Razgovor sa suradnikom:Free28

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!


SpeedyGonsales 03:05, 21 kolovoz 2005 (CEST)

Lektura[uredi kôd]

Lakše mi je lektorirati, nego pisati ispočetka (nedostatak vremena). Pogledati ću i ostale stranice, s obzirom da sam iskusan korisnik (čitaj administrator :-) na Redhat/Suse/Mandrake/Slackware distribucijama. Uputa: komentari se pišu na User talk:SpeedyGonsales, ne na User:SpeedyGonsales stranici (jer onda kad se ulogiram, piše mi: Imate nove poruke, inače mi može i promaknuti činjenica da je neko uređivao moju korisničku stranicu :-) SpeedyGonsales 20:54, 30 kolovoza 2005 (CEST)

Pravopis...[uredi kôd]

Vidim da cinis dosta pravopisnih i interpunkcijskih gresaka u svojim clancima... Pripazi malo :-) Npr. pri deklinaciji ne stavlja se crtica, dakle ne Linux-a vec Linuxa itd itd.! --213.230.129.20 04:35, 4. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

Dobrodošao nepoznati! izvini greske i nemoj me razumiti krivo, ali nisam ti ja zabranijo korekturu! ;-) -- Free28 04:58, 4. travnja 2006. (CEST)[odgovori]

GNU/Linux[uredi kôd]

Pozdrav.
Primjetio sam da se bavite temama vezanim uz slobodan kod, pa bih vas molio da, ako možete, glasujete za razdvajanje članka naziva Linux u Linux i GNU/Linux, naravno, ukoliko se slažete s tim.
Zahvaljujem,
--Paxcoder 21:36, 8. veljača 2008. (CET)