Razgovor sa suradnikom:Indi.gra

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobar dan, ovo je moje prvo pisanje i nikako se ne mogu snaći kamo i kako da stavim dopusnicu koju sam dobila za objavljivanje fotografije. Isto tako ne mogu ispraviti naslov Radio samobor (treba biti veliko slovo) Nisam baš neki stručnjak pa bi lijepo molila upute za idiote .

Lijepo molim pomoć

Dobar dan,

poslala sam po uputama mail za dopuštenje na permissions-commons@wikimedia.org

Dobila sam ovaj odgovor: Sadly we don't have any agents who can read your language, so we cannot help at this point.

Pozdrav! Ako želite poslati dopusnicu za sliku samo za ovu Wikipediju, tad koristite tekst ovdje i šaljete ga na mail permissions-hr@wikimedia.org. Ako pak želite postaviti sliku na Commons, da ista bude dostupna svim wiki-projektima na raznim jezicima, tad šaljete tekst dostupan ovdje (na engleskom) i šaljete ga na mail permissions-commons@wikimedia.org. Sva daljnja pitanja oko ovoga molim postavite na moju stranicu za razgovor. —Ivi104 15:27, 7. svibnja 2021. (CEST)

Pomoć oko članka[uredi kôd]

Nema problema, samo mi napišite naziv članka i ja ću ga provjeriti i srediti. --Argo Navis (razgovor) 22:43, 6. svibnja 2021. (CEST)


Najljepša hvala :-) ja sam malo gledala i ne vidim ništa što bih mogla popraviti ( ako bi sa svojim znanjem i iskustvom i uspjela )osim toga još sam u šoku od dopuštenja. https://hr.wikipedia.org/wiki/Miroslav_Vajdi%C4%87 Lijep pozdrav — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Indi.gra (razgovordoprinosi) 18:14, 8. svibnja 2021. (CET)