Razgovor sa suradnikom:Milivoj

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb na alatnoj traci.

Još jednom, dobro došli!


--MayaSimFan 02:08, 2. rujna 2006. (CEST)[odgovori]

Stranica suradnika[uredi kôd]

Želim ti preporučiti da nešto napišeš na svojoj Stranici suradnika. Možeš napisati što god želiš (npr. nešto o sebi) i postaviti možda okvirić koji ti se najviše sviđa ili koji te najbolje opisuje, ovdje Wikipedija:Suradnički okvirići su ti ponuđeni okvirići pa slobodno izaberi. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 23:44, 15. rujna 2006. (CEST)[odgovori]

"Prikaži kako će izgledati"[uredi kôd]

Pozdrav.

Klikni koji put na "Prikaži kako će izgledati". --Ante Perkovic 02:02, 16. rujna 2006. (CEST)[odgovori]

Prikaži kako će izgledati 2[uredi kôd]

Molim te prije snimanja članka, provjeravaj izgled stranice s , jer se prečestim snimanjem zatrpavaju nedavne promjene i povijest stranice. Lijep pozdrav :-))--Roberta F. 23:23, 4. kolovoz 2007. (CEST)

Prikaži kako će izgledati 3[uredi kôd]

Budući da jednom godišnje dobiješ poruku "Prikaži kako će izgledati", u 2008. godini ta je čast očito pripala meni :) Inače, dobio sam ravno 8 tvojih poruka.

Vezano za vanjske poveznice na Krapini - nije poželjno stavljati linkove unutar samog članka, već na kraj i to samo najbitniji, prije svega službene stranice grada. Bit je pisanje članaka, za linkove postoji google. osim toga imamo i smjernice o vanjskim poveznicama koje moše pročitati ovdje. Lijepi pozdrav --Suradnik13 19:31, 12. veljača 2008. (CET)

Testiranje i osnove[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima wikipedije potrebno je obratiti pažnju i dodati wikipoveznice, kategoriju, interwiki poveznice i stilski urediti članak. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 13:16, 30. listopad 2008. (CET)