Razgovor sa suradnikom:Bruno B.

  Izvor: Wikipedija
  Ostavite mi novu poruku ovdje


  Dobrodošlica[uredi kôd]

  Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

  Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

  Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

  Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Button sig.png na alatnoj traci.

  Još jednom, dobro došli! --Roberta F. 15:08, 16. listopad 2007. (CEST)

  Uvodni tečaj[uredi kôd]

  Bruno, sad te molim da pročitaš što je Wikipedija, zatim kako se pišu članci na Wikipeidji i proučiš uvodni tečaj. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 15:15, 16. listopad 2007. (CEST)

  Stranica za vježbanje[uredi kôd]

  Bruno, isprobavaj rad na Wikipediji na stranici za vježbanje. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 13:41, 18. listopad 2007. (CEST)

  Uvodni tečaj2[uredi kôd]

  A da ipak pročitaš što je Wikipedija, zatim kako se pišu članci na Wikipeidji i proučiš uvodni tečaj.--D tomAero-stub img.svg 21:36, 18. listopad 2007. (CEST)

  hm[uredi kôd]

  Pozdrav, što ova konoplja :o)))) Dalibor Bosits 23:57, 23. listopad 2007. (CEST)


  da te i ja pozdravin[uredi kôd]

  a evo ti i ovo ako ti paše --Armchoir 10:13, 26. listopad 2007. (CEST)

  Bruno B
  ČA
  Ovi čovik uvik govori materinjin Čakavskin dijalekton i živi u najluđen gradu na svitu

  Dodijeljena nagrada[uredi kôd]

  Dodijelila sam ti nagradu, Bruno.--Carica Marica 16:19, 26. listopad 2007. (CEST)Mara


  Napomena[uredi kôd]

  Ne želin ti držat prodike ka sa oltara, ali ne bi triba svoje osobne detalje držat da ih svi mogu viditi. Skini ime škole i ulicu di stojiš. To ti govorin jer iman sina tvojih godin, a i njemu bi reka isto. I samo naprid, piši šta misliš da triba i kad ne znaš traži pomoć. Svi tako rade, jer ni sramota ne znat, sramota je ne pitat i ne tit naučit. --Armchoir 09:01, 29. listopad 2007. (CET)

  Telenovele na Novoj-Tv[uredi kôd]

  Molim te da pročitaš što piše na Razgovor:Nova TV i posebno Razgovor:Nova TV#Stav admina. Popis telenovela s Nove zato će biti uklonjen. Pozdrav --MayaSimFan 23:12, 1. studeni 2007. (CET)

  Suradnik13[uredi kôd]

  Nemam ja što njega slušati ili ne slušati. Oko nečega smo se porječkali, ja sam možda previše insistirao, a on očito ima slabe živce. Nije za admina onaj tko plane za svaku sitnice. Ja sam ga svojedobno podržao da bude admin kad je jedan drugi suradnik bio protiv, a on tako vraća. Inače, ne vidim gdje te je to i kako vrijeđao, ali nije ni važno. Nego, vidim da imaš 11 godina, ja radim u jednoj osnovnoj školi i predajem tvojim vršnjacima (imam i ja jednog učenika tvoje dobi koji se baš zove Bruno) te malo starijim i malo mlađima od tebe. Zbog toga odmah imaš moje simpatije, dok neki učenici ništa ne uče i ometaju nastavu (ja to prilično oštro kažnjavam), ti doprinosiš wikipediji što je za svaku pohvalu. Pozdrav dragi Bruno, te iako baš i nemam vremena ako trebaš kakvu pomoć pitaj. Puno uspjeha u školi! :-) --Flopy 10:54, 2. studeni 2007. (CET)

  ne zovem se bruno, to sam samo tako stavio
  

  Ogovaranje suradnika/ Wikipedija:Bez osobnih napada![uredi kôd]

  Bruno B., ako imaš neke prigovore na nekog suradnika obrati se nekom od aktivnih administratora, pa i ako je riječ o samom administratoru, ali ne želim vidjeti da bilo gdje i bilo kome ogovaraš i ocrnjuješ nekoga. Ako suradnika želiš pohvaliti to naravno možeš, ako suradnika želiš nagraditi onda izabereš neku od nagrada i postaviš ju na njegovu stranicu. Ovdje si početnik, nisi pročitao sva pravila, griješiš, i ako te netko upozori da nešto krivo radiš ili obriše ono što si napisao, to je zato jer usklađuje tvoj rad s pravilima i naravno budi pristojan. Bruno B. pročitaj Wikipedija:Bez osobnih napada i odgovori mi jesi li razumio što piše u tom tekstu i napiši mi u čemu si ti pogriješio. Lijep pozdrav --Roberta F. 11:30, 2. studeni 2007. (CET)

  Roberta u biti ima pravo. Slažem se da ne treba ogovarati i da treba biti pristojan (apsolutno) pa ako imaš prigovor pošalji mail bilo tome kome prigovaraš, a možeš i meni jer sam već dugo tu i sve manje-više poznam. Sad će se vjerojatno Roberta ljutiti ili drugi admini, ali ne mogu si pomoći. Očito profesionalna deformacija, jer kad vidim učenika na wikiju, a znajući i videći kakvih sve učenika ima, odmah sam nekako na njegovoj strani ako možda i nije u pravu. Pozdrav. --Flopy 11:37, 2. studeni 2007. (CET)

  Privatnost[uredi kôd]

  Dragi Bruno, ovakva privatna pitanja nisu za wikipediju. Vidim da si prvo postavio to pitanje, a onda ga kao IP adresa obrisao. Suradnici koji bi se možda željeli pobliže upoznati dopisuju se mailom ili pak na IRC-u gdje si kažu i malo privatnije stvari. Ovdje svatko može vidjeti tvoje privatne podatke i stvari i zato ti ne preporučujem da mnogo otkrivaš na wikipediji. Dakle, živim u Zagrebu, a u kojoj osnovnoj školi radim to je ipak malo privatniji podatak koji nije za wikipediju. Lijep pozdrav :-) --Flopy 08:25, 5. studeni 2007. (CET)

  Osnovna škola[uredi kôd]

  Vidim da si radio na članku Osnovna škola, članak međutim nije dovršen, zato sam stavio predložak stub. Uvijek kada radiš na nekom članku, a ne stigneš sve odjednom trebaš staviti ili predložak radovi ili predložak stub. I obvezno navesti izvore za članak. Lijep pozdrav:-)--Flopy 10:10, 6. studeni 2007. (CET)

  Velika slova[uredi kôd]

  Bruno B., ne piši velikim slovima i piši pitanja na odgovarajuće mjesto na stranici za razgovor, ne u Arhiv. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 22:59, 10. studeni 2007. (CET)

  Pitanja na pravom mjestu[uredi kôd]

  Bruno, na vrhu moje stranice za razgovor u plavoj trakici stoji natpis: "Ostavite mi novu poruku ovdje", što znači da se klikom na ovdje otvara pravo mjesto za pisanje poruke meni. Nemoj ostavljati drugdje poruke, jer će biti brisane. A Wikipedija ima pravila ponašanja i svi ih se suradnici trebaju pridržavati. Pozdrav :-) --Roberta F. 23:17, 10. studeni 2007. (CET)

  Odjava[uredi kôd]

  Dragi Bruno, a kad sam te ja to tražio? Samo sam ti jednom ukazao na nešto i to je sve. Ne vidim da te itko otjerao. Inače, odjaviti potpuno se ne možeš, tvoj suradnički račun ostaje i ne može se zauvijek pobrisati. --Flopy 08:35, 12. studeni 2007. (CET)

  Ajooooooooooj[uredi kôd]

  dragi Bruno tek sad vidim da si mi dao čak dvije nagrade. Zaista ne znam što da kažem, nisam to ničim zaslužio. Hvala ti lijepa:-) Zbilja ne znam zašto si tako naglo pobjegao s wikipedije. Lijep pozdrav. --Flopy 08:44, 12. studeni 2007. (CET)

  Brojevi[uredi kôd]

  Vidim da pišeš da si uredio 110 članaka. Baš i nisi. Napravio si nešto preko 130 promjena na desetak članaka. Meni osobno ne smetaju krivi brojevi, ali ima suradnika koji su zaista uredili par stotina članaka, pa bi se možda netko od njih mogao nađi uvrijeđen kad ih "prestigneš" nakon što napraviš još 50 promjena na vlastitoj suradničkoj stranici ;). Pozdrav. --Pancho W. Villa (razgovor) 10:21, 12. studeni 2007. (CET)

  Ja sam te upozorio na netočnost. Ne da mni re raspravljat o tome kako ti shvaćaš moju primjedbu. Hvala na razumijevanju. --Pancho W. Villa (razgovor) 16:44, 12. studeni 2007. (CET)
  Wikicitati »Uredio sam oko 45-80 članaka, pa sam napisao 50 članaka«
  Nisi uredio 45-80 članaka. Sveukupno nemaš niti 60 promjena na jedva nekih 15 članaka (1479.‎, Naša mala klinika‎, Klima‎, Tropska klima, Suha klima‎, Umjerena klima‎, Snježno-šumska klima‎, Polarna klima, Nova TV‎, Nad lipom 35‎, Osnovna škola‎, Elbrus ), a kamoli da imaš do 80 uređivanih članaka. Uređeni članak znači da si ga doveo u red, a ti nisi ni ove svoje doveo u red.
  Čuj, meni je svejedno što ti čalabrcaš na svojim stranicama, možeš napisat i da si 5 000 članaka napisao. No imaj na umu da si tu pod svojim imenom i prezimenom (makar u staroj verziji) i da će se krivi podaci koje si naveo najvjerojantije moći pročitati i za 10-15 godina, kad će ti dojam koji ostavljaš kod drugih ljudi mnogo više značiti nego danas. Pa ti šaruckaj i brljaj koliko god hoćeš i piši što god hoćeš. Jednog dana ti možda bude krivo. --Pancho W. Villa (razgovor) 13:41, 19. studeni 2007. (CET)

  Pozdrav, molim te da se smiriš kako ova rasprava ne bi prešla u svađu (znalo se događati). Sombrero ti je udijelio primjedbu u najboljoj namjeri, i nemoj to shvaćati kao kritiziranje ili razlog da odeš s Wikipedije. Svi smo ovdje s istom namjerom i nitko ti ne želi loše. Naši se doprinosi jasno vide u evidencijama, te nema potrebe za hiporbeliziranjem ili izmišljanjem. Ako želiš doprinositi nitko te ne spriječava, lijep pozdrav! LukaKrstulović 20:41, 19. studeni 2007. (CET)

  Ponovni pozdrav[uredi kôd]

  Vidin da si naša moj pozdrav. A evo san ti stavija ono na vrh stranice. Ukoliko ti triba prebaciti to ili ono ČA na glavnu tvoju suradničku stranicu, moš provat sam ili mi se javi, pa ću ja to istramakat. Kad se potpisuješ ne tribaš tipkat svoje ime nego klikni četvrto polje sdesna, ono šta pari da je neko šara. To ti automatski ostavlja potpis. Ajde bog --ARMchoir 16:36, 13. studeni 2007. (CET)

  Gradski kvartovi[uredi kôd]

  Imam jedan prijedlog za tebe i tvog prijatelja Rina. Ako se slažete, lijepo otvorite stranicu Split, i tamo nađite popis gradskih kvartova odnosno kotareva. Onda odaberite kotar, pronađite literaturu o njemu i napišite članak. Ima tu jako puno posla, ali ćemo bar imati puno podataka o Splitu. Eto, ti stojiš na sućidru, a provaj ga naći na wiki. Nema! Pozdrav i javite se ako vam šta treba. --ARMchoir 15:43, 14. studeni 2007. (CET)

  Gripe[uredi kôd]

  Fala na nagradi, a kako sam je dobio za rad i trud, onda idemo na posal. Ja san otvorija stranicu Gripe i napisa par crta o Gripan. Sada bi ti i Rino mogli naći štagod o povijesti tvrđave na Gripama, pa napišite članak. Što više stvari nađete, to bolje. A mogli bi angažirati i učiteljicu iz povijesti, neka vas nauči povijest Splita. Ako ti šta bude tribalo, javi se. Pozdrav --ARMchoir 11:25, 15. studeni 2007. (CET)

  Uklanjanje upozorenja[uredi kôd]

  Bruno, upute ili upozorenja koja ti se pišu na stranici za razgovor nisu vandalizam, koji možeš ukloniti. Ako nastaviš uklanjati bit ćeš blokiran. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 13:47, 15. studeni 2007. (CET)


  Čarapko i vrijeđanje[uredi kôd]

  Suradnik O napisao je suradnici Carici Marici:

  Wikicitati »ŠTO TI SAD NE ŠTIMA. BAŠ SI BALAVA.«

  Provjerom sam ustanovio da su Bruno B., B.B i O isti suradnik, te su druga dva trajno blokirana, a ti si blokiran na SAMO 1 dan (prethodno si imao dva bloka, na 6 sati i 1 tjedan), kao znak dobre volje administratora. Molim da to shvatiš i ubuduće ne vrijeđaš druge suradnike. SpeedyGonsales 20:08, 16. studeni 2007. (CET)

  Dragi Bruno, pratim što radiš. Molim te, nemoj vrijeđati druge suradnike, to nije lijepo. Pomisli što će drugi misliti o tebi, ti si na svojoj suradničkoj naveo svoje puno ime i prezime te školu koju pohađaš, to si maknuo, ali se uvidom u povijest izmjena to svejedno lako može doznati. Hajde, ima i drugih načina, i meni se neke stvari ne sviđaju, prije svega kod admina pa ipak nastojim to riješiti na drugi način, prije svega ne na wikipediji. Budi dobar dečko i drugi će sigurno biti dobri prema tebi:-))) --Flopy 09:16, 19. studeni 2007. (CET)
  Nastojte to riješiti, ako ne riješite njenu nagradu možeš jednostavno maknuti. Klikneš na svojoj suardničkoj stranici na uredi, makneš nagradu i pohraniš. To je to. Ali, bolje je da se pomirite. Pozdrav:-) --Flopy 12:08, 19. studeni 2007. (CET)
  Zašto bi to bilo privatno pitanje? :-) Da, jučer je padao snijeg, ali danas se već topi. Pozdrav:-) --Flopy 16:42, 19. studeni 2007. (CET)

  Blokada[uredi kôd]

  Crveni karton.
  Blokirani ste na rok: 1 tjedan!

  Razlog je: napadačko ponašanje  --Pancho W. Villa (razgovor) 07:40, 20. studeni 2007. (CET)

  Odgovor[uredi kôd]

  Šaljem ti poruke jer ti želim pomoći, ali slabo ti mene slušaš, već si dobio jednotjednu blokadu. Moraš se suzdržati od vrijeđanja drugih. Inače, trebaš se i običaj je potpisivati svoje poruke. Kad nekome napišeš poruku moraš se potpisati, klikneš kao što je prikazano na slici Potpis.gif Pozdrav;) --Flopy 08:37, 27. studeni 2007. (CET)

  Dragi Bruno, ne trebaš me tako obasipati nagradama, to je sad malo previše. Bila bi mi veća nagrada ako bi me poslušao što sam ti rekao:) --Flopy 08:46, 27. studeni 2007. (CET)
  Nisi morao maknuti baš sve nagrade, mogao si koju i ostaviti:-))) --Flopy 08:11, 28. studeni 2007. (CET)
  Sad je već bolje :-) --Flopy 08:59, 30. studeni 2007. (CET)

  Uklanjanje sadržaja sa stranica[uredi kôd]

  Bruno, ono što si htio ukloniti na stranici za razgovor nije bio ni vandalizam ni uznemiravajuća poruka, već dobronamjerna poruka s preporukom koja može pomoći još nekom suradniku. Lijep pozdrav --Roberta F. 22:03, 27. studeni 2007. (CET)

  Hvalisanje[uredi kôd]

  Ja se ne hvalim s peticama, one se nalaze u mom Školskom imeniku, one su znači stvarne. A to što ti voliš ili ne voliš, to mene iskreno ne zanima.--Vatrena ptica 17:04, 28. studeni 2007. (CET)

  izvrsno[uredi kôd]

  Ej! Imam ideju. Haj"mo zajedno napravit izvrstan članak (za zvjezdicu), pa ćemo onda jedan drugom dat nagradu. Možemo uključit i Vatrenu Pticu... --Pavo 23:00, 29. studeni 2007. (CET)

  izvrsni članak[uredi kôd]

  Pošto smo mi kavaliri, trebali bismo pustiti Vatrenu pticu da odluči koji ćemo članak uređivati. Ja sam mislio da to bude članak Osnovna škola, pa da uključimo i ostale suradnike koji su osnovnoškolci (Jolu Bukija i ostale), ali neka odluči Ptica. Jesi li i ti za to? --Pavo 14:23, 1. prosinac 2007. (CET)

  tko je tko na wikipediji[uredi kôd]

  Pa zar to nije ista osoba?!! --Pavo 14:34, 1. prosinac 2007. (CET)

  Kategorija:Animirani likovi[uredi kôd]

  Bruno, molim te ne otvaraj nove kategorije, a likovima iz animiranog filma Velike pustolovine Winnieja Pooha dodaj kategoriju [[Kategorija:Animirani likovi|ime lika]]. Dalje, provjeri gdje ti vode međuwikipoveznice, jer Praščić vodi na razdvojbenu stranicu, umjesto na w:en:Piglet (Winnie the Pooh), na koju treba onda dodati i međuwikipoveznicu prema Wikipediji na hrvatskom jeziku. Obrati pozornost također i na pravopis, jer boja nije roza već je ružičasta, a praščić je mlado domaće svinje. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 17:27, 1. prosinac 2007. (CET)

  Bruno, pogledaj što sam izmijenila kod Praščića, kako izgledaju međuwikipoveznice i kategorija, te prema tome radi ostalo. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 17:39, 1. prosinac 2007. (CET)

  vrabac[uredi kôd]

  Bruno, ne znam jesi li primijetio da je vrabac aterirao među nove članke. Trebalo bi ga urediti kako smo se dogovarali, pa se uključi ako hoćeš. --Pavo 19:01, 1. prosinac 2007. (CET)

  za slike stisni postavi datoteku u 3. okviriću kad otvoriš wikipediu s lijeve strane. Dalje slijedi upute. Ne zaboravi Predložak:Infoslika. Hrcko 19:26, 1. prosinac 2007. (CET)

  Slike[uredi kôd]

  Reci, što te zanima? Možeš li ići na chat? ako ne piši na wiki.

  PS Dat ću ti odgovor na MOJOJ stranici, da bude lakše.

  --dnik 23:37, 1. prosinac 2007. (CET)

  Inače, film je snimljen po knjizi koju je napisao A. A. Milne.


  Pomogla ti je Roberta, daj njoj koju nagradu!

  --dnik 01:31, 2. prosinac 2007. (CET)

  Zahvala[uredi kôd]

  Bruno, hvala ti na nagradi. Jednu od mogućih slika za Winnieja Pooha sam postavila u članak, a problem s ostalima je što su zaštićene i ne možemo ih samo tako staviti. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 02:29, 2. prosinac 2007. (CET)

  Slike i Praščić[uredi kôd]

  Bruno, slike s IMDb-a ne možemo preuzimati, jer za njih nemamo dozvolu. Kod praščića obrati pozornost na pisanje slova č i ć. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 12:19, 2. prosinac 2007. (CET)

  Budući da te zbunjuje što sam ja ranije bila suradnica Carica Marica, a sada sam suradnica Vatrena ptica, objasnit ću ti:

  • Dok sam bila suradnica Carica Marica, zaboravila sam lozinku, pa prema dogovoru s administratorima, tako postala suradnica Vatrena ptica.--Vatrena ptica 13:25, 2. prosinac 2007. (CET)

  78.3.86.28[uredi kôd]

  Crveni karton.
  Blokirani ste na rok: 1 tjedan!

  Razlog je: za nekog tko misli da je nevidljiv, a drugima piše da su debeli  E, moj Bruno[uredi kôd]

  kad ćeš me poslušati pa se suzdržati od vrijeđanja, takvo ponašanje zaista nije lijepo. Inače, upute kako se radi tablica pročitaj na Wikipedija:Tečaj (Tablice). Pozdrav --Flopy 09:28, 5. prosinac 2007. (CET)

  razdvojba[uredi kôd]

  Bruno, popravi razdvojbu za zeca, nedostaje ti predložak, i logiraj se, pozdrav. --Dalibor Bosits © 16:15, 10. prosinac 2007. (CET)

  Želim reći da ako radiš, onda radi pod suradničkim imenom, prijavljen, razumiješ?. e. U razdvojbu zec koju si napravio (ti ili netko u blizini :) ), dodaj predložak razdvojba, uredu, ajd pozdrav. --Dalibor Bosits © 16:24, 10. prosinac 2007. (CET)

  A što to točno bi ti radio?, ako želiš proširit neki od podnaslova, drugim riječima, napravit novu stranicu od nekog podnaslova onda jednostavno započni novu stranicu, nema potrebe premještat.--Dalibor Bosits © 16:34, 10. prosinac 2007. (CET)

  Nagrade[uredi kôd]

  Bruno, ne, nisam u nikakvom odboru za nagrade. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 16:36, 11. prosinac 2007. (CET)

  Hvala na nagradi! Sale 22:48, 13. prosinac 2007. (CET)

  Hehe... nešto ti se daju nagrade zadnje dane, ha? Hvala, hvala... ma super! Face-grin.svg --Tonian 22:33, 14. prosinac 2007. (CET)

  Predložak stvaraš vrlo lako, isto kao i običan članak, ali naslov mora sadržavati riječ Predložak pa dvotočje i naziv predloška. Primjer - Predložak:primjer . Ali samo da te upozorim - dobro razmisli da li je taj novi predloaž potreban i da li ima svoju svrhu...--Tonian 23:11, 15. prosinac 2007. (CET)

  Hvala još jednom!--Tonian 14:01, 16. prosinac 2007. (CET)

  I opet hvala na nagradama. Ovu za zabavljača očito si mi dao jer si vidio moju stranicu humora. Inače, nadam se da imaš dobre ocjene na polugodištu:-) --Flopy 15:43, 19. prosinac 2007. (CET)

  Hvala na nagradi. --Dalibor Bosits © 00:04, 20. prosinac 2007. (CET)

  Čestitka[uredi kôd]

  Bruno, želim i ja tebi puno sreće u Novoj 2008. godini. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 09:13, 4. siječanj 2008. (CET)

  Nagrada[uredi kôd]

  Hvala za opću nagradu "onako" iako mi je draže kad znam razlog kojim sam ju zaslužio... Face-smile.svg--Tonian 17:35, 5. siječanj 2008. (CET)

  Winnie Pooh i ostali[uredi kôd]

  Vidim da si napisao više članaka o likovima iz crtanog filma o Winnieju Poohu. Članci nisu baš u Wikipedijinom stilu, pa bi ih trebalo doraditi. Recimo napisati nešto više o samim likovima, a podatke o spolu, boji očiju i ostalom malo urediti u tekst sličan onom na engleskoj Wikipediji...--Tonian 18:10, 6. siječanj 2008. (CET)

  Mislim da nije potrebno raditi novi predložak... Kao što vidiš, ni en wikipedija ga nema. Trebalo bi srediti i produžiti prvenstveno tekst. Pošto neznam radnju priče, najbolje da ti pokušaš napisati ono što znaš.--Tonian 18:29, 6. siječanj 2008. (CET)

  Predložak[uredi kôd]

  {{Winnie Pooh}} evo ga napravljen i postavljen u članke o ekipi Winnia Pooha. Samo naprijed.

  Andrej Šalov 18:57, 6. siječanj 2008. (CET)

  Prikaži[uredi kôd]

  Daj molim te klikni gore na karticu uredi, pa dovedi članak do savršenstva i onda klikni na sačuvaj stranicu. 8 promjena u 3 minute je malo puno. --MayaSimFan 18:59, 12. siječanj 2008. (CET)

  Možeš li ovim člancima koje si nedavno napravio postavljat wikipoveznice, i molim te, pripazi malo na stil pisanja, malo ozbiljnije probaj, ne kažem da je loše, al malčice ozbiljnije Face-smile.svg --Dalibor Bosits © 04:15, 14. siječanj 2008. (CET)

  Molim te nemoj ovo ponavljati, nije teško pritisnut tu tipku, stvar navike :) --Dalibor Bosits © 14:21, 14. siječanj 2008. (CET)
  Možeš li, prije nego što nastaviš pisati nove članke, proći kroz svoje stare i urediti ih kako treba. Lijep pozdrav. --Dalibor Bosits © 20:27, 15. siječanj 2008. (CET)

  Ništa ne utječem a? Ti to neznaš popraviti svoje greške ili ne želiš, nisam te najbolje shvatio pa mi objasni. Lijep pozdrav. --Dalibor Bosits © 01:29, 19. siječanj 2008. (CET)

  Otoci[uredi kôd]

  Hej, vidim da sređuješ ove infookvire za otoke. Ne znam od kud kopiraš, ali nazivi nekih parametra su ti krivi, pa se neki podaci ne prikazuju. Vidi ovdje npr.. Kopiraj tablicu iz predloška {{Otok}}, pa je tako dodaj u članke i popunjavaj podacima. Pozdrav--Suradnik13 12:27, 20. siječanj 2008. (CET)

  Zato jer imam pravo... --Vatrena ptica 18:19, 21. siječnja 2008.(CET)

  Bruno dragi...[uredi kôd]

  Nije čudno imati sve petice bez ijedne četvorke.Ja sam peti razred i svejedno ih imam.Puse!--Sapphire 14:39, 25. siječanj 2008.

  Hvala[uredi kôd]

  Bruno, ponovno ti se zahvaljujem na nagradi. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 03:11, 30. siječanj 2008. (CET)

  Nagrada[uredi kôd]

  Hvala na nagradi. Oli san te se tako dojmia? Baš mi je drago.
  Čua san da misliš pisat o Splitu? Kubura 16:23, 5. veljača 2008. (CET)

  Blok[uredi kôd]

  Crveni karton.
  Blokirani ste na rok: 1 mjesec!

  Razlog je: za nekog tko misli da je nevidljiv  Koliko te puta treba blokirati da shvatiš da NISI nevidljiv?

  Znaš li kako ljudi zovu one koji sporo shvaćaju?

  Shvati, lijepo te molim. SpeedyGonsales 14:13, 9. veljača 2008. (CET)

  Pa, Pa[uredi kôd]

  Bye!--Bruno B. (razgovor) 20:44, 25. ožujak 2008. (CET)

  Hvala[uredi kôd]

  Tonian١ 18:16, 3. listopad 2008. (CEST)

  Di si[uredi kôd]

  Vidin da si se ulijenio, ja sam očekivao članke o lektirama koje imaš sada, kao i članke o piscima tih knjiga. A od svega ništa. --ARMchoir 08:33, 28. listopad 2008. (CET)

  fala ti lipo na nagradi Face-smile.svg pozdrav! --zhile 19:56, 6. studeni 2008. (CET)
  daj odrasti --zhile 20:05, 6. studeni 2008. (CET)
  ja ću te sad kao odrastao čovjek zamoliti da me poštediš svojih komentara i nađeš si drugu zanimaciju. nemoj me više gnjavit ako nemaš šta pametno za reći --zhile 20:11, 6. studeni 2008. (CET)

  "Ulizivanje"[uredi kôd]

  Pozdrav. Bruno molio bi te da se suzdržiš od ovakvih komenatara. Suradnik ima pravo nekomu dati nagrada koliko hoće i za što hoće, i na tebi (općenito na nikomu) nije da to komentira. Pogotovo ne na ovaj način--SaxumBf109 Mölders.jpg 20:28, 6. studeni 2008. (CET)

  Sad sam i ovo vidio. Molim te prestani s "komentarima" jer to samo izaziva nepotrebne svađe među suradnicima.--SaxumBf109 Mölders.jpg 20:51, 6. studeni 2008. (CET)

  Nagrade[uredi kôd]

  Ona je jedina koja je dobila nagradu (nagrade) od mene, što očito pokazuje da ih ne dijelim na bacanje, pa da mislim da ih je ona zaslužila, što je, ako se ne varam, moje pravo ovdje. =)--Sjena444 (razgovor) 20:34, 6. studeni 2008. (CET)

  Hvala ti lijepa na nagradi:-) Drago mi je da ti se svidjelo. --Flopy (razgovor) 10:59, 18. studeni 2008. (CET)

  Prikaži kako će izgledati ![uredi kôd]

  Prikazi kako ce izgledati2.gif

  Nuvola apps important.svg Molimo vas da upotrebljavate tipku Prikaži kako će izgledati! Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene . Suradnici koji ignoriraju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju.--Dalibor Bosits © 12:08, 9. studeni 2008. (CET)

  Možeš nastaviti za dva dana, kad istječe zaštita. I molim te, nemoj raditi hrpu uzastopnih sitnih izmjena, koristi prikaži kako će izgledati --Dalibor Bosits © 12:14, 10. studeni 2008. (CET)

  Ok[uredi kôd]

  Sve ok, nisam zlopamtilo.--Vatrena ptica (razgovor) 20:25, 15. ožujak 2009. (CET)

  U redu, dok sam još na vikendu.--Vatrena ptica (razgovor) 19:27, 20. ožujak 2009. (CET)
  Mislim da bi se prvo morao posavjetovati s Treeckom.--Vatrena ptica (razgovor) 17:45, 21. ožujak 2009. (CET)
  Hoću, kad budem imala vremena.--Vatrena ptica (razgovor) 10:51, 22. ožujak 2009. (CET)
  U redu, ne moraš me podsjećati.--Vatrena ptica (razgovor) 21:44, 24. ožujak 2009. (CET)

  Uvid[uredi kôd]

  Bruno, možda ti se čini da si u pravu, no, slobodno ukloni dio na španjolskom jeziku, a ne vidim zašto bi imena glumaca trebala biti uklonjena, ona su i na hrvatskom jeziku ista kao i na španjolskom. Lijep pozdrav --Roberta F. 15:44, 10. srpnja 2009. (CEST)Odgovor[odgovori]

  Pišeš li još o Pokemonima ili si završio? --Vatrena ptica (razgovor) 12:00, 27. srpnja 2009. (CEST)Odgovor[odgovori]

  Svašta novo[uredi kôd]

  Pozdrav ljudi, nisam bio na wikipediji šest mjeseci (možda i više) i više sam sve zaboravio. Ali sad zbilja nemam nimalo vremena za nju. Eto, više sam i zaboravio na sve ove svađe i da imam stranicu za razgovor. Eto, samo sam vas sve došao pozdraviti. i usput, koja je godišnjica moga rada na wikipediji?? --Bruno B. (razgovor) 23:15, 28. travnja 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

  Dobrodošao povratniče[uredi kôd]

  Dragi Bruno, vratio si se u pravom trenutku! Za svakoga povratnika kao i početnika postoji sada cijela ekipa suradnika koji su voljni pomoći. Slobodno odaberi svojega usvojitelja i prisjetit će te svih wikitrikova. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 00:48, 29. travnja 2010. (CEST)Odgovor[odgovori]

  Osnove uređivanja[uredi kôd]

  Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak Cedevita bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima Wikipedije potrebno je obratiti pozornost na stilsko oblikovanje članka, pravopisnu normu hrvatskoga književnoga jezika i dodati izvore, wikipoveznice, kategoriju, međuwikipoveznice te članak uskladiti s wiki standardom. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o Wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 23:19, 27. studenog 2010. (CET)