Razgovor sa suradnikom:LeoMinor

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!

(poruka automatski generirana od strane bota EmxBot 14:31, 16. svibanj 2007. (CEST))

Razgovor:Dama je pravo mjesto za tvoje komentare. --Ante Perkovic 16:09, 17. svibanj 2007. (CEST)

Prikaži kako će izgledati[uredi kôd]

Molim te pokušaj za provjeru izgleda članka koristiti , jer čestim se snimanjem zatrpava povijest stranice, kao i nedavne promjene, a tek kada si zadovoljan izgledom članka, onda klikni na "Sačuvaj stranicu". Ukoliko negdje zapneš ili trebaš pomoć, slobodno pitaj, rado ćemo ti pomoći. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 11:27, 18. svibanj 2007. (CEST)

Oprostite na nespretnostima ( kao što su često snimanje i tome slično ), jer ja sam zaista početnik nad početnicima , a želio sam pod hitno barem da napravim kostur stranice , na koji bi se dalje mogao nadograđivati potreban sadržaj. Upravo je u tijeku i pojedinačno prvenstvo svijeta u igri dame 11/05 -02/06/2007

( http://www.wkdammen2007.nl/En/index.html ) pa bi bilo lijepo da i ovaj članak na hrvatskom jeziku postane što informativniji.

Leo Minor

Poveznice[uredi kôd]

Na stranici Dama - poveznice će , dakako, postati brojnije kako će se dopunjavati tekst predviđenog sadržaja. Umetanje vanjskih poveznica nije mi baš jasno ( mislim , na prikrivanje pune adrese ) . Pogledaj članak Dama , podnaslov Poveznice . Dakako , tamo bi bilo bolje napisati samo FMJD , a pod tim sakriti pravu adresu itd. S vremenom ću naučiti sve trikove , no tada više neću možda imati o čemu pisati :):) Sa fotografijama i crtežima mnogo toga mi nije jasno - posebno mi nije jasno zašto ne bih mogao prenositi fotke koje su inače slobodno dostupne na Netu ( naravno, nije problem dati njihovu adresu ). Dakako, posjedujem i sam dovoljno ilustracija i fotografija za potrebe sadržaja , no tu je problem kako ih poslati na Net , pošto nemam svoju stranicu.

LeoMinor