanja (što nije prihvatljivo) ili izabiranja tebe kao administratora. Molim te da prestaneš vršiti pritisak na administratore. Svoje komenatare ostavljaj na stranicama za razgovor uz dotičnu godišnjicu i nemoj lagat da te stranice nitko ne pregledava. Možda koji put promakne, ali nije istina da to nitko ne čita. Nadalje, bilo bi dobro kad bi pregledao članak Hrvatsko Kraljevstvo --Suradnik13 15:21, 26. listopad 2007. (CEST)

Dragi Flopy! To što si ti 4 dana duže od mene na wikipediji ne znači ništa. Ja ipak imam malo više edita u glavnom imenskom prostoru od tebe. Ne treba nam administrator koji će ubacivat dvadeset obljetnica godišnje. Nama treba administrator koji će sređivat slike, koji će patrolirat nedavne promjene (ne samo povijesne, već sve), koji će sređivati članke (dodavat kategorije, iw, itd.) i to ne samo povijesne, nama treba administrator koji će upućivati nove suradnike u pravila wikipedije. To što se ti smatraš boljim administratorom za sređivanje godišnjica, ne znači da wikipediji treba takav administrator, i puno toga drugoga. Na kraju, to sve što ti radiš (odnosno što bi želio raditi kao administrator) možeš raditi kao običan suradnik. Ako ti se nije sviđao Antin prijedlog mogao si predložit svoj, koji bi uključivao sređivanje svih godišnjica. Kako ne nazirem bilo kakav tvoj bolji prijedlog, preostaje ti komentiranje na stranicama za razgovor. I na kraju, nemoraju se svi slagati sa tvojim prijedlogom. To je ono što tebi nikako nije jasno. Pristojno je upozorit, skrenut pažnju i slično, ali uporno inzistiranje na svojim prijedlozima (bolje reći zahtjevima) ponekad iritira --Suradnik13 10:16, 29. listopad 2007. (CET)


Flopy, već ti je objašnjeno, pa bi te još jednom zamolio da prestaneš tvrdoglavo, ad nauseaum inzistirati na tome da si ti za izabrane godišnjice kompetentiji od svih administratora zajedno.
Godišnjice su zaštićene zato jer se vide na početnoj stranici. Neće se otključavati. Točka.
Mogu ih uređivati samo admini. Točka.
Jedini način da ih ti uređuješ je otključavanje (ništa od toga) ili da postaneš administratorom (ako te netko kandidira i ako prođeš).
Svoje komenatare ostavljaj na stranicama za razgovor uz dotičnu godišnjicu. Te se stranice pregledavaju i patroliraju ko i sve druge. T O Č K A.
Značajan udio današnjih admina je sudjelovao u prijašnjim raspravama na ovu temu, pa i u kreiranju godišnjica. Zbog toga je, nakon brojnih rasprava i prijedloga, kako na wikiju, tako i na drugim kanalama (unutar administratorske zajednice) stvoren prilično čvrst konsenzus po pitanju godišnjica. Tvoji stalni pozivi na otključavanje jednostavno nemaju nikakvog efekta osim što iritiraju jer pokazuješ da ne želiš prihvatiti da netko (ne radi se o pojednincu nego o zajednici) nešto razumije bolje od tebe.
Osim toga, Suradnik13 ti je izvrsno objasnio problem. Ako ga ne razumiješ, nitko ti to ne može bolje objasniti.
Ovo je kraj rasprave. K R A J.
Bilo kakvo daljnje razvlačenje će se smatrati ometanjem rada wikipedije i napravit ću sve što treba da ometanje prestane.
Nadam se da je ovo zadnji put da moram ovo objašnjavati. Zapravo, ne nadam se nego jest. Drugi put (akoga bude) neće biti objašnjavanja.
Također bi ti preporučio da ne pokušavaš forsirati ovu temu na drugim kanalima (mail, irc...) jer ćeš, kako je već objašnjeno, samo iziritirati nekoga.

Pozdrav i hvala na razumijevanju. --Pancho W. Villa (razgovor) 11:34, 29. listopad 2007. (CET)


Flopy, nije prvi put da umišljaš da sve razumiješ. Ako me nešto kod tebe izbacuje iz takta, onda to sigurno nije kome ti na "drugim kanalima" daješ za pravo u vezi bilo čega (za što me boli neka stvar) nego me više muči koliko ti vremena i živaca oduzimaš suradnicima koji imaju pametnijeg posla nego se dopisivat s tobom i koji zbog tvojih mailova ne mogu stići napraviti ono što ih ja zamolim, a 100x je važnije od onog čime ih ti gnjaviš. --Pancho W. Villa (razgovor) 09:21, 30. listopad 2007. (CET)

Uopće neću raspravljat s tobom u stilu što bi bilo kad bi bilo. Maltretiraš ljude. Pusti ih da rade. Tko si ti da postavljaš ikakve uvjete na wikipediji? Ako hoćeš radit, radi i nitko ti neće prigovarat, ali ako hoćeš zajeb****, onda nisi dobrodošao. Nas vrijeđa što nas neizravno prozivaš nesposobnima i maloumnima. Ovdje ima administratora koji imaju više staža od tebe, koji su isto tako završili fakultete (neki i više od toga), pa se time ne hvale. Uputu si dobio, a ti odluči kako ćeš postupiti. --Suradnik13 10:17, 30. listopad 2007. (CET)
Wikicitati »hoće li ih admini bez prigovaranja i mijenjanja staviti kao izabrane obljetnice ili ne, jer ako će biti prigovranja i mijenjanja onda ništa od toga.«
Buhahahaha. --Pancho W. Villa (razgovor) 10:30, 30. listopad 2007. (CET)
Ti misliš da ti više od 10 aktivnih administratora, od kojih jedan ima doktorat iz nečeg što je usko vezano uz povijest, nema šta prigovarat i mijenjat ono što ti predložiš. Samo zato jer si ti friško diplomirao povijest. I još nam tu postavljaš neke uvjete. Mislim da si malkice, malkice izgubio sliku o vlastitoj važnosti i malkice, malkice precjenjuješ svoje kompetencije. Eto, to je bilo buhahahaha.
Ako ni nakon ovoga nisi shvatio, onda ću ti nacrtat: N E. Ne, nećeš direktno uređivat godišnjice. Molim da me više ne gnjaviš s ovim, ni mene ni ostale. --Pancho W. Villa (razgovor) 14:02, 30. listopad 2007. (CET)
Wikicitati »Evo, ja sam kako veliš "prezelen" da bi se moje usvojilo bez prigovora pa sam stavio primjedbu na stranici za razgovor sutrašnjih izabranih godišnjica.«
Nisi prezelen da daš primjedbu. Zamjenjuješ teze. Pravo je pitanje je jesmo li nas 15 prezeleni da bi dovodili u pitanje tvoje primjedbe. --Pancho W. Villa (razgovor) 09:18, 31. listopad 2007. (CET)

Alatna traka

copy, paste. Ništa drugo. --Pancho W. Villa (razgovor) 09:18, 31. listopad 2007. (CET)

Opća kultura, ogovaranje suradnika

Nisam se imala namjeru više miješati u ova besmislena objašnjavanja, ali za uređivanje Izabranih godišnjica potrebna je opća kultura, jer u njih dolaze i događaji iz umjetnosti, glazbe, filma, književnosti, povijesti itd., a na Wikipediji na hrvatskom jeziku postoji Portal:Povijest koji je toliko zapušten da ga treba pobrisati. Dalje, potpuno je neprimjereno pisati na stranicama Wikipedije bez pristanka svih strana što se dogovaralo u mailovima ili na neki drugi način, a još gore nečije zdravstveno stanje rabiti za veličanje svoga značaja. Flopy, nadam se da neću više viđati spominjanja suradnika kroz raznorazne stranice razgovora kojih se to ne tiče i koji ne znaju da su prozvani (jer gotovo nikada ne hvališ suradike, već optužuješ i ogovaraš). --Roberta F. 09:19, 31. listopad 2007. (CET)

Osim toga, uz Izabrane obljetnice treba doći i jedna slika. Popriličan broj suradnika ne želi gledati Glavnu stranicu koja nalikuje na osmrtnice u novinama, pa se i o tome treba voditi računa i neki put gotovo izbor slike određuje izabrane događaje. Događa se da npr. da ima na izbor članaka o važnim Hrvatima, ali uz niti jednog nema niti jedne jedine njihove slike. Potičem suradnike da barem fotografiraju njihove grobove, ali iako danas veliki broj suradnika ima digitalne fotoaparate, još uvijek su nažalost rijetki oni koji potraže značajne spomenike, prihvatljivo ih fotografiraju i stave na Zajednički poslužitelj. Sramotno je da pronalazim fotografije naših značajnih Hrvata koje su fotografirali stranci. Lijep pozdrav --Roberta F. 09:36, 31. listopad 2007. (CET)
Nadam se da će ti prihodi uskoro omogućiti kupovinu jednog takvog digitalca, jer upravo je zadovoljstvo pronaći nešto značajno i to zabilježiti, vjeruj mi, to je prekrasan hobi i kada budeš u prilici, priušti si ga. Također i tebi želim ugodan vikend. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 13:19, 31. listopad 2007. (CET)

Flopy...

Ne slušaj Suradnika13. I meni je napravio isto kao i tebi...vrijeđao me-Bruno B. Preporučavam ti da izbrišeš sve njegove poruke za tebe.

Nadogradnja

Moraš sve upisati i to svaki pojedinačni alat koji želiš (vjeruj mi, nisu ti svi potrebni, ja imam samo one koje zaista rabim), snimiti, a nakon toga očistiti međuspremnik. Lijep pozdrav --Roberta F. 11:08, 2. studeni 2007. (CET)

Što vodi ovamo

Tek nakon svih datuma, dolaze članci na samom dnu, zbog predloška koji se nalazi u svim kalendarima. --Roberta F. 11:32, 2. studeni 2007. (CET)

Wikipedija:Bez osobnih napada

Flopy, 31. listopada upozorila sam te da više ne ogovaraš i ocrnjuješ suradnike drugim suradnicima, ti danas ponoviš gotovo isto. Ljubazno te molim, pročitaj Wikipedija:Bez osobnih napada i razmisli o tome jesam li nepravedna jer te nisam danas odmah blokirala ili sam preblaga jer neki put predugo toleriramo vrijeđanja suradnika. Lijep pozdrav --Roberta F. 11:37, 2. studeni 2007. (CET)

Dragi Flopy...

...volio bih kad bi se više posvetio pisanju članaka, a manje razglabanju po suradničkim stranicama i pisanju e-mailova. Lijepi pozdrav i ugodan dan ti želim. Na sreću danas nema škole pa nemoraš raditi, dok drugi smrtnici moraju ćubit na poslu :) --Suradnik13 11:59, 2. studeni 2007. (CET)

Mir

No pretpostavit ću dobru namjeru i povjerovati da si uspio u roku od 3 minute pročitati što sam ti napisala, pročitati cijela Wikipedija:Bez osobnih napada, gdje jasno stoji jedan od primjera: Optužujući komentari tipa "Stevo je loš suradnik" smatraju se osobnim napadom ako dolaze opetovano i/ili s lošom namjerom., s kojim ti ne vidiš nikakvu usporedbu s "Nemam ja što njega slušati ili ne slušati. Oko nečega smo se porječkali, ja sam možda previše insistirao, a on očito ima slabe živce. Nije za admina onaj tko plane za svaku sitnice. Ja sam ga svojedobno podržao da bude admin kad je jedan drugi suradnik bio protiv, a on tako vraća. Inače, ne vidim gdje te je to i kako vrijeđao, ali nije ni važno." i odgovoriti. Također sam ti rekla, ako sam na putu (a često jesam), nije mi jednostavno odgovarati na mailove. Baš i ne prijetim, već te pokušavam samog navest na zaključak, vidjeh tvoju ispriku i odgovor na nju, te se nadam da ćete i dalje kvalitetno surađivati. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 12:03, 2. studeni 2007. (CET)

Hello!

Ej, hvala na pohvali, ali sve što sam napisa je bilo naučeno na satu povijesti, a ono sam prebacija sa Franci na Franačka, tako da mi je izvor bija bliježnica iz povijesti. Nadam se da mi vjeruješ. Hrcko 12:36, 5. studeni 2007. (CET)

Molim te, sve je prebačeno sa Franci na Franačka. Ako treba izvor, to je udžbenik iz povijesti za 6 razred, Profilov. --Hrcko 18:53, 5. studeni 2007. (CET)

Predlošci

Prepusti stvar adminima. --Pancho W. Villa (razgovor) 10:17, 6. studeni 2007. (CET)

Srpska mitologija

Taj tekst nije niti napisan za hrvatsku wiki nego kako bi se na njoj on uredio pa potom prebacio na englesku, njemačku i tako dalje. Dosadilo mi je voditi obrambeni rat gdje Srbi pišu o stvarnim ili navodnim hrvatskim zločinima, a mi se branimo. Ideja ovog teksta je prebacivanje lopte o njihov kazneni prostor. Biće mi zadovoljstvo ako ćeš se ti zabavljati s tim tekstom (njegovim uređivanjem). Kada tekst bude dovršen prebaciti će se na strane wiki i onda napraviti poveznice na drugim tekstovima. Znači pomogni u stvaranje novog eksplozivnog teksta s čijim sadržajem se potpuno slažeš !!! --Rjecina 17:04, 7. studeni 2007. (CET)

Moje piskaranje ti je obrada jedne PDF knjige s najstarijeg movozelandskog faksa. Napisana je na engleskom .... --Rjecina 17:52, 9. studeni 2007. (CET)

Bratska bla bla...

Hvala :)

--Pancho W. Villa (razgovor) 09:09, 8. studeni 2007. (CET)

ODJAVLJUJEM SE

VIŠE ME NE TRAŽI-BRUNO B.