Razgovor sa suradnikom:Jasra

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobrodošla na hrvatsku wikipediju!

Naš village pump nalazi se ovdje, a tečaj za nove suradnike (na hrvatskom jeziku) zove se Wikipedija:Uvodni tečaj (tek toliko za ovladavanje terminologijom). Samo hrabro! SpeedyGonsales 23:06, 27. veljače 2006. (CET)[odgovori]

Čestitka[uredi kôd]

Čestitam ti prvu godišnjicu rada na Wikipediji. Lijep pozdrav :-))--Roberta F. 00:21, 23. veljača 2007. (CET)

Pozdrav i oproštaj[uredi kôd]

Bok! Ovdje Fausto. Nažalost, ovo je moje posljednje javljanje ovim putem, jer je mojoj suradnji na wiki došao kraj. Administrator Suradnik:Suradnik13 me je naime blokirao, zbog rasprave oko jednog beznačajnog teksta, Ante Vlastelica. Ostao sam "u zraku" usred rada na članku Blaženi Alojzije Stepinac. želio sam još podrobnije proučiti literaturu i napisati još o njemu i o katoličkoj crkvi u NDH u drugim tekstovima, ali to sada ostaje nedovršeno. On eto kao administrator ima tu moći - nažalost sam u naivnosti svojoj vjerovao u ono što piše o ideji wiki, a ispalo je da se radi o autokraciji.

Danas sam ispravio jedno pogrešno navođenje citata, pa je to sada sve u redu, provjereno. Napisao sam na stranici za razgovor o problemima s nekim citatima. Poghledaj i Stepinac i Židovi i Katolička crkva u NDH.

Mojim nesudjelovanjem na gubitku je naravno wikipedija, a ne ja. Ako ti svojim stručnim znanjem mogu nešto pomoći, slobodno se javi na faustoilirik2@net.hr.--89.164.39.111 18:54, 11. listopad 2007. (CEST)