Razgovor sa suradnikom:Lord Valentinijan

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Razgovor (arhiv)

Ovdje ostavljate poruke. Ja sam veoma maštovit i zasigurno ću vam odgovoriti sa žarom, ne ustručavajte se, ne pijte, ne pušite i ne vrijeđajte!

Odgovor[uredi kôd]

Pronađem te pomoću ovog alata. :-)))--Vatrena ptica 17:13, 19. srpanj 2008. (CEST)

Sviđa li ti se moja promjena tvojih članaka, poput Četiri Horusova sina i Ptah?--Vatrena ptica 15:22, 20. srpanj 2008. (CEST)

Može izgledati nepregledno, to baš i ne volim, ono s Ptahom, nisam vidjela da sam uklonia hijeroglife... Oprosti. Samo, uvijek povećaj sliku da se jasno vidi, ne volim sitne slike, a iza opisa slike točka se obično i ne stavlja.--Vatrena ptica 15:31, 20. srpanj 2008. (CEST)

Oprosti, možda sam uradila bespotrebne promjene, mislim da me sad ne poštuješ duboko, to od mene zaista je nepošteno. :-(--Vatrena ptica 15:35, 20. srpanj 2008. (CEST)

Molim te, zaista te molim, ne trebaš stavljati točku iza opisa slike, a i moloim te to da moje promjene ne uklanjaš, zato što su sigurne, ne volim natpis Uklanjanje izmjene što ju je unio/unijela xx (Razgovor sa sa suradnikom:xx), a i tvoje izmjene ja nikad ne bi uklonila. Face-smile.svgFace-smile.svg--Vatrena ptica 15:40, 20. srpanj 2008. (CEST)

Može, frendu, ne smetra mi to, samo ono s podnaslovima. Kad je članak duži, tek ga onda povežeš podnaslovima. Mogu li ti točke u opisu slika ukloniti?--Vatrena ptica 15:41, 20. srpanj 2008. (CEST)

Slike[uredi kôd]

Molim te, nemoj stavljati dvije slike na jedan kratki članak, dovoljna je jedna, znaš da na nekim preglednicima može izgledati nepregledno. Face-grin.svg--Vatrena ptica 16:16, 20. srpanj 2008. (CEST)

Nemoj stavljati toliko podnaslova, umjesto toga, možeš li meni barem malo dopustiti da odradim, zaslužit ćeš nagradu. Face-grin.svg--Vatrena ptica 16:18, 20. srpanj 2008. (CEST)

Može ovako? Evo nagrade, samo je prenesi na svoju suradničku atranicu:

za strpljivost
Opća
nagrada
Dodijelio:
Vatrena ptica

--Vatrena ptica 16:22, 20. srpanj 2008. (CEST)

Rođendan mi je 7. kolovoza, i tebe bi pozvala na proslavu da si bliže.--Vatrena ptica 16:42, 20. srpanj 2008. (CEST)

Frendu, nemoj postavljati poveznicu na riječ Erehtej kao Erihtonije Atenski ako u to nisi posve siguran, bojim se da će ti izmjena biti uklonjena, ne volim gledati u Starim izmjenama tvoje izmjene koje su drugi uklonili.--Vatrena ptica 16:46, 20. srpanj 2008. (CEST)

Erehtej može biti i hram i bog.--Vatrena ptica 16:48, 20. srpanj 2008. (CEST)

Pa dobro...[uredi kôd]

Koja je poanta švrljanja kroz 100 članaka i postavljanja slika lijevo, molim te? Dalje, ne mijenjaj stvari za koje nisi siguran da su točne. Nemoj da STALNO moram pisati isto. Hvala. --Abyssus 19:21, 20. srpanj 2008. (CEST)

Ovako, Lorde. Nakon 10 godina učenja grčkog mislim da znam barem nešto o njemu. Erehtej nije hram nego Erehtejon, ali ustalilo se ovo prvo personificiranom eponimijom. Dalje, ako je ime Ἐριχθόνιος, na hrvatskom je transliteracija Erihtonije, no treba uzeti u obzir i druge izvore koji uzimaju nominativni oblik kao Έρέχθειον, Έρέχθευς i sl. (pogovoto u rimskim obradama), stoga supostoje oba imena, jednako kao npr. Ahil ili Ahilej, ovisno o tome odbacije li se sufiks i po kojoj se deklinaciji ravna. Molim te još jednom, ne mijenjaj nešto u što se ne razumiješ, lijepo molim. --Abyssus 19:32, 20. srpanj 2008. (CEST)

Radiji piši članke umjesto da mijenjaš slike u lijevo. Ugodan rad. --Abyssus 19:43, 20. srpanj 2008. (CEST)

Ignoriranje uputa iskusnijih suradnika i administratora[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 3 dana!

Razlog je: Tvrdoglavo ignoriranje uputa ostalih suradnika u vezi uređivanja članaka


--Roberta F. 21:05, 20. srpanj 2008. (CEST)

Stranice za razgovor[uredi kôd]

Wikipedija nije forum, a niti je zamišljena poput chata. Ako želiš na taj način komunicirati s nekim suradnikom s Wikipedije pronađite neki od oblika za tu vrstu komunikacije. Jedan od vrlo jednostavnih načina je kliknuti na ovu stranicu, odaberi ime, neki kanal koji ti se sviđa, dogovori se sa suradnikom s kojim želiš "chatati" o vašim imenima (kako biste se prepoznali) te na kojem ćete se kanalu "susresti" i razmjenjujte poruke na tom kanalu bez zatrpavanja Wikipedijinih nedavnih promjena. Lijep pozdrav --Roberta F. 21:05, 20. srpanj 2008. (CEST)

Afrodita i Venera[uredi kôd]

Moram najprije reći da mi nije jasno na koju se točno raspravu pozivaš u vezi ove dvije božice i zašto si to napisao baš meni. U svakom slučaju, Afrodita i Venera nisu ista božica. Istina jest da su Rimljani mnoge elemente kulta preuzeli od Grka i pridali neke od atributa grčkih božanstava odgovarajućim rimskim božanstvima, no to premještanje atributa nije nikad bilo potpuno i cjelokupno. Stoga valja razlikovati Afroditu i Veneru.--Donatus (razgovor) 15:30, 22. srpanj 2008. (CEST)

Lijep pozdrav mlada, ili mladi suradniče, molim te da mi objasniš što sam ja to krivo komentirala ovdje, osim što sam potvrdila da se Tutankhamon i izgovara i piše, dakle ono isto što si i sam/a napisao/la. --Luna 20:24, 12. kolovoz 2008. (CEST)