Razgovor sa suradnikom:Fmv~hrwiki

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju![uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli! LukaKrstulović 10:26, 6. lipanj 2007. (CEST)

Dobrodoslica[uredi kôd]

Dobro dosli! Ako vam bude trebala ikakva pomoc slobodno se javite(ja pretezno radim filmske clanke, glumce, i sve vezano uz film na wikiju). Pozdrav!--Aqua byte 10:31, 6. lipanj 2007. (CEST)

Preduga stranica[uredi kôd]

Bok,

Možeš li, molim te, tekst o Sanji Vulić srezati na najbitnije, jer je ta stranica trenutno 3. po veličini na wikipediji? Hvala. --Ante Perkovic 13:36, 6. lipanj 2007. (CEST)

Ja te zamolim jedno, a ti to ignotriraš i još si uzmeš slobodu da skineš predložak koji upozorava što je krivo u članku. To ti nije bio baš dobar potez. --Ante Perkovic 11:25, 8. lipanj 2007. (CEST)
Molim te pročitaj kako se pišu tipski članci, jer članak o Sanji Vulić nije prihvatljiv. Isto tako kod postavljanja slika uz licencu obvezno je dodati i predložak
{{Infoslika
|Opis=
|Izvor=
|Datum=
|Autor=
|Objašnjenje=
}}

kojeg je potrebno ispuniti svim podacima. Lijep pozdrav --Roberta F. 02:21, 11. rujan 2007. (CEST)

Prikaži kako će izgledati[uredi kôd]

Za provjeru izgleda članka molim te rabi , jer prečestim snimanjem zatrpavaju se nedavne promjene i povijest stranice. Pozdrav --Roberta F. 02:22, 11. rujan 2007. (CEST)

Članak ste proširili, a ono što mu sada slijedi je, najmanje, prijedložak Nedostaju poveznice. Budući da ste dosta vremena proveli uređujući ovaj članak pozivam Vas da ga uredite do kraja po Wiki standardima jer, pretpostavljam, da je to Vama daleko lakše nego nekom drugom koji bi se tek trebao uputiti u članak. Usput, primjećujem da ste već ranije bili upozoreni na odveć veliku dužinu članka. Nisam sigurna što će se sada dogoditi. Na administratorima je da odluče. Pozdrav. --Sanya 21:22, 9. studeni 2007. (CET)

Your account will be renamed[uredi kôd]

03:02, 18. ožujka 2015. (CET)

Renamed[uredi kôd]

10:12, 19. travnja 2015. (CEST)