Razgovor sa suradnikom:Nelchee

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošla Nelchee!

Nadam se, da će ti se sviđati na Wikipedii! Ako imaš ikakva pitanja, samo pitaj. Hrvatska Wikipedia je još mala, i tek poćima polako malo rast. Lipo je tebe pozdraviti vode! --denny vrandečić 17:49, 13 Feb 2004 (CET)


hvala na dobrodošlici, zasada sam slabo aktivna jer imam školskih briga, ali kada to prođe vjerujem da ću malo više vremena provoditi ovdje! :) Nelchee

Katkod hoćeš, koliko želiš! :) --denny vrandečić 18:21, 15 Feb 2004 (CET)

Drago mi je što te i ovdje vidim. Zaista si svestrana!!! Pozdrav od pume25 sa bloga!!! --Romana 14:46, 13. rujna 2005. (CEST)

Što ne spada u Wikipediju[uredi]

Ja sam ti uklonila direktne poveznice na, pretpostavljam tvoje, internetske stranice polazeći od toga što ne spada u Wikipediju. Lijep pozdrav :-)) Roberta F. 23:02, 26. rujna 2006. (CEST)

Znanstvena fantastika[uredi]

Vidim da proširuješ područje ZF-a, pa ti želim poručiti da imamo i dozvolu za prenošenje sadržaja sa stranica SFere i ukoliko možeš iskoristiti neki sadržaj, slobodno prenesi, wikipediziraj te stavi na dno onaj predložak {{SFeraKon}}. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 23:34, 26. travanj 2007. (CEST)

ok, super. hvala na informaciji. --nelchee

Deviant :)[uredi]

Vjerojatno ne bih to trebao ovdje govorit, ali fenomenalne su ti slike na deviantu! Vidim da se već znaš snalaziti na Wiki, pa ti ne trebam ništa savjetovat. Samo tako nastavi! Face-wink.svg--Treecko 21:54, 2. lipanj 2007. (CEST)

Direktne poveznice[uredi]

Hm, odlično si započela članak Fanzin, međutim, morat ćemo ukloniti tolike vanjske poveznice iz članka, poštujući jedno od pravila što Wikipedija nije, a stranica na koju se mogu upisivati adrese hrvatskih internetskih portala s njihovim kratkim opisom, ali bez direktnih poveznica je ovdje. Lijep pozdrav :-))--Roberta F. 16:07, 3. lipanj 2007. (CEST).

Obavijest za slike[uredi]

Nuvola apps important.svg
Stop hand.svg
Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.


Suradniče,

Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.


Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.


Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.